gosa 553 Napisano April 2, 2013 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan prodajem punjac za akumulator, nov, cena 15e, tel 063 229803 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 388 Napisano April 2, 2013 Zainteresovan, 190 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Daj malo vise podataka tipa koliko miliampera,volti,wati,ko je proizvodjac,da li ima neki indikator koji pokazuje kada je aku napunjen ili koliko se sme ostaviti da puni ili kada napuni sam prekida punjenje i slicno Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6802 Napisano April 2, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Utikac deluje kao da je za 110V. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.mitar 175 Napisano April 2, 2013 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Bor Motocikl: yamaha fz 750 genesis Prijavi odgovor kao problematičan ovo kao da je za gel akumulatore,za kolca na baterije! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 2, 2013 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan 100-240V~50/60Hz 12V-1250mA za akumulatore od 5 do 17Ah ima indikator, dok puni gori crvena lapica, kada napuni pali se zelena i automatski prekida punjenje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano April 3, 2013 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Utikac deluje kao da je za 110V. ta uticnica ide u adapter ovaj nas normalni... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lencuga 14648 Napisano April 3, 2013 Quid Quid latine dictum est altum viditur!, 957 postova Lokacija: vrsac / bgd bezanija Motocikl: KTM 1190 ADV, Yamaha R1 RN22 Big Bang Prijavi odgovor kao problematičan imam isti takav, samo sto sam ja platio 22 eura, i naravno dokupio adapter za uticnicu. odlicno radi cak i za ovu cenu koju sam ja platio nije dobro puniti moto akumulatore sa auto punjacima. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...