aleksuzuki 650sv 620 Napisano Jul 25, 2015 Zainteresovan, 507 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: suzuki sv 650 s,kawasaki z750,honda nsr 125 f2 Prijavi odgovor kao problematičan Dali neko ima informacije kada ce biti moto skup u beloj crkvi i kakav ce repertoar biti ko peva itd. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano Jul 25, 2015 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan U Banatskom Novom Selu moto-žurka 1. avgusta od 18h! Ulaz i klopa se ne plaćaju, piće po prošlogodišnjim cenama, a sav prihod ide u dobrotvorne svrhe već 6. godinu! Dobro došli! Sviraju Mad Red (Bgd), Treća Smena (Bgd) i D'Frižiders (Pančevo). 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boss 33 Napisano Jul 28, 2015 U prolazu, 75 postova Motocikl: Pan european 1300 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko informaciju za moto susret u Beloj Crkvi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pecko 15 Napisano Jul 29, 2015 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Moto klub ,,MARGUM,, Kovin 7.8.9.08 na kupalistu Sljunkara U petak sviraju:Trn u okoBlues DeliversRock Univerzum U subotu sviraju:Malkom Bridger Band -LondonTvilightElvis dzi Kurtovic Naravno , kao i do sada, ULAZ SE NE NAPLACUJE 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PetarS 9 Napisano Jul 31, 2015 U prolazu, 1 post Lokacija: Bijeljina Motocikl: YAMAHA Diversion 900 Prijavi odgovor kao problematičan IIl Moto skup MK Bijeljina - IIl BikeFEST od 07.Avg do 09.Avg.2015 god. Ulaz BESPLATAN za sve goste i posjetioce. *Besplatan rucak u Petak i Subotu (pasulj) *Besplatan dorucak u Subotu i Nedelju (jogurt, kobaja i jaja) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Silvana 111 Napisano Avgust 1, 2015 U prolazu, 59 postova Lokacija: Ban. Novo Selo Motocikl: Bandit 007 Prijavi odgovor kao problematičan Danas u Banatskom Novom Selu moto-žurka od 18h, ulaz i klopa se ne plaćaju. Dobro nam došli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Avgust 13, 2015 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Rock Village - Banatski Sokolac, 14-15.avg. 2015. http://rockvillage.org/program/ http://rockvillage.org/defile-bajkera/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5173 Napisano Avgust 14, 2015 Pana, 513 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan jadro 70 : I ove godine vas pozivamo na VIII po redu moto skup.U organizaciji MOTO KLUBA TAURUS IZ BRATUNCA. .Kao i svake godine ocekuje vas odlicna zabava i dobar provod.I ove godine naravno skup ce se odrzati na najljepsoj plazi na Drini.Uz dobru svirku i odlicnu klopu.Petak obavezno a i tradicionalno za veceru riblja corba malo ljuta godi za dorucak poslije mnogo piva,subota rucak pasulja u izobilju od naseg poznatog majstora STANISE..Vecera nesto sa raznja..Nedelja kafica i dorucak da se nadje.. DOBRO NAM DOSLI...21.22.23. avgust... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Maj 12, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan POZDRAV HOCEMO LI MALO DA DISKUTUJEMO? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4240 Napisano Maj 12, 2016 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Daaaa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dominator96 864 Napisano Maj 12, 2016 Svrati ponekad, 475 postova Lokacija: Temerin-Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Tu sam i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demro.st 435 Napisano Maj 12, 2016 Zainteresovan, 736 postova Lokacija: Kisac kod Novog Sada 13 i po km. Motocikl: Yamaha XJ 900 diversion Prijavi odgovor kao problematičan neznem zasto je postalo neko nepisano pravilo da se ne posecuju moto skupovi na kojima se naplacuje ulaz po simbolicnih 300 400 din da mogu dzabe nebi sigurno naplacivali polazim od mog kluba gubim dosta posetrilaca bas zbog te ulaznice a bez koje mi ne mozemo otplatiiti sve troskove taj koji je organizirao skup bez sponzora sigurno zna o cemu pisem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Maj 12, 2016 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Симболично је 100-200, не 400-500 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4240 Napisano Maj 12, 2016 motoras, 2454 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam organizovao ni jedan skup. Mozda i ne mogu realno da sagledam stvari,ali nije bas ni da nisam u pravu. Nekad sam isao cesto,sada redje. U glavnom ne idem zato sto se osecam u neku ruku prevaren jer ja kao bajker platim tih 400 dinara,a moj drugar pesak udje za dvesta. Da se razumemo,pricam o ulasku na moto skup u subotu. Nisam jeo,nisam spavao,za poklon sam zakasnio... Nekako se zbog toga vise i okrecem putovanju motorom na dalje relacije. Ali volim i moto skupove. Ima to neku svoju draz. I kam,pucaci,paljenje guma,pasulj,pivo... sve... E sad,i ja racunam drugacije kad putujem daleko. Vozim 500-600 km,400 dinara platim ali dobijem kamp mesto,dobijem klopu,dobijem poklon,jos jednom prespavam u kampu... E sad,da li bi umesto 200 bajkera po 400 din za 200 dinara uslo 500. Pa tih 500 bajkera x pljeskavice,x pice,x suvozaci... A mozda i nije tako kako ja kazem... Kazem,ja nisam organizovao nikad,ali vidim da drugi mogu da organizuju sve to sa besplatnim ulazom za bajkere. I klopa. I kamp. I poklon. I Divlje jagode,YU grupa,Pusenje... Ajd sad, razmisljam na glas...eto...moje misljenje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Maj 12, 2016 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Simbolicno po 500din? Pesaci 200din, motoristi 500din, pljeskavice duplo skuplje nego u gradu. Sve receno! Motoskupovi pretvoreni u vasare gde se gleda samo kako naplatiti, a kao za bajkere pa njima cena skuplja ulaza. Uvek ulazim sa defilom i nikada ne platim ulaz koji je 500din, a kada sam gladan lepo odem do grada i kupim duplo jeftiniji hamburger i dosta boljeg ukusa... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca bre 350 Napisano Maj 12, 2016 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Sprint princ pa Yamaha virago 500 Prijavi odgovor kao problematičan Focus slazem se u potpunosti sa tobom. A ja pritom ne jedem meso i ni na jednom skupu jos nisam video da se ista prodaje za ovakve kao ja, a mislim da ima jos ljudi sa istim potrebama za bezmesnom hranom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4750 Napisano Maj 13, 2016 Ne silazi, 5547 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moj klub "KINGS" Kraljevo, poslednjih par godina se okrenuo organizovanju skupova (KINGSTOCK) na svom rancu pored reke Ribnice. Skupovi su po principu nekadasnjih skupova, bez sponzora, standova sa "zanimacijama", bez ogromne skupe bine i skupih bendova...sve u old school fazonu, kao nekada kada su prikolice od kamiona glumile bine (kod nas je mala montazna bina jer prikolica i kamion ne mogu da pridju pored reke). Kao jedna malo vece zurka sa lepim kampom u hladovini, gde je akcenat na druzenju, motorima i dobroj muzici koja se nekada slusala na skupovima (blues)...npr. ove godine svira Row Hide i Fuzz Box. Skup ima humanitarni karakter i ulaz se samo formalno placa, 100 dinara uz mogucnost da se donira neki dinar vise, jer sav prihod ide u humanitarne svrhe (ove godine se doniraju 2 osnovne skole u udaljenim selima). Linkovi od prethodnih godina: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/103637-mc-kings-kraljevo-kingstock-18-20072014/?hl=kingstock http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/108776-kings-mc-kraljevo-242526jul-2015/?hl=kingstock 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rale-Ča 526 Napisano Maj 13, 2016 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: CACAK Motocikl: Suzuki GSXR Prijavi odgovor kao problematičan Klubovi gube posetioce jer su se pretvorili u masine za uzimanje para od motorista. Uglavnom se pitaju dvojica-trojica ljudi i oni nemaju respekt prema ljudima koji su prevalili kilometre da bi bas tu potrosili neki dinar. Satro fore sa nestankom klope koja je za DZ, ali zato ima pljeska koja je duplo skuplja nego u gradu ali je zato manja. Cene pica su uvek kao promotivne a u stvari cene su full naduvane. I jos te cekaju na ulazu samo sto ne postave jezeve sa strane da ti izbuse gume ako slucajno prodjes a da ne platis. Da neko smisli nesto zanimljivo desavanje u kampu, to je vec nemoguca misija, vise se ni defilei kroz grad ili do neke zanimljive destinacije ne organizuju, znaci nema nista sto bi privuklo bilo koga da dodje na taj skup, a povrh svega toga jos i da naplatite ulaz, necuveno. E zato vise nema ljudi na skupovima kao nekada. To je moje vidjenje stvari, mozda gresim, ko zna? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milan78 28 Napisano Maj 13, 2016 U prolazu, 55 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Fazer,Transalp... Prijavi odgovor kao problematičan Najsmesnije od svega kad organizatori kazu moramo toliko da naplacujemo ulaz inace smo u gubitku???Digli cene pica u nebesa,deru na ulazu za ulaznicu I jos u gubitku?Pa ljudi moji vas neko onda krade...Nas moto klub 10 godina pravi Moto zurke(ove godine je jubilarna deseta),nikad nismo naplacivali ulaz,a do skoro smo I delili jedan bon za pice za svakog na ulazu(klopa naravno besplatna),I uvek smo bili u plusu!E sad ako je cilj da na Moto zurki zaradis par hiljada evra,onda je brate nemoj ni praviti! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<FOCUS> 69 Napisano Maj 13, 2016 Zainteresovan, 824 postova Prijavi odgovor kao problematičan Doktor - svaka vam cast! Rale-Ca - ne gresis. Ja sam pre isao na dosta skupova, a sada slabo, mozda 2,3 obidjem bas zbog tih stvari. Cak u jednom mestu koje nebi da imenujem zaustavljaju ceo defile pred ulaz u motoskup i naplacuju karte samo da nebi neko prosao, a kolona se otegne kroz ceo grad i pola sata cekas da udjes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Maj 13, 2016 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan neznem zasto je postalo neko nepisano pravilo da se ne posecuju moto skupovi na kojima se naplacuje ulaz po simbolicnih 300 400 din da mogu dzabe nebi sigurno naplacivali polazim od mog kluba gubim dosta posetrilaca bas zbog te ulaznice a bez koje mi ne mozemo otplatiiti sve troskove taj koji je organizirao skup bez sponzora sigurno zna o cemu pisem Izgubićete još više posetilaca.Naplaćujete ulaz za šta. Moto skupovi su nekada davno bili u fukciji druženja motrciklista i uvek su koštali onoga ko ih je organizovao.Onda su se pojavili oni koji su tu videli zaradu i sve je otišlo u .... Probajte da ne naplaćujete ulaz pa da vidite kolko će vam ljudi doći i potrošiti neke pare tu kod vas.Opet pod uslovom da to ne bude bezobrazno šišanje. Ako imate nameru da napravite lepo druženje mora da vas košta tako je uvek bilo ako hoćete da zaradite na ostima onda istih nećete ni imati. Nije poenta skupa zvučna imena na bini i preglasna muzika nije to koncert.Dovedite lokalne klince da sviraju i pokažu se uz normalne decibele da bi gosti mogli da pričaju međusobno i druže se pa će biti gostiju:I to tek kad se to tako pokaže više se ne dolazi na obećanja. A i šta to košta tako puno na skupu klopa dve oranije nečeg skuvanog koštaju 20000 prostor livada pogotovo u manjim sredinama dala opština muzika ili lokalci za malo para čak i džabe .Ako to članovi ne mogu da plate možda treba da s ezapitaju treba li im klub. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fanđo 78 Napisano Maj 13, 2016 Svrati ponekad, 336 postova Lokacija: Čačak Prijavi odgovor kao problematičan Kad je skup u Kv? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
john314 620 Napisano Maj 13, 2016 Zainteresovan, 533 postova Lokacija: Banat Motocikl: ,es125 trophy,,ktm strada bicikl,r1100rt Prijavi odgovor kao problematičan oce li biti i jedan moto skup ovwe godine dzaba...pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Maj 13, 2016 Drug član, 2856 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Evo sad je skup u Zrenjaninu na koji neću otići baš zbog te diskrimnacije.Motori plaćaju pešaci preko dana besplatno.Ja imam vremena da dođem po podne vidim se sa poznanicima i odem.Niti ručam niti slušam tamo neki koncert.Ako parkiram motor napolju ne košta ništa ako uđem motorom par stotina. Skup parking. Videću se sa poznanicima na nekom putovanju bože zdravlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 13, 2016 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan A da umesto Čorbi, Yu grupe , jagoda itd. dovedete jednom jedan dobar tribute band sa strane? Više mi muka ovih naših. Ali tu postoji jedan problem- ove grupe se dovlače da bi se privuklo što više pešaka=pare... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...