gambit998 29 Napisano Septembar 23, 2022 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan iskreno ove godine sam dosta skupova tako sam otisao i napravio pricu al reko pitam nece me ubije ako pitam aha vaziSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5253 Napisano Septembar 23, 2022 Pana, 522 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Pingvin37 je napisao: ... samo strelice na asfaltu gde pise MOTO i sve ce ti se samo pokazati. A svi lokalni mestani uvek znaju tacno mesto odrzavanja tako da ne mozes da pogresis. Bez brige Волим кад је обележено стелицама на асфалту само зезнуто кад је киша Боље када се окачи неки путоказ , уз знак ... онако привремено... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9673 Napisano Septembar 23, 2022 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti je TOP auspuh, bez DB killer-a, dođeš do centra, ugasiš motor, skineš kacigu i slušaš... Muzika se uvek čuje, a i turiranje dečaka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gambit998 29 Napisano Septembar 23, 2022 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan ja skoknuo na dvq sata upoznao ljudi taman se pocelu kuva naroda bice vcrs i sutra fino Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Septembar 23, 2022 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Dobrovoljno vatrogasno društvo Aradac... Ili prati strelice... Ili pitaj neku snasu sigurno ce uvece biti na skupu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gambit998 29 Napisano Septembar 23, 2022 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan snasao se snasaoSent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1852 Napisano Septembar 23, 2022 Drug član, 2859 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan A Da li Aradac spada u ovu temu ili možda ne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10477 Napisano Septembar 24, 2022 Hronični Motociklopata, 7320 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ako je ulaz dž, onda spada u ovu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Septembar 24, 2022 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek je bio dz, videcu danas da li spada jos uvek u ovu temu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gambit998 29 Napisano Septembar 24, 2022 U prolazu, 46 postova Prijavi odgovor kao problematičan ma jeste dz otkad se naplacuju ulazi na skupovima haos sacekaju momci na ulazi sa rakijok i pogacom sve pohvale Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8235 Napisano Septembar 24, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan И јесте Џ, нигде у објавама не пише да има улазница .... урааа, пустили ме у фирми после 12ч. кад завршим оде до стана да се пресвучем па лаганица пут Арадца Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Hertzeg 784 Napisano Septembar 24, 2022 Zainteresovan, 159 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Kawasaki vulcan 1500 Prijavi odgovor kao problematičan Skoro se vratio sa istog. Što kolega kaže: ulaz DŽ i momci i devojke dočekuju sa rakijom i pogačom (za ovu temu je) . Fino je bilo, pogotovo meni koji sam posle više od decenije pauze kupio dvotočkaš i bio na prvi moto skup i poslednji za ovu sezonu. Upoznao i jednu damu na dvotočkašu koja je došla sa još dve dame-drugarice sa dvotočkašima. U poslednje vreme je sve više moto dama, to mi se sviđa i baš volim to da vidim. Odoh u off...sory 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8235 Napisano Septembar 24, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Која фотка са мото скупа у Арадцу 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1582 Napisano Septembar 25, 2022 Drug član, 996 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Bio u Aradcu, atmosfera odlicna. Kasnije ledera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8235 Napisano Septembar 27, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Ako posluži vreme II.Moto Žurka koja će se održati 01.10.2022 u Janković sali u Bačkom Gradištu (ulica Glavna). Početak:13h Defile:16h Bajkerski pasulj:17h +tradicionalne gradištanske palačinke GRATIS Bendovi: 17h Bubamara bend 18h Les Filles 20h NOSTRADAMUS Piće po pristupačnim cenama. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9673 Napisano Octobar 5, 2022 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 7, 2022 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 5.10.2022. at 8:29, Blaza je napisao: a dodole ništa 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 132 Napisano Octobar 12, 2022 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8235 Napisano Octobar 26, 2022 (promenjeno) Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Како се сезона све више ближи крају (даће Бог још лепог времена за вожњу) понестало нам је мото скупова али зато су нам ту како ја имам обичај да кажем ИЈАДЕ, кобасицијаде, пихтијаде, сланинијаде, чваркијаде, сармијаде итд итд па нам је то исто леп вид окупљања ако време дозволи. Време за овај викенд обећава па ако имате времена у суботу 29.10.2022 је СРЕМ КЛОБ ФЕСТ у Шиду а следећи викенд 05.11.2022 у Футогу крај Новог сада је Купусијада а 06.11.2022 (недеља) је у Каћу крај Новог Сада, ЧВАРАК ФЕСТ. Promenio Octobar 26, 2022 član ПИпезос 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano Octobar 27, 2022 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan samo nastavi tako, ja sam ljubitelj takvih skupova, eto prosle zime sam isao u Belo Blato na kobasicijadu (kad tamo Voja i Platisa naravno motorima), pa Kacarevo Slaninijada i to sve motorom, samo da nije minus 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8235 Napisano Octobar 27, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, pajja je napisao: samo nastavi tako, ja sam ljubitelj takvih skupova ... Generalno za Vojvodinu ima kalendar tih svih dešavanja, koji organizatori obično prijavljuju do kraja godine za narednu godinu ali to uvek treba uzeti sa rezervom i treba pratiti od samih organizatora gde se obično oglašavaju o tačnom datumu manifestacije i da li ima pomeranja. Recimo za neke manifestacije su vreme održavanja ko crvenim slovom upisani kao ovde kupusijada i čvarak fest, prvi saubota i nedelja u novembru ili Dani mađarske kuhinje u Skorenovcu to je druga subota u oktobru, bila je tako i čuvena kobasicijada u Turiji ali su onda počeli pre nekoliko godina crkveni "velikodostojnici" da se bune zašto se manifestacija održava u doba velikog posta pa bacali anatemu na kobasicijadu itd itd pa su onda odlučili da se manifestacija usaglašava crkvenim postom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1006 Napisano Octobar 28, 2022 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Ima u subotu 29og sarmijada u Bačkoj Topoli 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9673 Napisano Octobar 28, 2022 Ne silazi, 2269 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam i ja na toj jednoj "ijadi", pretprošli vikend. Kestenijada, u Kostajnici. Bilo baš dobro. Od 50 prijavljenih ekipa, bilo je bar 45 kotlića, razni gulaši, čorbe, paprikaši itd...sve domaće za "mezu", zatim prasetine, jagnjetine, pita, kolača itd. I na svakom ćošku, pečeni kesten. Sve se deli, sve je besplatno. Muzika uživo, lagana narodna. Lepo proveden vikend. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kum_Mixer 117 Napisano Decembar 4, 2022 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Srpska Crnja Motocikl: Honda Transalp 600v Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima. Svi ste pozvani na moto žurku kod MK Kumovi Srpska Crnja. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2662 Napisano Decembar 29, 2022 Braveheart, 701 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Zvanicni datum Banja Luka 2023 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...