ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 16, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Motorcyclist je napisao: Član Kriznog štaba epidemiolog dr Branislav Tiodorović u izjavi za naš portal kaže da je odluka o uvođenju obaveznog nadzora za građane koji od petka u 18 časova ulaze u Srbiji uvedena zbog "velikog požara", kako je opisao epidemiološku situaciju u Crnoj Gori, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. On objašnjava da će građanima koji dolaze iz zemalja sa porastom broja obolelih od korone biti uručivano obaveštenje prema kojem su obavezni da se u roku od 24 sata jave u kovid ambulanti doma zdravlja kojem pripadaju. https://nova.rs/vesti/drustvo/tiodorovic-za-nova-rs-nove-mere-sa-mora-u-kovid-ambulantu/?ref=fbnova Mi smo odlučili da ćemo ići preko NS-a, pa na Venac i do Vizića... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5669 Napisano Septembar 16, 2020 Pana, 549 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, ThePainkiller je napisao: Mi smo odlučili da ćemo ići preko NS-a, pa na Venac i do Vizića... Имате и скеле Бегеч - Черевић и Футог - Беочин "Na ulazu u Banoštor skrenućemo levo, ka oko 100m udaljenom pristaništu skele za Begeč. Vozni red skele: svakih 30 minuta. Cena: 30din po osobi, 150din za automobil. Odmah pored pristaništa skele je restoran "Jole" Eventualno možemo da produžimo još 11km preko sela Čerević do Beočina, gde postoji druga skela koja saobraća do Futoga, na levoj obali Dunava. (Radno vreme je 7h-19h, vožnja na svakih pola sata. Cene su kao i za skelu u Banoštoru" 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17969 Napisano Septembar 16, 2020 Integrisan, 5300 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Da, 150din je za motor i ide cesto ne ceka se dugo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 16, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, Jašim je napisao: Имате и скеле Бегеч - Черевић и Футог - Беочин "Na ulazu u Banoštor skrenućemo levo, ka oko 100m udaljenom pristaništu skele za Begeč. Vozni red skele: svakih 30 minuta. Cena: 30din po osobi, 150din za automobil. Odmah pored pristaništa skele je restoran "Jole" Eventualno možemo da produžimo još 11km preko sela Čerević do Beočina, gde postoji druga skela koja saobraća do Futoga, na levoj obali Dunava. (Radno vreme je 7h-19h, vožnja na svakih pola sata. Cene su kao i za skelu u Banoštoru" Znam za skelu. Ali drug svakako ide po curu u NS pa ćemo onda preko NS-a... A i duža je vožnja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5669 Napisano Septembar 16, 2020 Pana, 549 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Онда није далеко ни преко Суботице 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5669 Napisano Septembar 16, 2020 Pana, 549 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Него , тамо ће нас бити баш, баш. Како да се окупимо ? Попнем се на бину : Музика туш ! Чланови БЈБ форума нека се окупе код корнер заставице гостију . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 16, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Kad vidite crnu FJR i plavi šator, to smo mi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3080 Napisano Septembar 16, 2020 8-bit, 1900 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, ThePainkiller je napisao: Kad vidite crnu FJR i plavi šator, to smo mi... Kampujete? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Septembar 16, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Jašim je napisao: Него , тамо ће нас бити баш, баш. Како да се окупимо ? Попнем се на бину : Музика туш ! Чланови БЈБ форума нека се окупе код корнер заставице гостију . Nekako ovako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 133 Napisano Septembar 16, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan Nemam nista slično. Jedino da za pevam nešto od Bekvalceve....to će svima privući pažnju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 16, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, mradomir je napisao: Kampujete? Da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5849 Napisano Septembar 16, 2020 Drug član, 840 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se bio naoštrio da odem na skup (nije mi daleko), ali kada sam video noćne/jutarnje temperature entuzijazam mi je brzo splasnuo. Par puta sam se smrzao u šatoru pa ne bih još jedno takvo iskustvo. Povratak noću "pod gasom" mi naravno nije opcija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17969 