Maki 288 Napisano Decembar 19, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Imam u planu nabavku ove kacige. Jedini problem je sto se nalazimo u Srbiji, pa se nabavka svodi na porucivanje iz Louisa, preko onoga ko me najmanje odere, a svi kad cuju sta trazim, odmah daju neku "specijalnu" tarifu za donosenje, kao bre da mlaznjak uvozim, ali dobro, jedna je (luda) glava... No, da skratim pricu. Javlja mi se drugi problem. KAKO DA ZNAM KOJA MI VELICINA ODGOVRA? U zavisnosti od proizvodjaca, negde mi bolje pashu M a negde L velicine. A ne daje mi se +500e za kacigu koja ce da zulja ili landara. Zato molim sve sa foruma, ako imaju pomenutu kacigu, ili znaju nekog ko je poseduje (u pomenutim velicinama), da mi je ustupe samo na probu velicine, a ja placam pice! Jel korektno? Hvala unapred svima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Decembar 19, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan No, da skratim pricu. Javlja mi se drugi problem. KAKO DA ZNAM KOJA MI VELICINA ODGOVRA? U zavisnosti od proizvodjaca, negde mi bolje pashu M a negde L velicine. A ne daje mi se +500e za kacigu koja ce da zulja ili landara. Hvala unapred svima! Kaciga se NE kupuje bez probe (jedino ako imas vec istu takvu, a hoces novu). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
donmarkoni 23 Napisano Decembar 19, 2007 Svrati ponekad, 299 postova Lokacija: sabac Prijavi odgovor kao problematičan pokusaj da vidis ko prodaje kod nas shoei kacige,pa odes lepo u radnje probas,posle kazes ne odgovara mi,izadjes i narucis takvu ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;) ;) ali mislim da ih mozda niko ne prodaje kod nas,nadam se da gresim,ispravite me ako je tako ??? ??? :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Decembar 19, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan ali mislim da ih mozda niko ne prodaje kod nas Nazalost, u pravu si, ali sam video da ima ljudi kod nas koji ih nose, zato i pitam, ako je neko ima da mi je ustupi samo da probam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Decembar 19, 2007 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan ja imam xr1000. imao sam i shark i agv i nolan. pa ako si nosio neku od ovih marki reci mi koju i koji broj pa da ti kažem koji da uzmes shoei Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alesta 0 Napisano Decembar 19, 2007 U prolazu, 79 postova Lokacija: beograd Prijavi odgovor kao problematičan nisam siguran,ali jedno vreme su imali shoei kacige kod zastupnika honde u triše kaclerovića,pa ako ti je usput ti svrati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bojan.p 164 Napisano Decembar 19, 2007 Zainteresovan, 575 postova Lokacija: New York Motocikl: 2018 BMW C650 Sport Prijavi odgovor kao problematičan ..ako imaju pomenutu kacigu, ili znaju nekog ko je poseduje (u pomenutim velicinama), da mi je ustupe samo na probu velicine.. maki, ja imam XR 1000 veličinu L. javi se da se dogovorimo da je probaš. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Decembar 19, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan L takodje, javi se, pa mozda dobijem pice pre Bojana.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Decembar 19, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, hvala vam, najbolji ste! Ovih bi dana trebalo da idem za Bg, pa cu vas imati u vidu! Ako vam nije problem, posaljite mi na PM broj telefona na koji vas mogu kontaktirati. Hvala jos jednom, ziveli! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 19, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan L takodje, javi se, pa mozda dobijem pice pre Bojana.... ;D Shto lazzesh forumski svet da Ti nosish L..? Maki,javi se meni...ja nemam Shoei,ali bi te voleo videti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Decembar 19, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Maki,javi se meni...ja nemam Shoei,ali bi te voleo videti! Yomane legendo, stvarno bi cenio da te vidim! Ako ti je isti broj telefona, cujemo se prvom prilikom kad navracam za BG, pa da zajednickim snagama potamanimo par lavova, jelena, ili sta vec ide... Ziv bio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Decembar 19, 2007 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan Isti je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Decembar 19, 2007 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Eh sta su ti braca po Suzukiju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Direktor 191 Napisano Decembar 20, 2007 Svrati ponekad, 334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha Neos Prijavi odgovor kao problematičan Druže, ja imam M pa ako ti njihove neodgovaraju ti me slobodno cimni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Decembar 21, 2007 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan jebote pa ko se prvi ponudio.. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 288 Napisano Decembar 21, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan jebote pa ko se prvi ponudio.. ;D ;D ;D Cenim pomoc gosn. gojko, ali ipak su mi ovi malo blize Zrenjaninu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...