gola 104 Napisano Mart 28, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko da podeli iskustvo u vezi štelovanja ventila na Fazeru,tipa,gde ga je radio,koliko je platio....itd.Takođe me interesuje gde bih mogao da poručim pločice za štelovanje,pošto mi stoji i opcija da ih sam uradim jer uglavnom imam loše iskustvo s majstorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikamoto 161 Napisano Mart 29, 2013 Svrati ponekad, 483 postova Lokacija: Smed. palanka Motocikl: HONDA CB 750 boul d"or, free-style Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko ti je motor presao, ali na Fazeru treba dosta da se zgazi kilometara da bi se zeznuo zazor ventila i uglavnom ga izgubi, sto je bolja solucija jel plocice mozes obrusiti na brusilici za ravno brusenje. Samo stelovanje je prilicno kompl. zahvat moras i bregaste skidati ! Garnitura plocica kosta oko 700 E, sto se nikako ne isplati. Na komad su oko 5-7 E i donose svi koji trguju delovima, rade se u velicinama od osnovne mere na po 0,05 mm. Kad izvadis plocicu na njoj pise kolika je, onda trazis sledecu koja ti treba. . . Malo veci zazor nije opasan, dok manji moze da izgori ventil i jos sto sta. Napravi ti prvo dobru dijagnozu, pa kreni u akciju. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6725 Napisano Mart 29, 2013 Ne silazi, 6570 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan To sto pise na plocici, macku o rep. Mikrometar u ruke! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano Mart 29, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Prešao je nepuno 47 000 a što se tiče seta sa pločicama,čini mi se da sam negde video cenu od oko 150€ da koštaju.Do sada nisu uopšte bili na štelovanju i mislim da mu je krajnje vreme da se i to uradi a za bregaste znam da moraju da se skidaju.Rekao sam već da imam uglavnom loše iskustvo sa majstorima i ovlašćenim servisima a budući da sam picajzla,radije bih da to sam uradim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano Mart 29, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan To sto pise na plocici, macku o rep. Mikrometar u ruke! Vidiš..........tu bih se složio s tobom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sheik 23 Napisano April 6, 2013 U prolazu, 50 postova Motocikl: Golden Dragon Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo posla, a jos ako nemas plocice, ne isplati ti se da ih kupujes pa da stelujes. Za 50 do 100e ce ti neko nastelovati, a nisu svi majstori bas takvi kako ti kazes da imas iskustvo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano April 6, 2013 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio kod Marinkovica u Cacku, sa zame om lanca bregaste i sinhrinizacijom-100e. Ako bas hoces sam, plocice mozes kupiti i na komad, holandski sajt cnc ili cbn, ne znam tacno, nisam kid kuce da procitam iz favorita. Mozdauma iweemoti iz GB, sajla kvacila mi je stigla za 7 dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano April 7, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo posla, a jos ako nemas plocice, ne isplati ti se da ih kupujes pa da stelujes. Za 50 do 100e ce ti neko nastelovati, a nisu svi majstori bas takvi kako ti kazes da imas iskustvo. Znam da nisu al sam izgleda ja neke qrate sreće pa sve na takve nalećem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano April 7, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam radio kod Marinkovica u Cacku, sa zame om lanca bregaste i sinhrinizacijom-100e. Ako bas hoces sam, plocice mozes kupiti i na komad, holandski sajt cnc ili cbn, ne znam tacno, nisam kid kuce da procitam iz favorita. Mozdauma iweemoti iz GB, sajla kvacila mi je stigla za 7 dana. Nije problem,odradio bih i ja kod njega po tvojoj preporuci ali gde da blejim par dana dok on to ne završi?Ako može da završi za jedan dan,onda je to druga priča Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
avijaticar 142 Napisano April 7, 2013 Svrati ponekad, 340 postova Lokacija: NoviBeograd Motocikl: BMW R45 Yamaha FZS 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno bi morao da sacekas, makar do sutra da se motor radi na hladno. Nazalost ne znam nikog u Cacku ko bi ti ponudio smestaj. Evo link ako se odlucis da radis sam: http://www.wemoto.com/bikes/yamaha/fzs_600_fazer/04/ Isti majstor mi je preporucio i preventivnu zamenu lanca bregaste, ispostavilo se da je u pravu. Bio je za cm duzi nego novi, a nije se culo zveckanje. Pritom, njegova cena OEM Yamaha lanca je bila bolja nego sto sam mogao igde da nadjem na Net-u. Mobilni nema, 032-371-620, pozovi, mozda ima resenje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gola 104 Napisano April 7, 2013 Svrati ponekad, 134 postova Lokacija: H Novi Motocikl: Yamaha FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Definitivno bi morao da sacekas, makar do sutra da se motor radi na hladno. Nazalost ne znam nikog u Cacku ko bi ti ponudio smestaj. Evo link ako se odlucis da radis sam: http://www.wemoto.co...s_600_fazer/04/ Isti majstor mi je preporucio i preventivnu zamenu lanca bregaste, ispostavilo se da je u pravu. Bio je za cm duzi nego novi, a nije se culo zveckanje. Pritom, njegova cena OEM Yamaha lanca je bila bolja nego sto sam mogao igde da nadjem na Net-u. Mobilni nema, 032-371-620, pozovi, mozda ima resenje! Veliko hvala kolega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mondy 3 Napisano Septembar 18, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Yamaha FZ1 S fazer Prijavi odgovor kao problematičan Imam sličan problem , da li si završio priču sa štelovanjem ventila , ako jesi molio bi te da podeliš iskustvo jer su cene strava.... Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...