sasa umag 11 Napisano Decembar 20, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se vratio sa voznje i OPET izgubio Maxiu.To je drugi put u dva mjeseca,samo sto sam ga ovaj put nasao.Naravno,sav je polomljen. Pricajte vi sta hocete ali aluminij je aluminij,pa taman kostao i pet puta vise.Prvi put kad sam izgubio Maxiu,koju nikada poslje nisam nasao,u njoj sam imao NOVE rukavice za zimu(vodonepropusne),sprej za lanac,sprej za gumu,pojas,kisno odijelo,mrezica i jos neke sitne stvari. Pa sada to sve izracunajte i vidjet cete da se isplati staviti bolje odnosno skuplje kofere. Da mogu staviti nekog smajlija,stavio bih onoga koji PISA PO GIVIJU ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 20, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma to ti je zbog loseg selojtepa kojim ih kacis,,vec sam ti napomenuo da promenis marku selojtepa,,uzni onaj sto je otporan na vodu,,,,,,,,,,, ;D ;D ;D ma nije givi tako los,,ja sam imao neki kineski koji se krivio na 80,a ispadao na 100,,,,dobar je i givi,mada ima i boljih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 20, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan U cemu je stos sa tim koferom? Sistem kacenja na motor ili nesto drugo? Ja imam nekakav Givi kofer i vozim unutar njega bukvalno sve sto moze da se spakuje, cak ne mora ni da se zatvori potpuno! Par puta sam vozio vrece lepka za plocice od 20kg i nikakvih problema nije bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 20, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan izgleda da je problem u ploci ,za Varadera je plasticna a ne metana pa se malo savije i ispadne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 20, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto ti resenja, na Africi je metalna. Menjaj ukoliko je moguce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 20, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto ti resenja, na Africi je metalna. Menjaj ukoliko je moguce. nije moguce,za Varadera nema metalni zadnji nosac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Decembar 20, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Uvjek sam se plasio da ne izgubim centralni kofer ali ovo je prvi put da cujem da je nekome odleti.... Znaci dogadja se i to.....moja paranoja narasta :) :)i postaje bogatija za jes jednu clanicu Gubitakkoferfobiju :) Pri kojoj brzini ti je spao i kako(kada) si skontao ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 20, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto ti resenja, na Africi je metalna. Menjaj ukoliko je moguce. bolje da promeni motor,,afrika ja afrika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 20, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan preticao sam auto na nekoj losoj cesti,kada sam ga prosao,nakon 200,300 metara,slucajno sam pogledao u retrovizor i vidio kako se kotrlja po cesti,inace,nisam ni osjetio da je pao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Decembar 20, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto ti resenja, na Africi je metalna. Menjaj ukoliko je moguce. nije moguce,za Varadera nema metalni zadnji nosac Onda moras prvo taj da ojacas recimo, metalnim plocama ili sinama, tako da se postojeci plasticni nadje u sendvicu izmedju dve metalne ploce. Tek onda napraviti drugi nosac kofera koji bi se zakacio na ovu konstrukciju. Da ne gresimo, nema ovo veze sa Givijem, desilo bi se sa bilo kojim koderom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Decembar 20, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pojasni nam sta je to kod vas "losa cesta" NPR. kod nas na "nasoj losoj cesti" cesto spadne vizir s kacige a na "dobroj" lanac tako da svi pralazimo na kardan. Koferi za sada stoje ali ih ne pretrpavamo..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 20, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa nije ti valjda ispao sa sve nosacem????? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RoaD GunneR 13 Napisano Decembar 20, 2007 Zainteresovan, 528 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Sale a da probas da uzmes nosac bez plloce za neki drugi model i da ga malo prepravis. Kod mene nema ploce nego je sam nosac napravljen od metalnih 'cevi' . