Andreja 1330 Napisano April 19, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se sutra Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano April 20, 2013 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Lale jesil to sa fiksnim snimao? To ti bre kafanske slike Da bre vidi se naš stoljnjak...hihihihi..... ...nema veze važno da su majice gotove! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5157 Napisano April 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 6050 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Ko daleko živi, mož' lagano da kreće... Vidimo se drugari! Sretno danas svima! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolero 1266 Napisano April 20, 2013 Bandolerosi, 635 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sale al si poranio .... Vidimo se narode Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iron_Floyd 408 Napisano April 20, 2013 BIG ENDURO FREAK, 645 postova Lokacija: Novi Sad; Zrenjanin; Motocikl: Honda TRANSALP XL600V 1987 Prijavi odgovor kao problematičan Krećemo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 20, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Lale jesil to sa fiksnim snimao? To ti bre kafanske slike Znači kafanski fiksni..onaj crni gestapo Vidimo se Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano April 20, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Od uzbudjenja ne mogu da spavam...kafica pa lagano Sent from my Televizor using Tapatalk 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 20, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakvo spavanje, ustao sam pre sat vremena a sat mi je navijen na 8h Drugarima koji dolaze iz daleka: SRECAN PUT Drugarima iz BGD-a: USTAJTE BRE, CEKA NAS PREDIVAN DAN !!! :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano April 20, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Jeee krecem brm brm brm Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano April 20, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Od prvog posta pratim ovu temu i do sada sam se suzdrzavao da komentarisem. Svaki put kad procitam obradujem se kolicini pozitivne energije koji emituje ova zajednica u celini ali i mnogi pojedinci. Ta energija je ono cime raspolazemo u borbi za nasu sigurnost na kolovozu. Po mom skromnom misljenju proslogodisnja akcija imala je nemali uticaj na beogradske vozace pa se opsti utisak bezbodnosti u gradskoj voznji popravio. Medjutim, akcija ne pocinje u zakazanoj satnici vec onog momenta kad i najmanja grupa motorciklista krene iz svojih mesta ka Trgu pa sve dok se isti bezbedno ne vrate svojim domovima. Upravo zbog toga je od sustinske vaznosti da svako doprinese upoznavanju javnosti za ovakav dogadjaj koliko god je to moguce. Nazalost, nisam u mogucnosti da ucestvujem ove godine. Izuzetno mi je tesko da se pomirim sa tom cinjenicom ali vec se radujem nekoj drugoj akciji u bliskoj buducnosti koju sigurno necu propustiti. Zelim svima bezbednu voznju tokom celog vozackog staza a sutrasnji dan da provedete sretni i raspolozeni u najboljem drustvu. Omare, što pre nam se ti oporavi, to je najvažnije hvala predobri Rajko! Jos jednom svima zelim lep provod! PS. Imam molbu, sacuvajte mi jednu majcu, placam kolko kosta i castim prvom prilikom kad budem mogao iz kuce, recimo u kafanici Nasa marina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano April 20, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=UgajJ4eNiQw Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano April 20, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Evo par slika telefonom... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano April 20, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan I moj skromni doprinos... Puno nas bese... 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano April 20, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan za sada ovoliko, snimci kad stignem. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 358 Napisano April 20, 2013 U prolazu, 66 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam malo nezadovoljan ... 2 sata samo ... motora na sve strane Nisam stigao posteno ni da krenem da fotkam, a vec su se svi razbezali. Apelujem da ovo sledece godine traje 4 sata 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14529 Napisano April 20, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan izgledali ste velicanstveno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ruske011 601 Napisano April 20, 2013 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha63 3 Napisano April 20, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki XF650 Freewind '97 Prijavi odgovor kao problematičan I moj skromni doprinos... Puno nas bese... Doprinos je vise nego skromni, svaka cast i vidimo se... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspar 195 Napisano April 20, 2013 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda ST 1100 Pan Europa Prijavi odgovor kao problematičan izgledali ste velicanstveno I ti sa zucom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Yamaha63 3 Napisano April 20, 2013 U prolazu, 17 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki XF650 Freewind '97 Prijavi odgovor kao problematičan Jedan prelep dan, nezaboravno iskustvo i policijska pratnja...voznja kroz crveno svetlo...mnogo sunca, miris benzina i pozitivne energije koja se osecala sve vreme...Da smo svi zivi i zdravi i na istom mestu se videli i sledece godine... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Funky 150 Napisano April 20, 2013 Svrati ponekad, 328 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hondaaaa :) Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast ljudi, najbolje otvaranje sezone do sada, barem za mene Drago mi je sto smo se pojavili u ovolikom broju! Bila je cast voziti sa vama 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
<Vuk> 751 Napisano April 20, 2013 ★★★★★, 654 postova Lokacija: Ruma Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=kE5QkzPaXLA 6 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pumbar 25 Napisano April 20, 2013 U prolazu, 46 postova Motocikl: Keeway speed 125 Prijavi odgovor kao problematičan Moje prvo prisustvo na otvaranju sezone, utisci su fascinantni! Prezadovoljan sam Veliki pozdrav za sve Vas ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sr3ck0 2224 Napisano April 20, 2013 Drug član, 2329 postova Lokacija: Wien/Požarevac Motocikl: MZ ETZ 250, Suzuki GS 450L Prijavi odgovor kao problematičan На жалост нисам могао бити са вама... Али били сте супер!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 20, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Par komada velikog formata da svako moze da se nadje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...