mradomir 3081 Napisano Avgust 16, 2019 8-bit, 1900 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 14.8.2019. at 9:04, bdada je napisao: Kao Vizic npr. Jel bio Vizić ove godine? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3081 Napisano Avgust 16, 2019 8-bit, 1900 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R | Burgman 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 14.8.2019. at 9:04, bdada je napisao: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15254 Napisano Avgust 16, 2019 moto merkat °°, 4953 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 27 minuta, mradomir je napisao: Jel bio Vizić ove godine? Nije mu jos vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 352 Napisano Avgust 16, 2019 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja sad u Muzlji i ulaz free Ne znam da li se i placa mozda, ali plakata nigde 2 lika na ulazu ja stao oni masu da prodjem, ni dobro vece ni nista a muzika prsti i ljudi ko mrava oko bine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 191 Napisano Avgust 17, 2019 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Ovo mi je poslao poznanik pre koji dan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 17971 Napisano Avgust 17, 2019 Integrisan, 5300 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: Suzuki GSR600 Prijavi odgovor kao problematičan Ako je MAS onda nije free Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lošmi_WayOfLife 169 Napisano Avgust 17, 2019 JEDAN ŽIVOT - DVA TOČKA - BEZBROJ SITUACIJA, 130 postova Lokacija: Beograd-Kula Motocikl: Honda - VFR 800 V-tec Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, Motorcyclist je napisao: Ako je MAS onda nije free Zasto? Bilo je skupova ove godine koji su organizovali klubovi u MAS pa se nije naplacivao ulaz.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 352 Napisano Avgust 17, 2019 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Da ima free i u mas-u. Zvanicno oni preporucuju da se ne ide preko 500 ali ne brane da bud free. A vecina stavi tu maksimalnu. Mada meni iskustvo kaze da su bolji ovi sto su free. Vise su domacinski i vise lice na stare i prve skupove ali ima izuzetaka sa obe strane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 352 Napisano Avgust 17, 2019 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan A ko im je taj Slobodan Ulaz. Slabo ga vidjamo na nastupima na moto skupovima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 388 Napisano Avgust 17, 2019 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas u Muzlji platio 400 dinara na ulazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Avgust 19, 2019 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako sam se ja vratio sa skupa u Pivnicama, u koferu majca kluba ,stomak pun, lubenica napakovana na prtljag.....sta reci ljudi su domacini pravi i sveke godine malo je reci da je odlican skup . SVAKA POHVALA I PREPORUKA ZA MUGERE 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Avgust 19, 2019 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan U Mužlji besplatan ulaz i jedan od boljih moto skupova,svaka čast... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5669 Napisano Avgust 19, 2019 Pana, 549 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan pre 16 minuta, Dominator96 je napisao: Ovako sam se ja vratio sa skupa u Pivnicama, u koferu majca kluba ,stomak pun, lubenica napakovana na prtljag.....sta reci ljudi su domacini pravi i sveke godine malo je reci da je odlican skup . SVAKA POHVALA I PREPORUKA ZA MUGERE Lubenica , patofne, tepih ... stvarno Dušane , najgori si od sve dece Pa kao da se seliš a ne da se vraćaš sa skupa. Za Stapar očekujem da vučeš kamp prikolicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pile 1008 Napisano Avgust 19, 2019 Svrati ponekad, 295 postova Lokacija: reci dje si i eto me tu sam Motocikl: s1000xr Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, boss je napisao: U Mužlji besplatan ulaz i jedan od boljih moto skupova,svaka čast... Meni nista vise nije jasno Ja od par njih cuo da su platili ulaz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 827 Napisano Avgust 19, 2019 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Cuo si tako jer se u Muzlji upad naplacuje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Avgust 19, 2019 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Jašim je napisao: Lubenica , patofne, tepih ... stvarno Dušane , najgori si od sve dece Pa kao da se seliš a ne da se vraćaš sa skupa. Za Stapar očekujem da vučeš kamp prikolicu. Ako me cura zajebe pa oce samnom da ide, nemam blage veze kako cemo nas dvoje sa stvarima na ovog ctx-a..... javi mi se obavezno 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3134 Napisano Avgust 19, 2019 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Sad za vikend je MK Taurus Bratunac pravio susret..Vrhunsko mjesto kraj Drine - "Rajska plaža", pasulj sa kobajom na kojoj se nije štedjelo i salata, kasnije purnjao Sveti Gral.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Avgust 23, 2019 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj vikend Svilojevo , domacini su odlicni ja sam tamo veceras, piva 100 kinti . Ne moz bolje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Avgust 23, 2019 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Dominator96 je napisao: Ovaj vikend Svilojevo , domacini su odlicni ja sam tamo veceras, piva 100 kinti . Ne moz bolje Može bolje... Temerin, moto klub Suzuki organizuje žurku u subotu 24.08. Upad free, piće donosite sami što pijete... Klopa obezbeđena... Edit: sad sam saznao da se na žurku ulazi samo sa pozivnicom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blue King 25 Napisano Avgust 25, 2019 U prolazu, 46 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: honda cb 500 x Prijavi odgovor kao problematičan e jbg opet neka limitacija.... kao da nisi bajker , a dodjes motorom .... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 18074 Napisano Avgust 26, 2019 Vozim motor, nisam BAJKER, 2450 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan ...ja placem od smeha na ove nazive ''moto klubova'' kod nas i u okruzenju... koja sprdnja jbt, ne verujem... Moracu da otvorim temu za najsmesnije ime, pobedniku prase i gajba piva... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 1028 Napisano Avgust 26, 2019 Ol' dirty bastard, 638 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan @BokyBoy Pa u stvari i nije toliko smesno, vec smo amerikanizovani do kraja. Orange County Choppers zvuci ozbiljno, mozda cak i zajebano jos uz onaj logo... dok recimo Metovnica coperi, bas ne privlaci... Isto kao sto poneki baja oce proseta kroz Bg sa majcom Hard Rock Caffe, a malo teze ce da ide(isti taj) sa majcom 1000 ruza... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Avgust 26, 2019 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao i do sada domaćini su se potrudili da uz pomoć sponzora i iz vlastitih sredstava obezbjede besplatan ulaz za bajkere i gratis obroke kao i mnogobrojne vrijedne nagrade za pobjednike u bajkerskim igrama (ljetovanje 7 dana na Jadranu :-O )i za najudaljeniji i najbrojniji klub kao i za najstarijeg bajkera (dokaz vozačka sa A kat) i prvu bajkericu koja uđe motorom u kamp. Ulaz za građanstvo za svaku noć je 10 KM a u predprodaji je cijena paketa za obje noći 15 KM. DOBRODOŠLICA SVIMA ŽELJNIM DOBRE MUZIKE I IZUZETNE ZABAVE 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3134 Napisano Avgust 27, 2019 Drug član, 1066 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno u top 3 susreta na našim prostorima.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5669 Napisano Septembar 1, 2019 Pana, 549 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan Ajd sad neko da objasni: Kako je Džoni i mesto od 3.000 stanovnika uspelo da napravi žurku sa tri dobre grupe , na solidno ozvučenoj / improvizovanoj bini. Sa pasuljem se nije žalilo a i preteklo je . Povoljne cene pića i bez naplate ulaza. Bilo bi lepo kada bi se tajna otkrila da to više ne bude misterija . 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...