Napisano Septembar 16, 2020 Integrisan, 5300 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Lep provod onima koji idu, okacite koju slicicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 17, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Motorcyclist je napisao: Lep provod onima koji idu, okacite koju slicicu. Što ti ne ideš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Septembar 17, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Mi smo se spremili za situaciju sa temperaturom. Imamo vojne vreće za spavanje, veliki dušek na naduvavanje, a i dobro ćemo se obući... Mislim da neće biti problema oko kampovanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Septembar 17, 2020 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi vidimo se naravno , ko vidi belu borbenu teneru nek se javi Proslih godina bilo je mesta u jednoj prostoriji , ko je hteo mogao je dici sator , stim da je ta sobica dosta mala pa se mora biti brz ako zelis spavati u kolko tolko toplom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5669 Napisano Septembar 17, 2020 Pana, 549 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, ZoraNS je napisao: I ja sam se bio naoštrio da odem na skup (nije mi daleko), ali kada sam video noćne/jutarnje temperature entuzijazam mi je brzo splasnuo. Par puta sam se smrzao u šatoru pa ne bih još jedno takvo iskustvo. Povratak noću "pod gasom" mi naravno nije opcija... Хладњикаво буде увек , планина+шума ал то је боље за евентуални долазак себи . Шатор ни под разно, млађима, заљубљеним и способнијима свака част. Ако ми буде ладно... 50км па имам да гурам мотор до куће да се загрејем 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10577 Napisano Septembar 17, 2020 Ne silazi, 2377 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim na onom flajeru okacen telefon , treba li neko zakazivanje, najava, rezervacija za pola kvadrata zemlje itd, ili ne ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17969 Napisano Septembar 17, 2020 Integrisan, 5300 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, ThePainkiller said: Što ti ne ideš? Ne znam cekam nesto bitno da zavrsim pa mi se nesto i ne vozika. Planirao sam preko grane da naidjem malo, mada sada sa ovim stalnim cimanjem oko korone i ne ide mi se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6088 Napisano Septembar 17, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Blaza je napisao: Vidim na onom flajeru okacen telefon , treba li neko zakazivanje, najava, rezervacija za pola kvadrata zemlje itd, ili ne ? Nista ne zakazuje niti najavljuje,svi koji se pojave su dobrodosli.Rezervacija za sator je jedino da ti neko parkira motor malo "siroko" pa kad dodjes da se montiras na to mesto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 352 Napisano Septembar 17, 2020 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ili dodjes ranije par dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10577 Napisano Septembar 17, 2020 Ne silazi, 2377 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, aca bre je napisao: Ili dodjes ranije par dana Rado, ali radim u subotu do 18h, gledacu da izadjem ranije sa posla pa da stignem "za videla", da ne zalutam, hehe ! Ako vidite natovarenog sivog Skarabea da luta po sumama, taj sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetkovicBecej 133 Napisano Septembar 17, 2020 Svrati ponekad, 215 postova Lokacija: Becej Motocikl: Honda cb 500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Blaza je napisao: Ako vidite natovarenog sivog Skarabea da luta po sumama, taj sam... Vrlo verovatno da nećeš biti sam... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 672 Napisano Septembar 17, 2020 Drug član, 1126 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam šta će na kraju biti sa novim merama koje se uvode od sutra, petak 18h. Moram se raspitati iz razloga što nas mogu njakati i ako prođemo samo tranzitno kroz HR. Tako je bilo u vreme prvog talasa i karantina. Ljudi su samo prolazili kroz HR, nepun kilometar, i tako bi zaradili karantin 14-28 dana. Sutra idem da proverim na granici pa javim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15253 Napisano Septembar 17, 2020 moto merkat °°, 4953 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Manite granice, zbog najave poostravanja od sutra, prosli put "preko noci" u sremu 5000 ljudi zavrsilo u karantinu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...