Jump to content

Moto Zajednica

Slavina za gorivo Vespa PK 50 XL

Recommended Posts

• U prolazu, 2 postova

Pozdrav svima,

imam sledeći problem, kupio sam Vespu koja nema slavinu goriva, već je rezervoar direktno povezan sa karburatorom. Praktično sve funkcioniše, međutim gorivo preliva preko i kaplje iz karburatora dok se ne vozi. Moje pitanje je gde bih mogao da nabavim ovaj deo i koliko to otprilike košta.

Hvala puno!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 483 postova
  • Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style

Imas u LOUIS-u slavinu koja se montira na crevo, a mozes ugraditi vakuum slavinu koja se montira na crevo od kineskog skutera kosta oko 1000 din. jedino sto neki majstor treba da napravi vakuum prikljucak, prosto je. Naravno ako vec ne postoji. Ti moras da resis i prelivanje karburatora, jer ne sme da kaplje. Imas jos jedno resenje mozda najbolje, samo ako ti je dobar akumulator. Kupis elektro-ventil za benzin (od plinskog uredjaja od auta) i ugradis ga na crevo i to je manje od 1000din. Pozz

• U prolazu, 2 postova

Hvala puno :)

Znači kako god rešim karburator treba pogledati? Vespa nema akumulator, model je sa kurblom, a i oko vakum prikljucka nisam siguran, godište je *85. Nadam se da se delovi mogu naručivati, pošto sam iz Niša. Hvala još jednom

• Vespa Servis Beograd, 617 postova
  • Motocikl: Vespa ET-4

Imas u Nisu Vespa club Nis, okupljaju se u Vespa kafeu u Nisu...vlasnim kafea je predsednik Vespa cluba Nis. Javi se tamo ili ako hoces u poruci ti saljem tel.pa da se cujes sa njima I upoznas. Vudimo se u Nisu na Vespa skupu.

Pozdrav

Dejan

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja