ivica744 6087 Napisano Septembar 3, 2019 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Dzoni ima veliku kintu? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Septembar 3, 2019 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Ako organizator nije alav i nije mu prioritet samo ZARADA onda može lagano. Kome je samo ZARADA pred očima onda teško. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 629 Napisano Septembar 3, 2019 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan mogo je neko i ranije napisati ,pa da se ode u Stapar ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Septembar 3, 2019 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan eh samo da se vise izreklamirao...??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5565 Napisano Septembar 4, 2019 Pana, 540 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan - I dalje sam ubeđen da sam ovde video za Stapar ... ... eto da ne bude opet neobaveštenih : Vizić 21. 09 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Septembar 5, 2019 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 4.9.2019. at 9:54, Jašim je napisao: - I dalje sam ubeđen da sam ovde video za Stapar ... ... eto da ne bude opet neobaveštenih : Vizić 21. 09 Ove godine u Vizicu petak subota nedelja , dok je proslih godina bila samo subota. Mislim da je Vizc mesto sa najmanje stanovnika oko 500...a provod fenomenalan, ove godine jos 3 dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
symon 144 Napisano Septembar 5, 2019 Svrati ponekad, 137 postova Lokacija: MK CRNA REKA Motocikl: Hayabusa Prijavi odgovor kao problematičan Uvek baš dobro u Viziću kod brata Neđe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3057 Napisano Septembar 5, 2019 8-bit, 1882 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Dominator96 je napisao: Ove godine u Vizicu petak subota nedelja , dok je proslih godina bila samo subota. Mislim da je Vizc mesto sa najmanje stanovnika oko 500...a provod fenomenalan, ove godine jos 3 dana Ti si ono prošle ili pretprošle godine pobedio u sporoj vožnji motora, tako nešto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Septembar 6, 2019 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, mradomir je napisao: Ti si ono prošle ili pretprošle godine pobedio u sporoj vožnji motora, tako nešto. Da da taj sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11910 Napisano Septembar 6, 2019 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Pre 14 sati, mradomir je napisao: Ti si ono prošle ili pretprošle godine pobedio u sporoj vožnji motora, tako nešto. Pa kad sam mu ja poslao stari lanac,zato je i pobedio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duh sa sekirom 55 Napisano Septembar 16, 2019 U prolazu, 44 postova Lokacija: Telep Motocikl: Honda NTV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je put do Vizića preko Đipše? Pre jedno 2-3 godine tu mi je pukao vetrobran od vibracija. Ne ponavlja mi se to iskustvo. Znam da je preko Neština ok put, ali kada sam već na grebenu i Partizanskom putu zašto silaziti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5565 Napisano Septembar 17, 2019 Pana, 540 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Прошао мотором пре 2 недеље , солидно закрпљен. Није баш писта али добро је да нема рупа. Јесте било као да је гранатирано. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bit 25 Napisano Septembar 21, 2019 U prolazu, 83 postova Prijavi odgovor kao problematičan I bre šta vas je u viziću, čujem zuje motori na partizanskom putu, ali to je redovno, iznad imam vikendicu i reko da odem po cigare i pivo, kad ono moto skup, iznenađen sam prijatno, bar što videh u prolazu na brzinu.Vozač liberty ne uklapam se Послато са уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5565 Napisano Septembar 23, 2019 Pana, 540 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Vizić je seoce od najviše 300 stanovnika / 150 kuća . Nemaju moto klub, sponzore i velika sredstsva ali imaju Neđu i ekipu koja pravi izuzetnu atmosferu i lepa druženja. Svima koji su bili poželeli su dobrodošlicu i potrudili da im bude prijatno, pogrešio si što nisi svratio 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2841 Napisano Septembar 23, 2019 Drug član, 2754 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 21 minutes ago, Jašim said: Vizić je seoce od najviše 300 stanovnika / 150 kuća . Nemaju moto klub, sponzore i velika sredstsva ali imaju Neđu i ekipu koja pravi izuzetnu atmosferu i lepa druženja. Svima koji su bili poželeli su dobrodošlicu i potrudili da im bude prijatno, pogrešio si što nisi svratio Bio i ove godine. Samo reci hvale za celu ekipu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Septembar 24, 2019 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno ko i svake godine, ni hladnoca nam nije nsita mogla , evo koja slika od mene A za gulas u subotu skidam kapu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanezi 2610 Napisano Septembar 25, 2019 Drug član, 1627 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: V-STROM Prijavi odgovor kao problematičan Da priupitam ovde, moguće da neko zna. Treba mi kontakt od ljudi koji prodaju moto opremu na skupovima, redovno obilaze većinu u zemlji. Dolaze kombijem, imaju i polovnu i novu opremu, baš veliki štand. Otac i sin, mislim da su Romi, tamnoputi su. Bili su i u Lazarevcu al ne uzeh broj. Mislim da su iz Požarevca ili okolina. Dal neko ima možda njihov broj telefona? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VR46 575 Napisano Septembar 25, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS "13 LC Prijavi odgovor kao problematičan 0655341752 Boban Pozarevac. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 386 Napisano Septembar 29, 2019 Zainteresovan, 188 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Juce,malo seoce pored Zrenjanina,Aradac,super moto skup,neverovatno mnogo motora,nisu svi mogli da stanu u kamo,pa smo mi i mnogi drugi parkirali motore napolju ,pasulj super,sve u svemu 10-ka za organizatore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Septembar 30, 2019 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Od prve godine sam isao u Aradac, domacini su odlicni, klopa i organizajija na nivou....nama fenomenalno bilo 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17423 Napisano Februar 8, 2020 Integrisan, 5149 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Stile 506 Napisano Februar 8, 2020 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzana je stroj ... Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6087 Napisano Februar 15, 2020 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Pa,vreme je da se krene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17423 Napisano Februar 17, 2020 Integrisan, 5149 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan mk VOJVOĐANSKI VIKINZI, Čelarevo, Moto skup, gradska plaža, Srbija 25.- 26.07. 2020, >>Google maps Novi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5613 Napisano Februar 18, 2020 Drug član, 811 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Motorcyclist je napisao: mk VOJVOĐANSKI VIKINZI, Čelarevo, Moto skup, gradska plaža, Srbija 25.- 26.07. 2020, >>Google maps Novi? To je sjajna plaža i lokacija za ovakav skup. Bio sam tamo više puta na prvomajskim izletima i bilo odlično... Ima hladovine, dovoljno velika peščana plaža odmah uz šumarak. Ako i ne reše dobro sanitarni čvor ima šume... armija da se olakša... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...