Jump to content

Moto Zajednica

Ljudi pomagajte SPRINT SKUTER PROBLEM

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

dakle da krenem,problem je veliki pa ce i tekst biti takav :)

Vec par godina imam skuter sprint miner 4t 49cc. Prosle godine(na kraju sezone) je skuter poceo da se gasi u toku voznje,idem sve normalno,i od jednom se cuje neki cudan zvuk,zuji i kao da nesto zakaca u zupcanik i skuter se gasi,nekada se ugasi nakon 10 minuta voznje nekada nakon 10metara. Skuter je tako paljen i gasen jedno 2 meseca,i garaziran. Danas sam pokusao da ga aktiviram za sezonu,ubacio akomulator(napunio ga do kraja) i od tolikog verglanja ispraznim ceo akumulator,opet napunim i zaverglam,skuter upali,radeo je tako 10-15 minuta u mestu,cuo se neki cudan zvuk,nesto nalik da mu je auspuh na nekom mestu probusen,cudno se cuo i bas glasno. Tako nakon 15-ak minuta sednem ja da ga provozam,dam gas i cuje se opet taj zvuk gore naveden i motor se odmah ugasi,taj zvuk je ponavljam veoma jak nesto nalik kada gurnete hemijsku olovku u ventilator pa na to dodate jako zujanje...Sta da radim,sta da proveravam,meni se cini da gubi struju tada. P.s. slab sam u poznavalju elektronike i mehanike skutera,ali pre nego sto ga odvezem u servis hocu da vidim mogu li to sam da uradim,tj popravim,jer su mi proslog puta zbog jedne gluposti uzeli mnogo novca,pa nebih opet da se opecem... Inace skuter presao oko12 hiljada kilometara,ulje redovno menjano,kais takodje. ima li neko resenje,ili bar savet,sta da uradim/zamenim,da ponovo radi ?

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja