LukaJovanovic 221 Napisano April 9, 2013 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto pise gore imam link sa moto berze pa tu pogledajte podatke,stavljen nov frajlauf radi pali ide kljuc u ruke i moze zamena za skuter od 50 ccm da nije kinez sa vasom doplatom moze mali popust za forumase Godište: 2008. Kilometraža: 11500km Kubikaža: 125 Kategorija: Supermoto Registrovan do: nije registrovan Cena: 900 € Zamena: Moguća Stranac: Ne Havarisan: Ne Dodatne informacije: Motor u ekstra stanju dosta dodatne opreme vlasnik,moze zamena za skuter od 50ccm ali da nije kinez sa vasom doplatom Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan IMG]http://i47.tinypic.com/ve7lv9.jpg[/img] Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 539 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Samo jedna stvar, ne bih da ti miniram oglas, ali moram da ukazem na jednu stvar zbog koje sam ja odustao od gledanja ovog motora. Kako je moguce da je ovaj motor pre dve godine imao 1000 kilometara vecu kilometrazu? Oglas Pozdrav! 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto ja nisam lepo video prosli put 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 539 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Izvini, druze, ali sve i da kilometraza nije vracana, ne bih gledao motor koji nije vozen dve godine. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4927 Napisano April 11, 2013 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kakiš ti malo Kakve veze ima što motor nije vožen, neko ima više motora a neko nema vremena. Sve sami neki filozofi. Inače, ovo je dobar motor medju najboljim od četvorotaktnih 125 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 539 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ni rekao da je los motor, kao sto vidis, gledao sam oglas. Ali mi nekako cela ta prica "ne pije vodu", ako me razumes. Sad, ako ste vi drugari, postujem sto ga branis, ali jedno je biti fer prema drugu, a drugo biti objektivan. 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan onda bih te molio da zadrzis misljenja za sebe jer nisi video a pricas svasta pozdrav 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 539 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Nije frka, ako hoces mogu i da obrisem ovih par postova. Ne mora da znaci da je motor los, samo sam ti ukazao na neke stvari koje bi trebao da dovedes u red, makar da bi ispao fer prema forumasima, ako nista drugo. Srecno sa prodajom! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pedjas011 85 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: Beograd Motocikl: pesaka u ful opremi (ode TDM) Prijavi odgovor kao problematičan Nije frka, ako hoces mogu i da obrisem ovih par postova. Ne mora da znaci da je motor los, samo sam ti ukazao na neke stvari koje bi trebao da dovedes u red, makar da bi ispao fer prema forumasima, ako nista drugo. Srecno sa prodajom! sto jes jes... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 4927 Napisano April 12, 2013 Drug član, 1876 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nismo drugari samo primećujem. Imao sam nekad Xroad i bio super zadovoljan Ovaj konkretan primerak kakav je nemam pojma, video sam da je imao problem sa frajlaufom, verovatno zbog akumulatora Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 12, 2013 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Ako bas ocete nije vozen 2 godine ali je bio garaziran i redovno paljen ... sta ja imam da budem fer prema forumasima ja sam napisao kako je i ko je zaintresovan valjda ima oci i videce kako je ... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 15, 2013 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan up Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano April 16, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Taj ko kupi Xroad-a bice prezadovoljan P.S i dalje neces da mi prodas stitnike? Gde si nasao frajlauf? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 17, 2013 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Dajem ih sa motorom postavio sam oglas u "kupujem" frajlauf i nasao sam ga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 20, 2013 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Up Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 21, 2013 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Uradio sam slike ko hoce nek ostavi mali u inbox saljem prevelike su da se upload Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano April 22, 2013 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan motor je pre svega prelep..........nisam ga video u zivo ali sam sedeo na njemu jedne godine na sajmu..........nesecam se koje bese to godine........medjutim nikada mi nece biti jasno zasto ljudi na forumu koji nisu kupci bar potencijalni ili su pak bili otisli da vide motor zbog kupovine pa se