uros97 0 Napisano April 23, 2013 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam koji od ova dva motora da kupim ? Ako mogu da dobijem vas misljenja,koji je motor bolji,koj manje trosi itd ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 23, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan XT je četvorotaktna mašina, DT je dvotaktna. Samim tim, DT ide bolje i troši više. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uros97 0 Napisano April 23, 2013 (promenjeno) U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam,svidja mi ova XT, i ako je 4T. Promenio April 23, 2013 član uros97 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano April 23, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti ne treba brze od 110 kmh ( a verujem da ti ne treba posto pretpostavljam da si 97 godiste) onda ti je bolji izbor XT. Jeftin za odrzavanje , a i trosi kao upaljac. Ne znam kakve su nove dvotaktne masine za odrzavanje ali stare su skupe za odrzavanje , a i mnogo trose , a sto kaze Andreja da idu bolje , idu dosta bolje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uros97 0 Napisano April 23, 2013 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan E to me zanimalo,zanci Xt jeftinija za odrzavanje,ne treba meni nista brze od 110kmh,samo ako moze ova XT po blatu i prasini. Inace 97 sam godiste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ducatista 223 Napisano April 23, 2013 Zainteresovan, 532 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Ducati 748 S Prijavi odgovor kao problematičan Ma moze sigurno. Ja imam Suzuki DR 125 SM i vozio sam ga po blatu do kolena ( gume za asfalt ) a u prasini je stalno tako da ne brini. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
uros97 0 Napisano April 23, 2013 U prolazu, 4 postova Prijavi odgovor kao problematičan Znaci moze po blatu. Hvala puno,ako neko ima jos nesto da kaze nek' izvoli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 23, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Drugar, uzimaj XT i ne beri brigu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...