VladaSD 2364 Napisano April 6, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Mene je..da kucnem u drvo...odlično poslužio, motor mi je odlično sačuvao prilikom padova prošle (moje prve) sezone na off road vožnjama....a padao sam prilično . Kačenje je prosto..skidanje isto samo obrnuto , kod mene na motoru je bio sive...a sad je ofarban u mat crnu abrazivnu (hrapavu) boju. Cena po dogovoru. Kontakt na PP , pozdrav iz SD-a. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 7, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Evo slika ..ne baš najbolja , kako čuči na motoru Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 7, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Aj da se dogovorimo... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano April 8, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Prodato. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...