Jump to content

Moto Zajednica

iggi

Članovi
  • Broj tema i poruka

    16
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu iggi

  • Rođendan 15.07.1956.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Beograd

iggi's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Pozdrav svima, da li neko zna gde da kupim stator /7+1/ za apola.U Beogradu sam obišao nekoliko radnji i nisam našao ništa što bi odgovaralo.
  2. Braćo Apolo-ni, da li znate gde može da se kupi nov stator /7+1/ za RX 250.U Beogradu sam obišao nekoliko prodavnica ali nema da ima.
  3. Izmedju 90 i 100, mislim da nije preterivanje ...
  4. Kolege, da li je neko imao slican problem, i kako ga je rešio.Motor ne dimi na auspuhu ni pri maksimalnom gasu, ali troši ulje, po slobodnoj proceni oko 0,6-0,7 l na 1000 km.Da li je to normalna potrošnja ili je u pitanju nešto drugo.Unapred hvala.
  5. Aliexpress.....imaju puno toga, malo se čeka - ali sigurno stiže.
  6. Pre dva meseca kupio sam Apollo rx 250, prethodno pročitavši dobar deo iskustava vlasnika ovog mališana.Na prvi pogled dopadljiv, solidan agregat, u gradskim uslovima dobro ubrzava kada je potrebno pobeći sa semafora, površna izrada i nekvalitetna oprema / što bi rekli starci - devojka ima mane ali ljubav na prvi pogled /. Da bude u skladu sa pričom, procureo prednji desni amortizer, pukla sajla kvačila, koju sam zamenio kod Bobana, stavio je deblju pa se nadam da će ova potrajati duže.Malo sam ga našminkao, zamenio izduv - spušten niže nego fabrički, ručice kočnice i kvačila, montirao top kejs pa sad put pod noge.Vreme će pokazati da li sam napravio dobar ili loš izbor.Za sada sam zadovoljan, koliko para toliko muzike.
  7. Nameravam da kupim Apolo 250, pa mi treba informacija o visini sedišta, da li sa visinom od 177 mogu da imam relativno stabilan oslonac ili je to položaj na vrhovima prstiju.
  8. Kao i svake godine, bajkerski sastanak - vidimo se.
  9. Potrebana mi je polovna ali funkcionalna dijafragma sa šiberom za VFR 750, 95 godište, zainteresovan sam i za polovni karburator.
  10. Potrebana mi je polovna ali funkcionalna dijafragma sa šiberom /kao u prilogu/, VFR 95 godište.Zainteresovan sam eventualno i za polovan karburator.
  11. iggi

    Auspuh za vfr750

    zaključujem temu, kupio sam nov top, hvala na ponudi
  12. iggi

    Auspuh za vfr750

    Uključi glavni editor /dole desno / pa prikači fajl
  13. iggi

    Auspuh za vfr750

    imaš li možda neku fotografiju da mi pošalješ, da vidim u kakvom je stanju / bar ono što se vidi /, za ono unutra nije ni realno da garantuješ bilo šta
  14. iggi

    Auspuh za vfr750

    Ne protočan, u obzir dolazi prigušen kao što je fabrička varijanta.
  15. iggi

    Auspuh za vfr750

    Potreban mi je auspuh za VFR 750, nov ili polovan / da je u dobrom stanju /, pod uslovom da nije preglasan.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja