Zvrndov 30 Napisano Maj 25, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Tara Motocikl: KLR650 Tengai Prijavi odgovor kao problematičan Evo konacno sam uspeo da zavrsim...stavljeni prstenovi oko sociva, malo prepravljena maska i spremna za farbanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvrndov 30 Napisano Maj 25, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Tara Motocikl: KLR650 Tengai Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvrndov 30 Napisano Maj 25, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Tara Motocikl: KLR650 Tengai Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvrndov 30 Napisano Maj 25, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Tara Motocikl: KLR650 Tengai Prijavi odgovor kao problematičan I ovo bi trebalo da je kraj (za sada) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvrndov 30 Napisano Maj 25, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Tara Motocikl: KLR650 Tengai Prijavi odgovor kao problematičan Sve u svemu, svakako da je moglo i bolje, al zadovoljan sam s obzirom da mi je prvi rad, sledeca ce biti savršena hehehe Ono što sigurno nedostaje jeste mx blatobran, koji krece odmadh ispod maske. Mislim da ce sa njim mnogo bolje izgledati! Iskoristio sam priliku i sredio sve plastike, rol bar... Ostalo je jos plavo sediste koje mi bode oci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarabić 107 Napisano Maj 25, 2013 Kurblao Trijes Minuta, 212 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cowasaki KLE Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam hteo da napišem da sa visokim blatobranom bi izgledalo mnogo bolje. Inače, neodoljivo podseca na KKK 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor Zoran 13 Napisano Maj 25, 2013 U prolazu, 76 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Tricikl Prijavi odgovor kao problematičan mogao si da ubacis i malo pleksiglasa,mada nije lose ali je siromasno,kad budes farbao ubaci neku saru pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor Zoran 13 Napisano Maj 25, 2013 U prolazu, 76 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Tricikl Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da si ofarbao ako jesi kao da nema sjaj tako mi deluje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 25, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvrndov 30 Napisano Maj 25, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Tara Motocikl: KLR650 Tengai Prijavi odgovor kao problematičan Baš sam hteo da napišem da sa visokim blatobranom bi izgledalo mnogo bolje. Inače, neodoljivo podseca na KKK ahahaha to je taj stil moram kupiti i neku kacigu u tom fazonu!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvrndov 30 Napisano Maj 25, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Tara Motocikl: KLR650 Tengai Prijavi odgovor kao problematičan Kakav pleksiglas covece, jedva sam se i sa ovim izborio!!! :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steffan 95 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 92 postova Lokacija: Sr Mitrovica Motocikl: Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Koliko te je kostala ova zanimacija ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvrndov 30 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Tara Motocikl: KLR650 Tengai Prijavi odgovor kao problematičan samo materijala i zivaca!!! iskreno, bilo bi jako mi zanimljivo da se igram i pravim ovo polako, ali nemam uslove za to kod kuce, pa sam radio kod druga koji radi sa plastikom, tako da sam maltretirao i njega i mene naizmenicno! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steffan 95 Napisano Maj 26, 2013 U prolazu, 92 postova Lokacija: Sr Mitrovica Motocikl: Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Povisen vizir za moj motor bi me izasa preko 120e a ova tvoja varijanta mi je zanimljiva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvrndov 30 Napisano Maj 27, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Tara Motocikl: KLR650 Tengai Prijavi odgovor kao problematičan samo ako imas strpljenja, polako pocni da pravis model od kartona! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor Zoran 13 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 76 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Tricikl Prijavi odgovor kao problematičan Spajaj za mustru nesto poznato,kante,flase,igracke itd pa oblozis mokrim kartonom kad se osusi imas kalup pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvrndov 30 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Tara Motocikl: KLR650 Tengai Prijavi odgovor kao problematičan Iii ne mogu ja miran, morao sam da prepravim!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvrndov 30 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Tara Motocikl: KLR650 Tengai Prijavi odgovor kao problematičan Evo i slika kako sada izgleda... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvrndov 30 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Tara Motocikl: KLR650 Tengai Prijavi odgovor kao problematičan Dosta sam je skratio, malo suzio, pa je malo ispravio, mislim na sam ugao same maske...onoliko koliko je moglo i povecao ovu loknu na kraju! Zivela brusilica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvrndov 30 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Tara Motocikl: KLR650 Tengai Prijavi odgovor kao problematičan Evo i anfas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvrndov 30 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Tara Motocikl: KLR650 Tengai Prijavi odgovor kao problematičan Prepravio sam i svetla, kratko se pali kada upalim motor, a kada upalim i dugo, rade oba fara! Prezadovoljan sa farovima, non stop je dan ispred mene! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zvrndov 30 Napisano Maj 29, 2013 U prolazu, 62 postova Lokacija: Tara Motocikl: KLR650 Tengai Prijavi odgovor kao problematičan Ostalo je još da dodam ovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
n.boris 1 Napisano Jun 2, 2013 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: viffer Prijavi odgovor kao problematičan Ja dugo gledao sebi nekog tengai-a, i nasao sam sta bih mu preradio, po meni najlepsi koji sam ikada video na ovom linku: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Steffan 95 Napisano Jun 2, 2013 U prolazu, 92 postova Lokacija: Sr Mitrovica Motocikl: Funduro Prijavi odgovor kao problematičan Fino izgleda 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...