Lonely Rider 99 Napisano Mart 31, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Prijavi odgovor kao problematičan Može li neka preporuka za izbor motocikla, koji je po dimenzijama največi, pri tom mislim na dužinu i visinu, u klasi 125/250? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Mart 31, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan KYMCO VENOX 250ccm prelep motor uradjen po uyoru na Hondu Magna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano Mart 31, 2013 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan honda varadero 125 je dosta velika za tu kubikazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerry 205 17 Napisano Mart 31, 2013 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam pre par godina bio ubedjen da ce mi Kymco Venox biti buduci motor (mada ga nikad nisam video uzivo) , a Hyosung GV250 Aquila sam video uzivo i svidelo mi se to sto mi se cinio masivan kao i motori mnogo vece kubikaze... http://www.totalmotorcycle.com/photos/2009models/2009-Hyosung-GV250Aquila.htm 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerry 205 17 Napisano Mart 31, 2013 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan honda varadero 125 je dosta velika za tu kubikazu Honda Varadero 125 Steta samo sto nije 250ccm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zorebre 177 Napisano Mart 31, 2013 stranac, 138 postova Lokacija: MKD Motocikl: pa, Magna... VF750C peugeot jet-force 50 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda "najglomazniji" kruzer od 250 kubika ,Kymco Venox ,u nekoj sarenoj varijanti,motor moga sina,pozadi je Honda Magna 750,poredjenja radi.Honda je moja, , . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lonely Rider 99 Napisano April 2, 2013 U prolazu, 55 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima, još samo da nađem nekog Varadera i "probam" veličinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerry 205 17 Napisano April 2, 2013 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Prvi motor sa brzinama mi je bio Kymco Quannon 125ccm i uvek sam potajno zavidio komsiji na Varaderu iste kubikaze. Honda je uvek ostavljala utisak velikog motora a vlasnik je o njoj govorio samo u superlativu, verovatno s pravom jer je i dalje na ceni... Javi utiske i srecno u potrazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
3006 270 Napisano April 3, 2013 Zainteresovan, 666 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ni Hyosung 250r nije baš sićušan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano April 3, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Po meni.Mislim da je naj duzi regal raptor spyder ( bilo da je 125 ili 250 ).Ni 125-ica nije losa ali je 250-tka mnogo bolja.A na tebi je da odlucis. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano April 3, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da ni Hyosung 250r nije baš sićušan... Kolega je u pravu, hyosung izgleda kao da ima 600 kubika. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 8, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Jedan od motora, u toj klasi, na koji bi trebao da obratiš pažnju je Derbi Senda Terra. Senda terra 125: -15 ks na 9.700 obrtaja; -11,4 Nm na 7.500 obrtaja; -težina 120 kg puna; -menjač 6 brzina; -max brzina 115km/h. Honda varadero 125: -15ks na 11.000 obrtaja; -10,4 Nm na 8.500 obrtaja; -težina 169 kg pun; -menjač 5 brzina; -max brzina 100 km/h. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 8, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Senda terra 125 adventure: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krema 207 Napisano April 8, 2013 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: Novi Bgd Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mali Varadero (125 ccm) sa dvoje na njemu izgura na 115-120 km/h. Provereno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 8, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Honda je dala podatak da je maksimalna brzina 100 km/h. Oni negde lažu, da li u knjigama ili na satu pitanje je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zidar 31 Napisano April 8, 2013 Svrati ponekad, 457 postova Lokacija: okolina zrenjanina Motocikl: mz ts250/1 i qm250 cb450N pc14 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja shvatio, nas kolega ne pita koliko je sam motor brz. Koliko sam upucen on trazi duzinu i visinu motora u klasi 125cc - 250cc.E a sad koliko sam ja mogao da se do sada ( od pocetka interesovanja za coper motore ) informisem mogu reci da su svi oni nekako u duzini tu negde oko 2300 mm ali je sam regal raptor spyder duzine 2600mm ( ispravite me ako gresim )..Bez obzira koji da uzmes ( kymco, hyosung ili hondu ili neki sasvim deseti ) gledaj bar da je V motor 250cc. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1406 Napisano April 8, 2013 Drug član, 1942 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj i yamahu TDR 125. Cini mi se tu je negde sa varaderom a ide mnogo brze od njega. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano April 8, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv ovaj Derbi Senda Terra Adventure... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 9, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv ovaj Derbi Senda Terra Adventure... Veoma. A što se maksimalne brzine tiče, u ovoj klasi je veoma značajna. Tj. ne sama maksimalna brzina već rasterećenost agregata na brzinama od 80 do 100 km/h, bar meni. Derbi ide 100 km/h na 7.800 obrtaja a Varadero na 11.000, što je značajna razlika, veruj mi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano April 9, 2013 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan @Saler Gledao sam malo po youtube-u, da nisam pročitao da je 125cc, pomislio bih da je malo ozbiljnija mašina. Fino vrti i što kažeš rasterećena je mašina. Ne viđa se svaki dan ovako nešto. Pre bih uzeo ovaj motor nego Varadero, koji je osetno skuplji i po meni, nije živahan kao ovaj Derbi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 9, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Cela paleta Derbija je priča za sebe. Fabrika postoji preko 100 godina (mislim 105) i uvek je bila u vrhu malih mašina, po kvalitetu izrade pogotovo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
biza 829 Napisano April 9, 2013 Svrati ponekad, 344 postova Lokacija: zemun Prijavi odgovor kao problematičan ako se ne varam derbi je deo piaggio grupacije,tako da u kvalitet nema razloga sumnjati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 10, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan A pogledaj ovo: http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/91723-aprilia-pegaso-125-rotax-123/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Archi 37 Napisano April 15, 2013 BadBoy, 139 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Hyosung GT250 RN Prijavi odgovor kao problematičan Evo moja dva ljubimca. Inace, motor je iste velicine kao i 650cc, a 250cc je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jerry 205 17 Napisano April 15, 2013 U prolazu, 91 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Prijavi odgovor kao problematičan Evo moja dva ljubimca. Inace, motor je iste velicine kao i 650cc, a 250cc je Prelep motor, jel bio u oglasima skoro ili sam video slican? Eto odlicne ponude za kolegu ukoliko motor trazi novog vlasnika... Imao sam priliku da provozam naked-a, sve pohvale... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...