suncica 54 Napisano April 7, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Zovem se Sanja i voziću moj skuter ako položim za kategoriju u maju, a do tada sam samo ponosna vlasnica istog, Beverly 250ccm 2004 godište. Pazarila sam polovni i zato ću često postavljati pitanja šta i kako, gde, zašto i koliko košta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano April 7, 2013 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Zovem se Sanja i voziću moj skuter ako položim za kategoriju u maju, a do tada sam samo ponosna vlasnica istog, Beverly 250ccm 2004 godište. Pazarila sam polovni i zato ću često postavljati pitanja šta i kako, gde, zašto i koliko košta. Pozdrav, i ja cekam 20.maj za polaganje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4916 Napisano April 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6017 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošla Na pravom si mestu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano April 7, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vel'ko M Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
suncica 54 Napisano April 7, 2013 U prolazu, 98 postova Lokacija: promenljiva Motocikl: Beverly 250ccm 2004 - karb Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Zovem se Sanja i voziću moj skuter ako položim za kategoriju u maju, a do tada sam samo ponosna vlasnica istog, Beverly 250ccm 2004 godište. Pazarila sam polovni i zato ću često postavljati pitanja šta i kako, gde, zašto i koliko košta. Pozdrav, i ja cekam 20.maj za polaganje Bitno je da je kaciga tu!!! Bezbednost na prvom mestu!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ISUS-HAD 7 Napisano April 7, 2013 U prolazu, 44 postova Lokacija: München Motocikl: Honda Varadero 1000,honda Transalp 600 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro nam dosla :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...