BigRider 1659 Napisano April 9, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan а хахахахааха ахахха ... ја не верујем!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano April 9, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan @BigRider Vazno da si se ti oglasio! Mada realno 500 cruiser nije za curice, potrebno je da imas vise od 80 kg da bi mogao da ga kontrolises. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11593 Napisano April 9, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4369 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi, i nisi baš u pravu. Ja leti jako često viđam ŽENU kako vrlo muški vozi T-Max-a, tako da to sa kilogramima i kubikažom nema veze. Od ortaka sestra vozi Kawasaki ER6N 650ccm, visoka 165, nema više od 50-60kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma znam, kod nas u Ns ima devojaka i na GSXR-ovima, nego malo popravljam stetu koju je Suncica napravila "BEVKICA" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moja Bevkica spremna za sezonu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano April 11, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Moja Bevkica spremna za sezonu!! Ne, ne, ne, tvoj Bev je spreman za sezonu, a moja Bevkica još ćami ćekajući. Nisam mikoga htela da uvredim, kod mene je i lap top Tosha (Toshiba), a žensko je. Nego, nešto mi prednja kočnica škripi kao da se nije lepo podigla, šta bi to moglo biti? Paknovi loše postavljeni, nemam pojma, lupetam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano April 11, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan @suncica Ma kakva uvreda, sve mi je to jako simpaticno, a i neki clanovi nisu bas ljubitelji Beverly-a pa im je ovo samo dalo materijala za salu na moj racun. A sto se tice skripanja kocnice to je za Beverly skoro pa normalno, vremenom ce prestati samo od sebe, to ti govorim iz licnog iskustva, jednostavno je takav materijal od kog su napravljene, par puta sam menjao plocice na svojim (piaggio) skuterima i svaki put je bilo tako. opusti se i uzivaj u voznji, imas super skuter! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano April 11, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan ... to je za Beverly skoro pa normalno ... Hvala, sad mi je malo lakše, ali se ne osećam baš dobro u vezi toga ... phhh Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano April 12, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan @ suncica Ma vrlo brzo ću ja to prodati i preći na nešto veće i jače, ili vlasnika istog Đuxy jel to mala pala na tvoj šarm ili šta ???? biće, vidim ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1758 Napisano April 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1518 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Eee Popoviću... ja se plašim da ako je Sunčici Beverly taman samo ja mogu da budem mali u to slučaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11593 Napisano April 12, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4369 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Kah kah.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Opera69 0 Napisano April 24, 2013 U prolazu, 14 postova Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav imam pitanje u vezi o Beverly 500, imam problem sa kilometar sajlom ili puzem, ne mogu da provalim u cemu je stvar. Naime vrti kilometrazu najnormalnije ali brzinu ne pokazuje istancano. Sporo se dize kazaljka brzine, a ponekad ni ne mrda. Zanima me da li je problem u sajli ili u puzu ili mozda cak u tabli negde ? Da li ima neko ikakvih iskustava, svaki savet potreban ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano April 24, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Za sada kod mene na Bevkici sve radi, ali prošle godine sam vozila Carnaby 200ccm (isto Piaggio, malo manji skuter od Bevrely modela) i pokazivač za gorivo se čudno ponašao, dok ne potrošim pola rezervoara on je na full, posle odjednom padne. Moja Bevkica sada sve super radi ali isto joj brzinometar malo kasni, sporo se diže. Za ostalo ne znam pitaj iskusnije skuteraše. Poz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11593 Napisano April 24, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4369 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan "Sporo se diže" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano April 24, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan "Sporo se diže" Ok, ako ćemo tako ... Ali zato zato pokazivač za gorivo radi bez problema, a to je važno da znam koliko mogu da je napunim. Ne ozbiljno, aj ako neko zna nek pomogne čoveku ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1244 Napisano April 24, 2013 BJB Maxi scooter club, 1668 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Коначно неко ко вози беверли а да му и пристаје уз пол!!! Добродошла ти нама!!! Bigi kralju! Dobrodosla u maxi ekipu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Opera69 0 Napisano April 24, 2013 U prolazu, 14 postova Motocikl: Beverly 500 Prijavi odgovor kao problematičan E pa i to sa gorivom nesto nije u redu. Dok je vise od pola sve super pokazuje, ali kad dodje do pola ili ispod kazaljka krene da pada i skace kao rolerkoster ne znam sta tu isto moze da bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikac76 0 Napisano Maj 13, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: Beograd - Cukarica Motocikl: DUCATI 848 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,<br style="color: rgb(28, 40, 55); font-size: 14px; line-height: 21px;">imam pitanje u vezi o Beverly 500, imam problem sa kilometar sajlom ili puzem, ne mogu da provalim u cemu je stvar. Naime vrti kilometrazu najnormalnije ali brzinu ne pokazuje istancano. Sporo se dize kazaljka brzine, a ponekad ni ne mrda. Zanima me da li je problem u sajli ili u puzu ili mozda cak u tabli negde ? Da li ima neko ikakvih iskustava, svaki savet potreban ! Da se nadovezem na predhodno pitanje, kod mene na Bev 500 ne radi ni brojac kilometraze, ni brzine, a nije do kilometar sajle, zna li neko sta moze da bude razlog ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5058 Napisano Maj 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6032 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Senzor kilometraže. Bev 500 kao i većina maxija nema sajlu kilometraže. Takođe treba proveriti kontakte do instrument table. Ja sam letos imao taj problem. KoleZa dieselman ga rešio sa kontakt kliner sprejom. Koleza mikac76, nije loše da se predstaviš u maxi caffe-u, čisto red je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11593 Napisano Maj 13, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4369 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nešto nam nema Sunčice... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano Maj 13, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Nešto nam nema Sunčice... Registrovala je Bevkicu i polaže uskoro! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11593 Napisano Maj 14, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4369 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Aj pa da te upoznamo na kraju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano Maj 14, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Aj pa da te upoznamo na kraju Valjda na početku ... pa da počnemo to MAXI SC druženje već jednom ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16158 Napisano Maj 14, 2013 Integrisan, 9336 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Opasna neka Bevkica... moz te uapsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano Maj 14, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hehehe, kod nas u Ns ima 15-ak takvih opasnih Bevkica... Mene jedna navatala pre neki dan na biciklistickoj stazi i urucila uplatnicu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...