Skittles 5349 Napisano April 20, 2013 Nemanja Stojanović, 1598 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CF RedBull 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Goške, Miho Moram da vas pitam šta ste koristili od stakla? A evo par od mene. 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 358 Napisano April 20, 2013 U prolazu, 66 postova Prijavi odgovor kao problematičan 35 + 135 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano April 20, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Miha slike su Deo slika je ovde Skroman doprinos fotki od moje malenkosti one by Bugi Cika Rajko i Crni Foto ekipa Comi Burgmanisti Dare Djuxy Huan Dobri ovi bemvejci Adventure 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mihazero 358 Napisano April 20, 2013 U prolazu, 66 postova Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ostatka mojih slika Na kraju se nalazi simbolican pocetak proleca i sezone 2013 15 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 21, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=aQDyKzfGd58 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 21, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan @Skitles- Ja sam koristio 70-200f4L, 17-85is i Tamron 17-50 VC od kolege milosdukati @Miha- I druga serija fenomenalna, sta reci Evo ja sam ovde bukvalno istresao celu karticu, pa se nadjite, tagujte se, preuzmite fotku koju hocete (udarite mi i lajk na stranicu ako vas ne mrzi ) i tako Videcu da do kraja dana linkujem ovde jos 50-ak komada, za one koji nemaju fejs https://www.facebook.com/media/set/?set=a.579702658729390.1073741826.532930036739986&type=1 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bivolje3@gmail.com 127 Napisano April 21, 2013 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: BGD Motocikl: MZ 251 ETZ Plavi Golub i od skoro BMW R 65 Mali Bata Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi, da li neko zna koliko nas je bilo? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano April 21, 2013 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan Oduševljen sam vašim provodom, pogotovo ženskim delom provoda,........... dali su na slikama i motori? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2474 Napisano April 21, 2013 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2011 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Impozantan skup koji je neobavestenima pokazao da motociklisti u Srebiji nisu zanemarljiva populacija. E sad, posto smo pokazali brojnost i organizovanost valjalo bi porazmisliti o nekoj ozbiljnijoj i za motocikliste znacajnijoj akciji, a povoda ima na pretek. Ali za pocetak bi bilo dobro da se okupimo i podsetimo Ministarstvo finasija i Ministarstvo saobracaja da je vec dva puta podnet zahtev za promenu propisa o registraciji i uvodjenje periodicne registracije za sezonska vozila kao sto su motocikli, ili motorne sanke koje se koriste nekoliko meseci u godini a vlasnici su primorani da plate registraciju za celu godinu. Ovakvi propisi, koji su uzgred budi receno praksa u zemljama EU, vec su doneti u Sloveniji ali i u Bosni, pa nije zgorega podsetiti nadlezne da teznja ka clanstvu u EU za gradjane ne treba da predstavlja samo dodatne obaveze vec i pogodnosti. Osim naravno ako srpski motociklisti ne smatraju da su toliko imucni da im je zahtev za periodicnu registraciju smaracina pa preferiraju okupljanja radi okupljanja po sistemu udri brigu na veselje. 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha. 728 Napisano April 21, 2013 ., 595 postova Motocikl: yamaha xtz 750 super tenere Prijavi odgovor kao problematičan teznja ka clanstvu u EU za gradjane ne treba da predstavlja samo dodatne obaveze vec i pogodnosti meni bi trebalo 10-15 minuta price da objasnim nekom ovo (mislim generalno, ne samo propisi) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 21, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan teznja ka clanstvu u EU za gradjane ne treba da predstavlja samo dodatne obaveze vec i pogodnosti meni bi trebalo 10-15 minuta price da objasnim nekom ovo (mislim generalno, ne samo propisi) Za nas svakako, ali pitaj irce, britance, špance Nemačka pretila da će izaći iz EU (još 2008e) ukoliko dozvole Turskoj da bude kandidat za članstvo Elem, da se vratimo na temu 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 551 Napisano April 21, 2013 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i ja sam po neku skljocnuo... 7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Јаџа 30 Napisano April 21, 2013 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Уб Motocikl: БМВ Р1200ГС Prijavi odgovor kao problematičan extra... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wesley 503 Napisano April 21, 2013 Професор, 332 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati ST2 944 Prijavi odgovor kao problematičan Tek su mi se sada, malo, slegli utisci! Bilo je, kao i svakog predhodnog puta - FENOMENALNO! Izuzetno dobra organizacija, plemenit cilj, veliki broj bajkera na jednom mestu - srce mi je puno! Jos jednom svaka cast SVIMA koji su dosli! Pozdrav! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko011 2457 Napisano April 21, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan super su slike Miloše Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milosducati 551 Napisano April 21, 2013 Svrati ponekad, 272 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: SUZUKI GSXR 750 K4 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Marko, dok se vi neko mora i da fotka Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2325 Napisano April 21, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan snimak od samog starta do ushcha je 40min, i treba mu ravno 10h da se uploaduje stavio sam da se uploaduje na yt pa kad zavrshi stavljam ovde 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano April 21, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Brate smanji snimak. "ImTOO MPEG Encoder Standard" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sergio 2328 Napisano April 21, 2013 hoochie coochie man, 1239 postova Lokacija: BG/ZG Motocikl: Harley Davidson Road King Classic '07 & Honda CB750K '81 Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super drugari! Uvek je lepo videti poznate face i prozboriti po koju... A bilo je i mnogo vise lepih devojcica nego inace... Pozdrav za sve njih :hej: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2325 Napisano April 21, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Brate smanji snimak. "ImTOO MPEG Encoder Standard" ma stavio sam 720p 30fps 1.25gb, brzo che to prochi evo palo je na 399min Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano April 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Jos koja slika 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano April 21, 2013 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je super kao i uvek :)Puno dragih lica na jednom mestu Zahvaljujem se svima koji su dosli, narocito onim motoristima koji su prevalili dosta kilometara da bi ucestvovali u ovoj manifestaciji :care: Ova akcija se realizuje zajednickim snagama MAS-a i AMS-a sa jedinstvenom porukom... SEZONA JE POCELA!!! OBRATITE PAZNJU NA NAS!!Ujedinjeni zajednickim ciljem, pokazali smo da smo jaci od predrasuda!! Zelim svima puno bezbednih kilometara i uzivanje u voznji u novoj sezoni :zdravo: 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano April 21, 2013 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Jos koja slika Mi sto nemamo fb naloge ne vidimo slike... 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano April 21, 2013 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Kao i na svim drugim akcijama motociklista, bilo je zadovoljstvo biti ''deo'' događaja. Primećujem da nas je bio lep broj - mislim na ''over 60'' bajkere. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Culle 1112 Napisano April 21, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 863 postova Lokacija: Beograd MML Motocikl: Aprilia Atlantic Clasic 500,dok ne pojeftini GP Prijavi odgovor kao problematičan Jos koja slika Mi sto nemamo fb naloge ne vidimo slike... Evo ga Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...