Jaksa382 0 Napisano April 22, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Postovane kolege, Potrebna mi je pomoc oko sledecih problema. 1.- Motor slabo prima gas,muci se i nece da povuce. Ne moze da prebaci 80 km/h,5000 obrtaja. Slicni simptomi kako kada nestaje goriva. Napominjem da sam zamjenio dihtung na pokopcu motora,cistio karbove i odradio servis. Tada je bilo sve ok. Ugradio bi xenone i maglenke. Da neije nesto zeznuo mehanicar ili elektricar? 2.- Ne stalno al se desava kada ubacim u prvu motor se ugasi. Predhodnog vlasnika je zezala copava nedje na putu. Raskacio je zice sa copave tako da sada gori lampica na instrument tabli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6369 Napisano April 22, 2013 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan 1. Zameni filter za vazduh 2. Spoji žice od ćopave 3. PROVERI NAPON PUNJENJA AKUMULATORA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano April 22, 2013 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Postoji i ljudja varijanta Proveri dal ti je majstor vratio filter vazduha 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 212 Napisano April 22, 2013 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Bmw R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Postoji i ljudja varijanta Proveri dal ti je majstor vratio filter vazduha Ili je neko ugradio K&N filter a nije nastelovao smesu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jaksa382 0 Napisano April 22, 2013 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Majstor kaze da postoji mogucnost da su stradale membrane karburatora. Posto motor radi normalno na leru. Za copavu i to sto se gasi,nisam mu nista pominjao pa cu sutra poci do njega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 15, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan šta bi na kraju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zoran032 58 Napisano Maj 23, 2013 Svrati ponekad, 420 postova Lokacija: Beograd - Cacak Motocikl: Suzuki DL650 Vstrom a Honda XRV 750-RD04 u lepom sećanju Prijavi odgovor kao problematičan veoma moguce da su stvarno ti stradale membrane u karburatoru, ja sam imao identicne simptome oko primanja gasa + uz to i enormno povecanu potrosnju, poslao karbove kod Vidika i resio problem, motor se neuporedivo bolje ponasa nego ranije, potrosnju jos nisam iztestirao posto sam usao u neke druge poslove, al verujem da ce i ona sad biti ok... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 23, 2013 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Da li se to desava i sa punim rezervoarom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Maj 28, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Jaksa se nesto ne oglašava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jaksa382 0 Napisano Februar 24, 2014 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Izvinjavam se i zahvaljujem kolegama ucesnicima u diskusiji. 1.- DPR8EA9 2.- Zice od copave su bile pokidane. Jos jednom veliko hvala. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...