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 20, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan e,da,kofer je bio PRAZAN,a ne pada mi na pamet da kemijam neke gluposti sa sinama ili slicno,ako to kupim,ne trazim da bude vjecno nego da posluzi svrsi i ne da ga moram doradjivati,zato FUCK GIVI Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 20, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja sam jednom usrafio kofer puko mi nosac,,jes da nije mogao da se skida al nije ni ispadao,,,nije neko resenje al bolje u tom trenutku nisam imao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wice 77 Napisano Decembar 20, 2007 Drug član, 1838 postova Lokacija: obrenovac Motocikl: cbr 600f Prijavi odgovor kao problematičan ja koristim givi i nemam problema,mozda ti je problem u ploci na koju kacis nosac kofera pa se on uvija,kod mene je osnova doboljno velika pa drzi odlicno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Decembar 20, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam GIVI na Teneri i nisam imao slicnih problema... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 20, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Znam! To ti je zbog vibracija! Kupi vec jednom pravi motor... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Decembar 20, 2007 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Uh Sale bas te krenulo... Jeste da je GIVI malo bolja marka od SHAD-a, ali SHAD bar ima metalnu podlogu i nema sanse da kofer ispadne... Sreca u nesreci da nisi imao nesto vredno, tj. lomljivo u koferu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doda 123 Napisano Decembar 20, 2007 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto ti resenja, na Africi je metalna. Menjaj ukoliko je moguce. nije moguce,za Varadera nema metalni zadnji nosac U sto je problem? Skines svoju plasticnu plocu,odneses kod metalostrugara i na kopir glodalici dobijes identicnu u metalu. Malo kosta.ali resio problem za sva vremena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 20, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Pa eto ti resenja, na Africi je metalna. Menjaj ukoliko je moguce. nije moguce,za Varadera nema metalni zadnji nosac U sto je problem? Skines svoju plasticnu plocu,odneses kod metalostrugara i na kopir glodalici dobijes identicnu u metalu. Malo kosta.ali resio problem za sva vremena. Ili da se uchlani u Sektu! (ako mu dozvoli Djura) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 20, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan Bit ce tebi sekta,ne pada mi na pamet. Sada Touratech pa idi ti u sektu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Decembar 20, 2007 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan ako ti nije zao uzmi amerikaner,desetku burgiju (moze i veca ;D) namesti kofer,odaberi pogodno mesto za busenje (tako da kad probusis uhvatis i nosac i kofer ionaj plato....i boga oca ;D ;D ;D ;D e kad si to uradio,uzmes onoliko safova koliko si rupa probusio (pazi ako se iznerviras da ne preteras) sve to zavrnes srafovima sa sigurnosnom maticom,e pa sad nek ti leti sa sve motorom.to radi 100% oprobano.ako imas neka pitanja samo resi,rado cu pomoci.e sad ako ti nosac nije spjen nekim metalom nego samo onim platoom uzmi to resi isto srafovima (bolje nego da varis) i onda ces imati da lepo zavrnes i da ne brines ni na 300 km/h.probaj,videces da radi ;) ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 20, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan ako ti nije zao uzmi amerikaner,desetku burgiju (moze i veca ;D) namesti kofer,odaberi pogodno mesto za busenje (tako da kad probusis uhvatis i nosac i kofer ionaj plato....i boga oca ;D ;D ;D ;D e kad si to uradio,uzmes onoliko safova koliko si rupa probusio (pazi ako se iznerviras da ne preteras) sve to zavrnes srafovima sa sigurnosnom maticom,e pa sad nek ti leti sa sve motorom.to radi 100% oprobano.ako imas neka pitanja samo resi,rado cu pomoci.e sad ako ti nosac nije spjen nekim metalom nego samo onim platoom uzmi to resi isto srafovima (bolje nego da varis) i onda ces imati da lepo zavrnes i da ne brines ni na 300 km/h.probaj,videces da radi ;) ;D XE xe xe... Izvini Donmakoni.. Nek objasni Sasha shta mi je smeshno... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa umag 11 Napisano Decembar 20, 2007 , 1322 postova Lokacija: Umag HR Prijavi odgovor kao problematičan sve sam ja to napravio vec nakon toga kad sam izgubio prvi kofer. Upravo to sam napravio na ovom koferu ali sam zaboravio staviti saraf kad sam krenuo,zapravo sam se sjetio ali sam rekao sam sebi MA NECE VALJDA OPET... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...