zocist 56 Napisano Maj 3, 2018 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Yamaha XT1200Z, Yamaha Majesty 180, NSU Pretis maxi 175 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da je vožnja bila odlična kao i druženje, i žao mi je što nisam mogao da dodjem i ja, sledeći put... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 27, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan kako montira !! ooodlicno ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14549 Napisano Maj 27, 2018 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Mozda montiras sporije ali radis kvalitetnije 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Maj 27, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan primeceno iz prve! Odsad si zvanican monter nasih voznja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Maj 27, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ja nisam ni znao za ovu temu do sada. :-) Da se zapljunem. I da... Ako mi neko objasni koju kameru da kupim, rado cu priloziti svoje snimke za montiranje. (imao sam neku, snimao neka putovanja, sad ti snimci trunu na nekom hard disku i niko ih nije pogledao, tako da sam shvatio da mi to ne treba, ali vidim da ima vicnih i strpljivih). Ova voznja u prvoj polovini juma koja se krcka... Zvuci primamljivo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan Nešković 801 Napisano Maj 27, 2018 Bivši baksuz :), 599 postova Lokacija: Beograd / Leskovac Motocikl: Yamaha FZS600 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, bocca_bastard je napisao: Sem ako neko ima deonice koje ja ne snimim, prepustio bih autoru montazu Yi 4k je odlicna kamera Neka, neka, vidim da si se ti izvezbao. Gledacemo junske snimke tamo na zimu kad ih garaziramo, nije problem. :-) Gde si nabavio tog kineza? Kod nas ili preko Alija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare_FZ 61 Napisano Jun 6, 2018 Svrati ponekad, 117 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jel plaćao neko carinu na kameru sa alija? Pošto takođe planiram yi lite da poručim ... Čini mi se da je to best buy Sent from my MI 5 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 6, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Jel plaćao neko carinu na kameru sa alija? Pošto takođe planiram yi lite da poručim ... Čini mi se da je to best buy Sent from my MI 5 using TapatalkНема правила. За камеру нисам платио, за додатне баатерије јесам.Буквално имам брда поруџбина и нема правила, некад наплате некад не. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Avgust 28, 2019 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuu..... Koliko vidim, odavno nije bilo nekog druženja i vožnjice TDM-aša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10434 Napisano Februar 1, 2020 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Evo bilo danas. Išao sa drugarom u Kladovo da mu kupimo TDM-a i družili se sa Shoklom, Profom i Dušanom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10434 Napisano Avgust 25, 2020 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Sektaši, vozi li se neko od Vas? Nema izveštaja, osim kad neko greškom u temi TDM piše o vožnji i putovanju, umesto da to ovde podeli sa nama. Kad smo već privilegovani ajd da to koristimo na pravi način. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10305 Napisano Avgust 26, 2020 Drug član, 3386 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Čitaš li ti Kratke vožnje? Ja se ubi pisajući, sve olovke ispisah... i ništa, a? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 10434 Napisano Avgust 26, 2020 Drug član, 508 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, jbg, ja gledam ima li šta ovde u sektaškoj temi, a ti tamo negde . . . . ili ste Vi sa 900 neka druga kasta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...