suncica 54 Napisano April 7, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Dragi forumaši, još nisam nikakva bajkerka (nemam A kategoriju), aliimam ambicije da postanem. Za sada od svih tih ambicija imam samo skuter, Beverly 250ccm, 2005. Kupila sam polovni. Bio je lep, bez ijedne ograbotine, iz uvoza, ali se vidi po plastici i koži da je garažiran, a i devojke vole Beverly. Počinje sezona, uskoro ću nadam se položiti, ali pre toga vidim da treba ipak da obavim neki neophodan seris i pripreme. Skuter lepo vuče i fino ide koliko sam ja za celim 4km vožnje od juče primetila. Prodvac mi reče da je prednja guma je ok, a zadnja ima još 5.000km. Za sada sam zamenila ulje i filter ulja. Šta bi još trebalo, bilo neophodno da uradim, gde, koliko košta? Spremam se da idem skuterom u julu i u Grčku i tada bih uradila neki veći servis, ali bi mi jako pomogli sa savetima šta, gde, kako i kolik košta? 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 7, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas idem da izvadim Beverlija iz garaze.Dobro je sto si zamenila ulje i filter.Pa ostalo je sve stvar mehanike i elektronike,ne treba nista vise da diras.Predpostavljam da vergla i pali lepo,znaci akumulator je ok.Gumu zadnju izmeri lepo dubinu sare,pa ako je oko 3mm,gledaj pa je odmah zameni.Security first.Srecna voznja,i puno srece na polaganju,predpostavljam da znas da moras da polazes na motociklu sa brzinama.Za delove imas moto Davor u yu bisnis centru na nbg,imaju sve potrebne delove.Jedino su delovi malko skuplji za ovu vrstu skutera. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano April 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosla u maxi bandu.. Definitivno za sve sto ti treba najbolje je da se obratis kolegi Daretu@Satelis.. Boljeg i postenijeg majstora neces naci.. Oteras Beverly kod njega na sistematski i nema da brines.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Još jedna sitnica vezana za gume... Ako se dobro sećam, na njima su fabričke Pireli GTS 23 i 24, ako je takav slučaj kod tebe dobro obrati pažnju, umeju da budu klizave samo tako (i ako na oko izgledaju super). Što se tiče cene delova : gume (obe) oko 110€ kaiš od 40-70€ (zamenski ili original) rolnice 10-15€ svećica NGK 600-700 din. Nadam se da nisam omašio mnogo cene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 7, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Коначно неко ко вози беверли а да му и пристаје уз пол!!! Добродошла ти нама!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano April 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Beverly Kako sam ja voleo taj model, no dobro. Ne bih ništa dodavao, kolege su sve rekle, odeš kod našeg Dareta na sistematski. Mislim skuter, ne ti. Bićeš zadovoljna milion posto. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 7, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Коначно неко ко вози беверли а да му и пристаје уз пол!!! Добродошла ти нама!!! Pravi si muskarcina sa tom Aprilijom.Nadam se da si klinac,pa da ti bude oprostena ta izgovorena glupost. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano April 7, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovoru. Znači kad/ako položm pred put vodim Bevkicu kod Dareta na sistematski. Za sada sam oduševljena skuterom. Lep, udoban, trajan, upravljniv. Kupila sam je u decembru, skinula klemu sa akumulatora i parkirala i garažu koja je vrlo suva i upalila je kad sam vratila klemu na keca, bila sam izuzetno prijatno iznenađena. Ma posle onoliko stajanja (4 meseca je nisam ni pogledala), upalila čim sam okrenula ključ, naravno gas zbog karba dodala malo kasnije, ne možete zamisliti moje oduševljenje. Jedva čekam da se vozimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 7, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Коначно неко ко вози беверли а да му и пристаје уз пол!!! Добродошла ти нама!!! Pravi si muskarcina sa tom Aprilijom.Nadam se da si klinac,pa da ti bude oprostena ta izgovorena glupost. хахахахаха па јел видиш како реагујеш на шалу као и свака жена!!! Дај човече шалимо се ...и ово има везе са неком интерном шалом не извлачи из контекста...знају људи који прате о чему причам!!! Мис'им нем'о се љутиш!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15888 Napisano April 7, 2013 Integrisan, 9305 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ooooo Sanja Sanja da li si to ti, il me oci varajuuuu u MSC druzini .... curica medj nas ludjaka poremecenog uma .... dobro dosla i srecno nA polaganju koji bre Dare, Satelis... mi takvog ne poznavamo 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano April 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahhaha Dare care! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ilija.l 18 Napisano April 7, 2013 Svrati ponekad, 167 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Piaggio x9 500cc Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosla na forum!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 7, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Коначно неко ко вози беверли а да му и пристаје уз пол!!! Добродошла ти нама!!! Pravi si muskarcina sa tom Aprilijom.Nadam se da si klinac,pa da ti bude oprostena ta izgovorena glupost. хахахахаха па јел видиш како реагујеш на шалу као и свака жена!!! Дај човече шалимо се ...и ово има везе са неком интерном шалом не извлачи из контекста...знају људи који прате о чему причам!!! Мис'им нем'о се љутиш!!! Ma sprdam se ,nisam ja bas toliki ljutko...Beverly je moja zenska strana licnosti...prosto izbija iz mene... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano April 7, 2013 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovoru. Znači kad/ako položm pred put vodim Bevkicu kod Dareta na sistematski. Za sada sam oduševljena skuterom. Lep, udoban, trajan, upravljniv. Kupila sam je u decembru, skinula klemu sa akumulatora i parkirala i garažu koja je vrlo suva i upalila je kad sam vratila klemu na keca, bila sam izuzetno prijatno iznenađena. Ma posle onoliko stajanja (4 meseca je nisam ni pogledala), upalila čim sam okrenula ključ, naravno gas zbog karba dodala malo kasnije, ne možete zamisliti moje oduševljenje. Jedva čekam da se vozimo! A sto o njemu,govoris u zenskom rodu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 7, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na odgovoru. Znači kad/ako položm pred put vodim Bevkicu kod Dareta na sistematski. Za sada sam oduševljena skuterom. Lep, udoban, trajan, upravljniv. Kupila sam je u decembru, skinula klemu sa akumulatora i parkirala i garažu koja je vrlo suva i upalila je kad sam vratila klemu na keca, bila sam izuzetno prijatno iznenađena. Ma posle onoliko stajanja (4 meseca je nisam ni pogledala), upalila čim sam okrenula ključ, naravno gas zbog karba dodala malo kasnije, ne možete zamisliti moje oduševljenje. Jedva čekam da se vozimo! A sto o njemu,govoris u zenskom rodu? хахахахахаха !!! не верујем!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano April 7, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Moj skuter je devojčica i zove se Bevkica, iako u krštenici piše Beverly! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano April 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sunčice, kako stvari stoje za sada, ti ćeš biti omiljeni član, pardon članica, MSC-a. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano April 7, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Коначно неко ко вози беверли а да му и пристаје уз пол!!! Добродошла ти нама!!! ha,ha,ha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano April 7, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan е тебе сам чекао!!! ХАХАХАХАХА Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Farmaceut_bg 107 Napisano April 8, 2013 Svrati ponekad, 209 postova Lokacija: Zvezdara Motocikl: Beverly 300 ie Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na izboru pravog ženskog motora i da te služi dugo km i godina. Poseban pozdrav frajerima iz "AA! sekte! Što se tiče održavanja/servisa, pred put bi trebalo da sve lepo & temeljno da pregledaš i da promeniš šta se treba promeniti, onda nećeš imati nikakvih problema. Na Grčku tim motorom- svaka čast, nema šta. Imaš li vizir barem? Koliko znam i koliko sam imao prilike da proverim, Bev nije skuter koji se može pohvaliti dobrom zaštitom od vetra. Srećno.... PS. da se ne zanimaš ti malo i skijanjem, preko zime, možda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano April 8, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam na izboru pravog ženskog motora i da te služi dugo km i godina. Poseban pozdrav frajerima iz "AA! sekte! PS. da se ne zanimaš ti malo i skijanjem, preko zime, možda? Ma vrlo brzo ću ja to prodati i preći na nešto veće i jače, ili vlasnika istog Tek sam sad shvatila da sam u velikom problemu, jer plašim se da vozim po gradu, a 250ccm je mali za neki duži put. P.S. Ovo pitanje je isuviše slučajno, verovatno me znaš, zanimam se malo, možda malo više, ali sad je kraj sezone pa mi skijanje iskreno više nije interesantno ... ne volim da skijam po kašastom snegu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano April 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ni jedna kubikaza nije mala ako imas dovoljno volje 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djuxy 1752 Napisano April 8, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 1516 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Versys buljavi Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam sad shvatila da sam u velikom problemu, jer plašim se da vozim po gradu... Ja kad sam prvi put seo na 50cc i napravio krug po prakingu nije mi bilo dobro 10 min... a ruke su mi se tresle posle toga još 1h... A isto tako sledećih nekoliko dana nisam smeo do grada na skuteru.... Proći će i to...Samo polako i hrabro. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Srdjan NS 71 Napisano April 9, 2013 Svrati ponekad, 311 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Gilera Nexus 500 Prijavi odgovor kao problematičan Moj skuter je devojčica i zove se Bevkica, iako u krštenici piše Beverly! Ovo je vec previse za mene Prodajem Beverly i kupujem APN4! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano April 9, 2013 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti je covek pricao jos prosle godine a ti si se ljutio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...