razocarali a samim time iznose losa iskustva .....iznose tako lose komentare i malte ne pljuju oglas a da pri tome nisu ni videli a kamo nameravali da kupe isti ! Stvarno sam dosao do zakljucka vec duzi niz godina da se skoro isti ljudi javljaju sa komentarima na tudjim oglasima gde pljuju motor vlasnika oglasa a a pri tom nemaju nameru cak ni da ga pogledaju kamo li da ga kupe.Komentari tipa .......e nebi ga kupio bas zato sto je stajao dve godine nevozen,,,,,,,,,nikako ne piju vodu i meni su licno besmisleni jer znam iz licnog iskustva da se to meni desilo jednom zbog bolesti da nisam godinu ipo dana mogao voziti motor ......znaci ......ostaviti oglas na miru svakom bez neargumentovanih detalja ......veoma ruzna pojava na forumu nazalost u poslednje vreme .......SRETNA prodaja prijatelju a buducem kupcu lepa i sigurna voznja od srca zelim ! (LICNO NE POZNAJEM vlasnika ovog lepog motora ) tako da nije ono.....potplacena varijanta Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 22, 2013 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na komentaru mitos-e i ja sam to primetio ali sta ces e da i u zamenu bi bilo pozeljno speedfight 2,sr 50,super 9 ili grand dink 50 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 539 Napisano April 22, 2013 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan motor je pre svega prelep..........nisam ga video u zivo ali sam sedeo na njemu jedne godine na sajmu..........nesecam se koje bese to godine........medjutim nikada mi nece biti jasno zasto ljudi na forumu koji nisu kupci bar potencijalni ili su pak bili otisli da vide motor zbog kupovine pa se razocarali a samim time iznose losa iskustva .....iznose tako lose komentare i malte ne pljuju oglas a da pri tome nisu ni videli a kamo nameravali da kupe isti ! Stvarno sam dosao do zakljucka vec duzi niz godina da se skoro isti ljudi javljaju sa komentarima na tudjim oglasima gde pljuju motor vlasnika oglasa a a pri tom nemaju nameru cak ni da ga pogledaju kamo li da ga kupe.Komentari tipa .......e nebi ga kupio bas zato sto je stajao dve godine nevozen,,,,,,,,,nikako ne piju vodu i meni su licno besmisleni jer znam iz licnog iskustva da se to meni desilo jednom zbog bolesti da nisam godinu ipo dana mogao voziti motor ......znaci ......ostaviti oglas na miru svakom bez neargumentovanih detalja ......veoma ruzna pojava na forumu nazalost u poslednje vreme .......SRETNA prodaja prijatelju a buducem kupcu lepa i sigurna voznja od srca zelim ! (LICNO NE POZNAJEM vlasnika ovog lepog motora ) tako da nije ono.....potplacena varijanta Druze, da li stvarno mislis da bih uspeo da primetim ovakve stvari da nisam malo citao postove vlasnika jer me je zanimalo kako je tretirao motor? Da, gledam upravo da kupim ovaj model i izneo sam svoje misljenje zasto sam ga zaobisao jer je poenta foruma da diskutujemo stvari oko kojih se slazemo ili ne. Vidim da je ovde sve vise ljudi koji imaju cistu zanimaciju da teraju kontru, ali bar bih voleo da sprecim da se sire oni koji samo hoce da zavrnu forumase, pa sam iskreno pitao zasto je kilometraza manja nego pre dve godine. Nije mi jasno zasto je to zabolelo ostale, prilicno je dobronamerno. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 22, 2013 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Aj bre batali moj oglas slikao sam kilometrazu... Samo ako si toliko pametan reci mi kako moze na sachsu koji na magnet broji kilometre na tocku i na digitalnoj tabli koja nema ulaz za diagnostiku da promenis kilometrazu ???? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 22, 2013 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan I ako mogu zamolim admine da izbrisu ove komentare sve i da ostane oglas hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitos 63 Napisano April 22, 2013 U prolazu, 48 postova Prijavi odgovor kao problematičan I ako mogu zamolim admine da izbrisu ove komentare sve i da ostane oglas hvala pa i admini su prilicno selektivni kada su u pitanu pravila foruma i to odavno al jebiga,,,,,,,,,moze im se samo se pitam do kada ce ostatak forumasa da trpi to njihovo ponasanje da neke forumase favorizuju a da i pri tome pravila foruma isto tako selektivno primenjuju .....pogotovo na rubrici OGLASI.....ZALOSNO DA JE SVAKI SKORO DRUGI OGLAS OTISAO U DEBELI off .....A pise sve lepo u pravilima za oglase samo sto se kao i sve u Srbiji ne postuje pa ni napisana pravila koja moram priznati jako lepo objasnjavaju i po meni prilicno korektno napisana ..Od mene za na ovoj tvojoj temi i oglasu toliko i necu se dalje nadovezivati .......jos jednom lep pozdrav i srecna prodaja od SRCA! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LukaJovanovic 221 Napisano April 23, 2013 Svrati ponekad, 482 postova Lokacija: Beograd Motocikl: DR 650, CF MT 450 Prijavi odgovor kao problematičan Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...