Predrag Dzagic 0 Napisano Mart 4, 2017 U prolazu, 1 post Motocikl: Malaguti Spidermax 500 GT Prijavi odgovor kao problematičan Dobro izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanm76 4 Napisano April 24, 2017 U prolazu, 48 postova Lokacija: kotor Motocikl: malaguti spidermax GT 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav prijatelji...jedno pitanje koliki napon mora da izlazi iz alternatora da ispravno puni akumulator Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 192 Napisano April 24, 2017 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav prijatelji...jedno pitanje koliki napon mora da izlazi iz alternatora da ispravno puni akumulatorNa Spidermaxu konkretno manual kaze za regler od 13,5 do 14,5V... u zavisnosti da li su upaljena svetla i koji obrtaji su u pitanju... A ako imas xenone onda znaj da te oni saranjuju... Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanm76 4 Napisano April 24, 2017 (promenjeno) U prolazu, 48 postova Lokacija: kotor Motocikl: malaguti spidermax GT 500 Prijavi odgovor kao problematičan Do mog...opalio mi je onda regler jer pokazuje u leru 12.6 a pod srednjim gasom 13.5 Sto znaci 70 i kusur evra ode Promenio April 24, 2017 član alexanto uzastopno postovanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 192 Napisano April 24, 2017 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan To ako stavljas joskin ili polovan, nov ti je sad sam proverio 14.475,00 dinara! Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanm76 4 Napisano April 24, 2017 U prolazu, 48 postova Lokacija: kotor Motocikl: malaguti spidermax GT 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanm76 4 Napisano April 24, 2017 U prolazu, 48 postova Lokacija: kotor Motocikl: malaguti spidermax GT 500 Prijavi odgovor kao problematičan A cetkice se nemogu mijenhati jrl tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 192 Napisano April 24, 2017 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan A cetkice se nemogu mijenhati jrl takoNemaju skuteri alternator nego regler... Suva elektronika nista mehanika... Procesljaj oglase mozda nadjes nesto polovno a pristojno... Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanm76 4 Napisano April 24, 2017 U prolazu, 48 postova Lokacija: kotor Motocikl: malaguti spidermax GT 500 Prijavi odgovor kao problematičan Brate hvala ti odoh da Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 192 Napisano April 24, 2017 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Da znas taj regler se ugradjuje u koliko sam video 131 model skutera od 125cc na gore, dakle skoro svi piaggio, peugeot, gilera aprilia i drugi... Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanm76 4 Napisano April 24, 2017 U prolazu, 48 postova Lokacija: kotor Motocikl: malaguti spidermax GT 500 Prijavi odgovor kao problematičan Zvat cu sjutra servis da me obraduju...nesmijem uzeti polovno to je kap macka u dzaku ..moze opaliti za dva dana a moze trajati pet godina..novo je novo plus garancija.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano April 24, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Uzmi joskin slobodno,covek ih radi ekstra.gomila njih sa foruma ih je ugradilo i koliko mi je poznato niko nije imao problem.ima i garanciju godinu dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanm76 4 Napisano April 24, 2017 U prolazu, 48 postova Lokacija: kotor Motocikl: malaguti spidermax GT 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li adresu da se raspitam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanm76 4 Napisano Maj 22, 2017 U prolazu, 48 postova Lokacija: kotor Motocikl: malaguti spidermax GT 500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav ljudi..opalili su mi namotaji po rijecima majstora..kupim nove zamijeni ih i opet napon pokazuje pri upaljenin svjetlima 12.8 ..nervoza me ubi neznam sta je sad..ostavio sam motor u radionicu..dijagnostika pokazuje da je sve ok Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 192 Napisano Maj 22, 2017 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan 23 minutes ago, milanm76 said: Pozdrav ljudi..opalili su mi namotaji po rijecima majstora..kupim nove zamijeni ih i opet napon pokazuje pri upaljenin svjetlima 12.8 ..nervoza me ubi neznam sta je sad..ostavio sam motor u radionicu..dijagnostika pokazuje da je sve ok Slušaš dalje majstora... s˙obzirom da svi mi koji smo ti rekli za regler nismo uspeli da dopremo... Šalu na stranu al ne razumem zašto biješ glavu kad si oterao kod majstora, valjda si platio da ti reši problem??? Mi odavde možemo samo dalje da nagađamo, najlogičnije je da se prvo regler pregleda pa onda akumulator i odatle već kreće gimnastika ako ništa od ta dva nije krivac! To je neka moja zdrava logika e sad možda grešim al ispraviće me već iskusniji.