Best 10441 Napisano Januar 23, 2015 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Zato nismo mi na dijeti... i nemamo nista protiv pikantnih stvari... Pa lepo ja kazem, da ne mozes bez nas... Moramo da ti vadimo prosek Zna on to, samo se femka. Mada, ako ide bez Gabi, zaboravice na dijetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 24, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Necu, necu... Nemam ja nista protiv svinjarija, nego ne volEm ljuto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 24, 2015 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan .Nesto citam temu pa vidim femkate se sa nekim voznjama u Jaguaru pa se zapitam da li da se proseravam pa da vam napisem da sam napravio oko 1K km od Bozica al' reko' necu... Da ne ispadne da se lozim... Nego... Onty, pitanjce, da nisi ti taj agregat menjao kod Bokilica? Kanda je u mene tvoj menjac! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10441 Napisano Januar 24, 2015 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan .Nesto citam temu pa vidim femkate se sa nekim voznjama u Jaguaru pa se zapitam da li da se proseravam pa da vam napisem da sam napravio oko 1K km od Bozica al' reko' necu... Da ne ispadne da se lozim... Nego... Onty, pitanjce, da nisi ti taj agregat menjao kod Bokilica? Kanda je u mene tvoj menjac! Ako brzine idu u H, onda nije njegov. sto se tice voznje ove god, na slave se vozam iskljucivo na 4 tocka. Tako mogu vise da pojedem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Januar 24, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj da se vadis... mozes ti da pojedes dovoljno i na dva tocka... Nego ti lepse posle da spavas na zadnjem sedistu kada te Jagoda vozi kuci 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Januar 24, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan .Nesto citam temu pa vidim femkate se sa nekim voznjama u Jaguaru pa se zapitam da li da se proseravam pa da vam napisem da sam napravio oko 1K km od Bozica al' reko' necu... Da ne ispadne da se lozim... Nego... Onty, pitanjce, da nisi ti taj agregat menjao kod Bokilica? Kanda je u mene tvoj menjac! Jasta... Zato si i presao toliko km... Dobar menjac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 24, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa Best, zato ti gledas GS-a??? Da moze da potegne stomak? Sad shvatam zasto hoces pantalone sa lastisem na stomaku. A bas sam se pitao sta ce ti XXXL jakna... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Januar 24, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Aaaa Best, zato ti gledas GS-a??? Da moze da potegne stomak? Sad shvatam zasto hoces pantalone sa lastisem na stomaku. A bas sam se pitao sta ce ti XXXL jakna... Ccc... Znaci BMW za buce Za kilo pecenja nas prodadoste Kad se zavrsi sezona slava, moracemo da preimenujemo temu u GS voznje i okupljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Januar 24, 2015 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ko kaze da je za samo kilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Januar 24, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Jabuku ne racunam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Januar 24, 2015 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Da mu se crkne kablovska ko nema GS! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10441 Napisano Januar 24, 2015 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Kakav bre GS!? Jel Citroen GS? Napredna tehnologija napravi od coveka kilavca, samo tako. Bolje onda Lucky i Urban kupite auto, kad necete da budete motociklisti. Uostalom, stacete vi u temi o TDM, glumite neke bajkere? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Januar 24, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pročitao poslednje dve strane a ni reči o nekoj vožnj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10441 Napisano Januar 25, 2015 Drug član, 510 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Ja pročitao poslednje dve strane a ni reči o nekoj vožnj OOOO, pozdrav Kralju pauza! Pa vozimo mi, al trenutno smo na PAUZI. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Februar 7, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Drugari citajuci poslednje postove dlazim do zakljucka da je naziv teme izgubio smisao. Iz tog razloga otvaram novu temu TDM off topic gde se moze nastaviti dalja konverzacija iz ove teme koja je poprilicno otisla u off! http://forum.bjbiker...