markovicm 0 Napisano Mart 31, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima, imam sledeći problem, kupio sam Vespu koja nema slavinu goriva, već je rezervoar direktno povezan sa karburatorom. Praktično sve funkcioniše, međutim gorivo preliva preko i kaplje iz karburatora dok se ne vozi. Moje pitanje je gde bih mogao da nabavim ovaj deo i koliko to otprilike košta. Hvala puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Imas u LOUIS-u slavinu koja se montira na crevo, a mozes ugraditi vakuum slavinu koja se montira na crevo od kineskog skutera kosta oko 1000 din. jedino sto neki majstor treba da napravi vakuum prikljucak, prosto je. Naravno ako vec ne postoji. Ti moras da resis i prelivanje karburatora, jer ne sme da kaplje. Imas jos jedno resenje mozda najbolje, samo ako ti je dobar akumulator. Kupis elektro-ventil za benzin (od plinskog uredjaja od auta) i ugradis ga na crevo i to je manje od 1000din. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markovicm 0 Napisano Mart 31, 2013 U prolazu, 2 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno Znači kako god rešim karburator treba pogledati? Vespa nema akumulator, model je sa kurblom, a i oko vakum prikljucka nisam siguran, godište je *85. Nadam se da se delovi mogu naručivati, pošto sam iz Niša. Hvala još jednom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Mart 25, 2015 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Nisu Vespa club Nis, okupljaju se u Vespa kafeu u Nisu...vlasnim kafea je predsednik Vespa cluba Nis. Javi se tamo ili ako hoces u poruci ti saljem tel.pa da se cujes sa njima I upoznas. Vudimo se u Nisu na Vespa skupu. Pozdrav Dejan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...