brm-brm 852 Napisano April 5, 2013 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Yamaha SR250 Honda NTV650 Prijavi odgovor kao problematičan Еве и мене! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
feniks 1923 Napisano April 5, 2013 Zainteresovan, 747 postova Lokacija: Srbija i okolina Motocikl: Tomos 14 M 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Bice i Tomos. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
caneF4 32 Napisano April 5, 2013 U prolazu, 25 postova Lokacija: BG Motocikl: Nemam :/ Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim ali peške, onaj prelepi motor na prvoj slici sa plavom kacigom, prodat iz krajnje nesebičnih razloga da bi se pomoglo drugom a biće valjda kinte za drugi jednom Napred momci i pamet u glavu a glavu u kacigu 4 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toreador 738 Napisano April 5, 2013 Drug član, 1132 postova Lokacija: BG Motocikl: BMW Xr Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se 20 tog obavezno,djunta danas registrovana... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko77 0 Napisano April 6, 2013 U prolazu, 1 post Lokacija: Nis ,Srbija Motocikl: fzx 750 Yamaha,v strom 1000 k3 Prijavi odgovor kao problematičan Do sada nisam ucestvovao,a vidimo se ove godine!!)) Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vanya His Girl 37 Napisano April 6, 2013 Rockstar, 29 postova Lokacija: Aus Motocikl: Qingqi 125, Dominator 250, Kawasaki KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mene niko nije obavestio ni da je sezona prestala Ali,ako moj motorin bude hteo - dolazimo 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano April 6, 2013 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Stižem, stižem...stićiću - na motoru pičiću!! 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mungos 910 Napisano April 6, 2013 The Doctor, 1108 postova Lokacija: Kačarevo Motocikl: BMW K1200 GT, Yamaha FZS 1000 Fazer, BMW K1, R1 Prijavi odgovor kao problematičan Stižem ku*ac. Radim do 12 pa dok dodjem do grada ..... Jbg Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lad 207 Napisano April 6, 2013 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: 4 cilindra :-))) Prijavi odgovor kao problematičan Pošto smo prezimili i proleće...jeeeee...eto i mene Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano April 6, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan eto i mene a posle na zurku kod nas/..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sinclair 453 Napisano April 6, 2013 Zainteresovan, 504 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki VStrom 650xt - Ferdinand Prijavi odgovor kao problematičan Ništa...onda se vidimo tamo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
penzioner 127 Napisano April 6, 2013 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: Kawasaki zrx 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Boze zdravlja dolazim Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano April 6, 2013 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću najverovatnije da vas posmatram sa drugog Kontinenta Sa srećom 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Duka94 0 Napisano April 6, 2013 U prolazu, 4 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway speed 125,Honda cb500,Honda cbr 954RR Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim i ja,vidimo se 20-tog. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 69 44 Napisano April 6, 2013 U prolazu, 18 postova Lokacija: Srednji Banat -Čenta Motocikl: 1995 Yamaha Diversion 900S Prijavi odgovor kao problematičan I ja ću pešice. Poslednji put, dok ne nabavim đuntu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miskomi 178 Napisano April 6, 2013 Svrati ponekad, 252 postova Lokacija: Bgd Motocikl: BMW R1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan juce registrovao, danas obnovio akumulator, rezervor pun do cepa....eto I mene 20-og Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 168 Napisano April 6, 2013 Svrati ponekad, 484 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan MK FREE-RIDERS salje predstavnike. Pozz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joksa 69 44 Napisano April 7, 2013 U prolazu, 18 postova Lokacija: Srednji Banat -Čenta Motocikl: 1995 Yamaha Diversion 900S Prijavi odgovor kao problematičan Ima li negde da se iznajmi skuter ili motocikl preko 250 ccm? Ide mi se na otvaranje sezone, a bzv je da idem peske. Oni na voznju, a ja kuci... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6225 Napisano April 7, 2013 Svakom po zasluzi, 12455 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ima još 2 nedelje, sigurno će do tada biti drugara koji mogu 20.4. da te prevezu, odvezu i razvezu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano April 7, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Vidimo se!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iggi 1 Napisano April 7, 2013 U prolazu, 16 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kao i svake godine, bajkerski sastanak - vidimo se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni. 448 Napisano April 7, 2013 Zainteresovan, 581 postova Lokacija: Beograd,29 novembar Motocikl: Honda Varadero XL 1000 V Prijavi odgovor kao problematičan Ima li negde da se iznajmi skuter ili motocikl preko 250 ccm? Ide mi se na otvaranje sezone, a bzv je da idem peske. Oni na voznju, a ja kuci... Ima pusti mi PP dacu ti tel. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToDjoX 50 Napisano April 7, 2013 U prolazu, 66 postova Lokacija: Novi Beograd,Blokovi Motocikl: Afrika Prijavi odgovor kao problematičan Brrrmmm,brrrrm, jedva cekam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goshke 2786 Napisano April 7, 2013 Enduro maniac, 1754 postova Lokacija: Beograd/Krupanj Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Posto sam i ove godine u svadji sa motorom (zbog slabog jahanja) dolazim da fotkam, obezbedite neki autic da moze da se viri iz gepeka, da ne budem na motoru bez kacige k'o prosle godine Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamara 44 Napisano April 8, 2013 U prolazu, 29 postova Lokacija: Sid Motocikl: Princ sprint 125 Prijavi odgovor kao problematičan Obavezno,kao i prosle godine.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...