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanm76 4 Napisano Maj 22, 2017 U prolazu, 48 postova Lokacija: kotor Motocikl: malaguti spidermax GT 500 Prijavi odgovor kao problematičan Znam brate sve si u pravu..ali me nervira sto nije odmah rijeseno sa namotajima..nego iskace jedno po jedno..ali sto kazes placeno mu je pa neka raxi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 192 Napisano Maj 22, 2017 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Just now, milanm76 said: Znam brate sve si u pravu..ali me nervira sto nije odmah rijeseno sa namotajima..nego iskace jedno po jedno..ali sto kazes placeno mu je pa neka raxi Ne bih da sam u tvojoj koži i da ti stajem na muku... Ja najviše ali najviše mrzim kad me neko J**e za moje pare... to shvatam baš kao veliki poraz! Tako da bi morao i ti sad malo da držiš do sebe, odeš do gospodina i rešavaš dalje jer kontam da je dosta para uzeo za tu intervenciju ali opet i možda grešim dušu, možda je i čovek upravu, uglavnom trebaš videti... nek ti objasni što je to uradio i šta je sad sledeće? Ja ti kažem šta je meni logično koji baš i nemam nekog iskustva tako da ne treba ni moje uzeti za tačno al nadam se da će ti se javiti @Satelis koji i mog Spidera održava pa da će ti dati stručnu dijagnozu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanm76 4 Napisano Maj 22, 2017 U prolazu, 48 postova Lokacija: kotor Motocikl: malaguti spidermax GT 500 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam naisao do majstora vidim muci se da ga ozraci...kaze ima na nekolika mjesta ozracivanje pa radi lagano..stari macak pa sve polako radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 192 Napisano Maj 22, 2017 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam naisao do majstora vidim muci se da ga ozraci...kaze ima na nekolika mjesta ozracivanje pa radi lagano..stari macak pa sve polako radiNek ti je bog upomoci.... Pa javi kad zavrsis agoniju sta si uradio! Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanm76 4 Napisano Maj 22, 2017 U prolazu, 48 postova Lokacija: kotor Motocikl: malaguti spidermax GT 500 Prijavi odgovor kao problematičan hocu brate..neobicno mi bez motora kao da sam bez noga..javljam vam sve Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4929 Napisano Maj 22, 2017 BJB Maxi Scooter Club, 6022 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, milanm76 je napisao: Znam brate sve si u pravu..ali me nervira sto nije odmah rijeseno sa namotajima..nego iskace jedno po jedno..ali sto kazes placeno mu je pa neka raxi I meni je "majstor" u ovlašćenom servisu 'teo da skida glavu motora jer nije znao da Master 500 agregati imaju problem sa termostatom... Motor tada imao 25 K na satu a sad ima 91 'iljadu sa istom tom glavom koju je on 'teo da skine... Malo falilo da ja njemu skinem glavu Batali tak'e majstore, koji se muče da ozrače Master-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanm76 4 Napisano Maj 22, 2017 U prolazu, 48 postova Lokacija: kotor Motocikl: malaguti spidermax GT 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mislis da mu zabaguje termostat..to jr i on pominjao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujke1 192 Napisano Maj 22, 2017 https://www.instagram.com/vujke.spidermax/, 180 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Zontes 350E Prijavi odgovor kao problematičan Spidermax jeste malo komplikovaniji za tu priču ozračivanja jer ima dva hladnjaka i drugi koji nema ventilator uključuje samo po potrebi, čitao sam da su Italijani koji sami rade imali problema sa vazdušnim čepovima pa diže temperaturu opasno ali kao što alexanto reče batali ti take majstore koji će polako da rade a ustvari se uče na tvom motoru... Sad ćeš zbog lošeg punjenja ustvari nestručnog majstora da menjaš i termostat i dva dihtunga i ulje i namotaje i regler i akumulator i ćišpulu kako si krenuo... a vreme teče, bez motora si, kidaš živce i još sve to plaćaš... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milanm76 4 Napisano Maj 22, 2017 U prolazu, 48 postova Lokacija: kotor Motocikl: malaguti spidermax GT 500 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15966 Napisano Maj 22, 2017 Integrisan, 9323 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ajd da krenemo nekim redom, punjenje koje ti prikazuje zavisi od vise faktora: 1. Kapacitet akumulatora, sto je aku prazniji to je veca struja punjenja pa su samim tim vece vrednosti na unimeru i obratno kad je aku punog kapaciteta. 2. Ispravna instalacija, ciste i dobro stegnute kleme na akumulatoru, ispavna lezista (pinovi) osiguraca, veza aku-sasija-motor (- pol) takodje mora biti dobra. 3. Regler kada dodje u neispravno stanje, on zapravo u vecini slucaja prepunjava usled cega se pali lampica EFI, retko bas retko da slabije il nikakvo punjenje. 4. Kada slabije puni ili nema punjenja, tad je u vecini slucaja krivac namotaj ali isto tako, lako moze biti i sam akumulator. Bilo je takvih slucajeva da punjenje "ne valja" kada meris instrumentom, stavis drugi aku (pre toga provera namotaja i reglera) i sve bude Ok. Bilo je i toga da meris tj ispitujes regler, namotaje i sve pokazuje dobre vrednosti ali opet nije kako treba..... prosto od logickih stvari zna dupe pomeriti. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...