Svaler 1990 Napisano April 8, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Људи, ТДМ није улазница на сутрашњу вожњу. Сви су добродошли. Који год мотор возили. Па и GS/GSA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano April 8, 2017 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Eto me u 10 na pumpi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 8, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Ne zezajte, sutra ce biti idealan dan,ne hladno,ne vruce. Ja cu se voziti sigurno. Ako hocete cekacu vas na pumpi,ako odustajete i to je u redu. Iako razlog za odustajanje koji mogu da priznam je samo da nemate pare za corbu Рибљу или? Ја вечерас сипао, волим кад ујутру кренем да не стајем на пумпу чим кренем. Видимо се. Астрале, јел се "униформишемо"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 8, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan I ja sipao danas pun rezervoar... Taman da sutra proverimo potrosnju VFR-a... Vidimo se sutra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 8, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ne zezajte, sutra ce biti idealan dan,ne hladno,ne vruce. Ja cu se voziti sigurno. Ako hocete cekacu vas na pumpi,ako odustajete i to je u redu. Iako razlog za odustajanje koji mogu da priznam je samo da nemate pare za corbu Рибљу или? Ја вечерас сипао, волим кад ујутру кренем да не стајем на пумпу чим кренем. Видимо се. Астрале, јел се "униформишемо"? Naravno ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 8, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Umalo zaboravih! Sutrasnja tura ima preko 100km,tako da svako nek ponese 2-3L ulja da dolivamo.. Pa cemo i usput dokupiti resto .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 8, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Jeдино теби толико? Шта ћемо ми јадници, мени по некој слободној процени око 350км, ове колеге северније само додавај километара Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 9, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Jeдино теби толико? Шта ћемо ми јадници, мени по некој слободној процени око 350км, ове колеге северније само додавај километара Mi sa severa vozimo Honde...tu nema dolivanja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 9, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Jeдино теби толико? Шта ћемо ми јадници, мени по некој слободној процени око 350км, ове колеге северније само додавај километара Mi sa severa vozimo Honde...tu nema dolivanja... imam 2-3 reglera od skode,ponecu valjda ce biti dovoljno za danas ?!? sad salu na stranu. Vozite lagano ako kasnimo,nema veze,satnica je dobra,cekacemo se. Samo lagano i stizemo svuda. Srecan vam put,vidimo se na Zmaju. Moj telefon 064/300-83-59,cujemo se ako zapne negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano April 9, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, da li su svi prošli ok danas, pisalo se o teškom udesu na avalskom putu kod skretanja za Vrčin? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 9, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Kolege, da li su svi prošli ok danas, pisalo se o teškom udesu na avalskom putu kod skretanja za Vrčin?Svi smo na broju napustili Bg. Ocekujemo javljanje brata iz Su i brace i sestara iz Kule i Temerina. Sad ce oni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 9, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Zahvalio bih se svima na odlicnom druzenju! Posebne pohvale za kolegu kog nije mrzelo da jutros porani po zimi iz Subotice da bi se vozio sa nama danas. Ljudi hvala Vam ,bio je odlican provod ,lepa voznjica, nadam se da cemo ponoviti uskoro! Jos jednom,veliko hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano April 9, 2017 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo ja stigao pre nekih dvadesetak minuta ,ukupno danas 578 km.Nije loše za početak sezone 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenadbg88 1517 Napisano April 9, 2017 Drug član, 1086 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki V Strom 650 2020' Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo ja stigao pre nekih dvadesetak minuta ,ukupno danas 578 km.Nije loše za početak sezone Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 9, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Ti si brzi i od Munje. Svaka cast! A moja kamerica izuzetnog kvaliteta je zabelezila fotografiju vanstandardnog kvaliteta. Bolje da sam slikao Iskrinim fiksnim telefonom. Nesto mi se tu od setovanja rezolucije poremetilo,videcu da otklonim. Da radi za sledece okupljanje. A do tada .. Sent from my 6037Y using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zocist 56 Napisano April 9, 2017 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična vožnja i druženje, bilo mi je zadovoljstvo hvala svima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 9, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Одлично је било људи, хвала пуно свима на одличном дружењу и видимо се на следећем ТДМ скупу и вожњи. Стварно квалитетно искориштена недеља, ја на сату 400км. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano April 9, 2017 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja stigao. ne znam tacno koja km.preko 500 u svakom slucaju. fina voznja. previse vremena izgubili u crkvi i restoranu.mada nije smetalo,samo bi kuci ranije stigao.ostaje zal za spomenikom al to drugi put. dan za voznju savrsen...do mraka...posteno se smrzo kako je sunce zaslo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano April 9, 2017 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mi da se javimo... Stigli oko 21h. Na satu 518 km za danas... Kao što kaže Marko, malo smo se više neplanski zadržali u crkvi u Obrenovcu, ali ok, bitno da je bilo veoma kvalitetno druženje, vožnja, a i klopa u restoranu ˝Kosmaj˝ je za pohvalu, ali dok su uhvatili onu kokošku i zaklali ono prase, ihaj...načekasmo se mi... Sve u svemu, ja sam malo proterao Hondu, taman malko bolje da se upoznamo, ova vožnja mi je došla kao extra trening... Proverio ulje, Honda ni grama nije potrošila. Pitam se kako su kolege sa TDM-ovima prošle sa potrošnjom ulja? A bogami i sa potrošnjom goriva sam zadovoljan- mešovita vožnja (ne preko 160 na sat) - ispod 5 litara, ja prezadovoljan... Uglavnom, kad god se bude planirala TDM vožnja ver 2.0, računajte na mene (nas)... Hvala vam svima na lepom druženju i vožnji! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 9, 2017 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Nek smo svi samo bezbedno stigli,sad sedim citam one lose teme, vala dobro smo prosli mi. Polako,al zato stigosmo ! Bolje i uvece no nikad.. Ne znam koliko smo mi "lokalci" presli,mislim da Milos zna.. Svakako smo presli fino.. Svaler kad budes stigao baci link do slika\videa ipak si ti nas fotograf. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 9, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Није било сликао осим оне са почетка, нисам носио фотоапарат јер нисам смислио још решење како да га безбедно преносим у коферу. А клип ће бити неки кад успем/стигнем да га изедитујем Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano April 9, 2017 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno lepo druzenje kod mene na satu 216km. Ja nisam nesto posebno slikao ,uzdajuci se u vas 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markoizkule 883 Napisano April 10, 2017 Zlo i naopako, 545 postova Lokacija: Kula Motocikl: Kao da nema Prijavi odgovor kao problematičan Realno i ja cekam svalerov vlog .. vidim ja on nesto na motoru mase rukama kao da objasnjava..odmah mi bilo jasno i naravno onaj snimak gde si bio na celu pa malo gario kroz krivine...bas taj deo mi nekako i fali na kameri..baterija se istrosila do tada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano April 10, 2017 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo kolege. Najvažnije da je sve bilo bezbedno. Sent from my iPad using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano April 10, 2017 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan А швалеру дође да разлупа и кацигу и микрофон и камеру и све кад је сиротиња и нема да узме ко човек гопро ААААА Ово ћу морати исећи у пар клипова са пар различитих тема, део са освештавања мотора у један, неке занимљиве деонице пута у други, а за влог ако остане нешто где ме је микрофон користио колико-толико. Више не знам шта да му радим,нема шта нисам пробао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...