PaPaja 1187 Napisano Mart 27, 2013 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih neke protektore za kolena, prvenstveno mi trebaju kao zastita od vetra kad nosim obicne pantalone a i kao zastita pri padu. Pa ako neko moze da preporuci neke jeftinije? I sta mislite o ovim Protektori kineski 1 ili Protektori kineski 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Mart 27, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Ако ти је потребна само заштита од ветра, пробај ово: http://www.polo-motorrad.de/de/neopren-kniewarmer-schwarz-universal.html Ја их користим већ годинама, одлични су. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Mart 27, 2013 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih neke protektore za kolena, prvenstveno mi trebaju kao zastita od vetra kad nosim obicne pantalone a i kao zastita pri padu. Pa ako neko moze da preporuci neke jeftinije? I sta mislite o ovim Protektori kineski 1 ili Protektori kineski 2 Имаш друже и код нас нешто слично да узмеш по скоро сличној цени,ал незнам где сам видео...можда мото берза... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony93 368 Napisano Mart 27, 2013 Drug član, 1489 postova Lokacija: Nis Motocikl: Yamaha FZ1-SA Prijavi odgovor kao problematičan http://www.kupujemprodajem.com/Protektori-KTM-3834787-oglas.htm http://www.kupujemprodajem.com/Protektori-3834749-oglas.htm imao je i jedne crveno crne za oko 1500 din po meni najbolji.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
daywalker 183 Napisano Mart 27, 2013 Dva tocka...All my life, 358 postova Lokacija: Loznica Motocikl: Yamaha Raptor-4 tocka...Piaggio Beverly 500... Suzuki DR 650...Aprilia Atlantic 250... Honda Deauville Nt700 Prijavi odgovor kao problematičan То је то.... И ја ћу себи такво нешто узети... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 27, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ne bacajte pare na ove ktm protektore. mislim da imam jedna kuci pa cu poslati kome treba za dz. bolje dodajte jos 1000-2000 din i kupite iole normalan protektor. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Mart 27, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan ^ Ili kupiš samo one za hladnoću ili kupiš normalan CE protektor(u louisu ih ima povoljno). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Mart 27, 2013 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan ^ Ili kupiš samo one za hladnoću ili kupiš normalan CE protektor(u louisu ih ima povoljno). Jel moze neki link za te normalne u Luisu (sa normalnom cenom) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fica 25 Napisano Mart 27, 2013 U prolazu, 36 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam ovaj vec dve godine i odlican je za zastitu od vetra! LOUIS KNEE WARMER Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Mart 27, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan ^ Ili kupiš samo one za hladnoću ili kupiš normalan CE protektor(u louisu ih ima povoljno). Jel moze neki link za te normalne u Luisu (sa normalnom cenom) ? http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=20019224〈=en http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=20019221〈=en Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Mart 27, 2013 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan ^ Ili kupiš samo one za hladnoću ili kupiš normalan CE protektor(u louisu ih ima povoljno). Jel moze neki link za te normalne u Luisu (sa normalnom cenom) ? http://www.louis.de/...0019224〈=en http://www.louis.de/...0019221〈=en Hvala, mislim da ce ovaj prvi biti dovoljan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ftj 349 Napisano Mart 28, 2013 Svrati ponekad, 323 postova Lokacija: bgd Motocikl: ktm duke 690 Prijavi odgovor kao problematičan U svakom slučaju neuporedivo bolji izbor od tih kineskih koji su napravljeni samo da izgledom podsećaju na protektor i jedva da su bolji nego da nemaš ništa. Isto mislim i za imitacije rukavica i druge opreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Mart 29, 2013 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kupio ove; http://www.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=20019224〈=en pre godinu dana, extra sam zadovoljan, mnogo bolji od ovih falseva sto se valjaju kod nas za malu razliku u ceni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Razi 17 Napisano Mart 29, 2013 Svrati ponekad, 112 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: N/A Prijavi odgovor kao problematičan @hammer Sta mislis, jel postoji neka sansa da se (nekom vudu krojackom magijom) ovi protektori uguraju/usniju u obicne farmerke? Ne znam koliki su im gabariti, ali kad bih uspeo nekako da napravim sa unutrasnje strane farki pregrade.. jel bi moglo da se ugura? Ili je preveliko za tako neke majstorije? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 1, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Papajo, pogledaj i ove sto ja prodajem. Identicni su kao ovi "KTM", osim natpisa i cene Imas dole na dnu posta link: V V V 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano April 1, 2013 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Papajo, pogledaj i ove sto ja prodajem. Identicni su kao ovi "KTM", osim natpisa i cene Imas dole na dnu posta link: V V V Pa o.k su, gde bi mogli da se preuzmu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano April 10, 2013 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @hammer Sta mislis, jel postoji neka sansa da se (nekom vudu krojackom magijom) ovi protektori uguraju/usniju u obicne farmerke? Ne znam koliki su im gabariti, ali kad bih uspeo nekako da napravim sa unutrasnje strane farki pregrade.. jel bi moglo da se ugura? Ili je preveliko za tako neke majstorije? Sansa postoji ali bi morale da budu XXXL i nema sanse sa pregradama jedino da ih namestis na golu nogu (ili preko dugackih gaca) pa da navuces farmerke preko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spider 38 Napisano April 11, 2013 U prolazu, 67 postova Lokacija: Beograd-Voždovac Motocikl: Hyosung GT250 Comet Prijavi odgovor kao problematičan Ja koristim IXS i odlicni su . Imaju dzep za protektor sa unutrasnje strane. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano April 11, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan @Papaja: imam neku vrstu lokala preko puta Losmi Capo-vog tehnickog pregleda na okretnici trole iznad gradske bolnice na Zvezdari, ali me prvo zvrcni ili SMS-uj da se dogovorimo za vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano April 11, 2013 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan @Papaja: imam neku vrstu lokala preko puta Losmi Capo-vog tehnickog pregleda na okretnici trole iznad gradske bolnice na Zvezdari, ali me prvo zvrcni ili SMS-uj da se dogovorimo za vreme. Važi, čujemo se sledeće nedelje, prolazim tuda skoro svaki dan, a i treba da svratim do Losmia po saobraćajnu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...