-tdm-off-topic/ Postovi koji nemaju veze sa nazivom teme su prebaceni u gore pomenutu temu pa izvolite bez ustrucavanja i narusavanja pravila foruma 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Februar 7, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Znaci ova tema ostaje zatvorena do prvih suncanih dana... Ili do sledeceg okupljanja u neko zimsko vece uz pivo i klopu Nego mi nije jasno zasto prebaci onaj deo koji se tice okuljanja u drugu temu, kad se ova tice voznji i OKUPLJANJA Bolje da si ovu temu onda preimenovao u TDM voznje... A onu Off Topic u TDM okupljanja i druzenja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Februar 7, 2015 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Jednostavno: da bi postovi koje pisete imali veze sa nazivom teme a da postovi nekolicine nebudu obrisani. Ova tema ostaje kakva jeste do nekog sledeceg OKUPLJANJA ili VOZNJE gde naravno sabiramo i utiske, a ostali komentari koji nemaju veze sa TDM dogadjajima u Off topic gde je sve u skladu sa pravilima foruma dozvoljeno. Tehnicka podrska i dalje ostaje u TDM Srbija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Mart 18, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan E pa red je da se malo ozivi tema... Krenulo lepo vreme i red je da se malo "protegle" tockovi... danasnja kratka voznjica da se proveri lezanje na putu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 18, 2015 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Ne zoveš... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 19, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Ide lepo Vreme, lep vikend. Subota suncana 14 C a nedelja oblacna bez kise ali 15 C. Jeste da je sajam ali moglo bi se naci vremena za jednu kracu voznjicu Avala -Ralja (da ne bude od Ralje nikud dalje) - ima neko predlog za dalje? Ja sam rad za subotu. mada mi ni nedelja nece pobeci. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ontwykende 52 Napisano Mart 19, 2015 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd-Vracar/Vozdovac Motocikl: Honda CBR1100XX SuperBlackBird (a nije crn nego crven ofarban u sivo) Prijavi odgovor kao problematičan Ne zoveš... Izvini... Trebalo je da se javimo... Ali ispravicemo, ovo je bila vise spontana voznjica, krenuli da posetimo naseg drugara, pa zavrsili u voznji... Ali sto kaze Bruno idu nam lepi dani (hvala bogu), pa cemo se vise druziti... Moram da provrtim, kakve su mi obaveze za vikend, pa ako nas vreme posluzi, mozemo da se druzimo i malo provozamo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 20, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Danas prosao kolima iz pravca Rudnik - Topola - Mladenovac- Ralja - Jajinci. Izmedju Rudnika I Topole ima radova na putu a I traktora sa drljacama I tanjiracama. Lepo vreme pa I oni izasli na drum. Sto znaci ima I zemlje na drumu. Oprezno. Od Topole do Mladenovca standardno ali nema blata I rizle na drumu. Oko ralje neki radovi ali je OK. U krajevima puta oko pola metra I sa jedne I sa druge strane ima rizle, peska suve zemlje. Oprezno dok kise I kamijoni ne raznesu. U svakom slucaju planiram oko 10 da krenem iz Borce put Avale pa cu da vidim sta dalje... Nigde ne zurim. U nedelju kazu tmurno, pa cu tad na sajam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 21, 2015 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Idem i ja do Mladenovca preko Avale ali krecem tek oko 11. Ako ti odgovara nadjemo se kod 1000 Ruza (ulaz) u 11:15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Mart 21, 2015 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Izvini Urban, doksam obnavljao AMSS karticu dobio tvoj predlog. drugi put bice bolje. moj broj 0648275809. ali voznja do KG nije izostala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 22, 2015 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Drugi put kolega. Protrcao sam juce do Mladenovca i vratio se preko Kosmaja. Kolega koliko hoces po avalskom, na krivini u Ralji bar 10 motora... Sezona otvorena sad i zvanicno! PS Ako je neko poznat sedeo, samo da prijavim da sam ja onaj koji je svirno tri puta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...