paukgt500 0 Napisano Novembar 3, 2013 U prolazu, 2 postova Lokacija: cetinje Motocikl: malaguti spidermax gt500 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Nov sam na forumu i od skoro sam vlasnik spidermaxa gt 500. Meni trosi od 4 do 5.5 lit... Ja sam zadovoljan sa njim, odlican skuter. Odrzavanje kao za bev ili AA, sto se tice mehanike, za plastike ne znam (i ne zelim da saznam) :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Novembar 3, 2013 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Добродошао ти нама на ове странице љубитеља макси скутера!!! По мени Спајдермакс је један од најмоћнијих скутера изгледом... а што се агрегата тиче нема грешке!!! свима нам толико троши.некад и мање све зависи од режима вожње!!! Искрено ако будем мењао АА само бих Спајдера узео .. једино ме брине седење и положај ногу!!! А ти другар одакле си??? Представи нам се овде мало ... и да у здрављу да те служи и да се навозаш са Спајдером... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paukgt500 0 Napisano Novembar 3, 2013 U prolazu, 2 postova Lokacija: cetinje Motocikl: malaguti spidermax gt500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala hvala Ja sam Djordje, Iz Cetinja sam, imam 28 god i relativno sam nov u svijetu motora, ali sam veliki ljubitelj maxi skutera, pa pratim po malo ove vase teme, i puno mi je pomoglo, pogotovo kad sam imao AA. Pa reko da se prikljucim Sto se tice polozaja nogu meni je sve ok, stavise bas mi prija polozaj na spideru, visok sam 175, probao ga je drug koji je 195 i nije se zalio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SuperPOP 1231 Napisano Decembar 4, 2013 R A M P A Š, 987 postova Lokacija: Beograd, Borča Motocikl: I opet... Suzuki :) Prijavi odgovor kao problematičan 16 -ice foreverrrrr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djolle971 1 Napisano Decembar 27, 2013 U prolazu, 5 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Malaguti Spider Max 500 GT Prijavi odgovor kao problematičan Imam ga vec cetvrtu godinu i prezadovoljan !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16267 Napisano Decembar 27, 2013 Integrisan, 9373 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Daj ako imas jos koju sliku, neku vrlinu il manu...napisi par redaka ako ti nije problem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 903 Napisano Decembar 28, 2013 BJB Maxi Scooter Club, 2085 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Imam ga vec cetvrtu godinu i prezadovoljan !!!! Ove boje mu ekstra stoje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Januar 4, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Interesuje me u kojoj se zemlji proizvodi ovaj motor? Znam da nosi Piaggio agregat. Pasanac mi planira uvesti sebi ovaj motor pa nas interesuje gdje je proizveden zbog placanja carine. Motocikli i automobili proizvedeni u EU oslobodjeni su carine (barem kod nas u BiH). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fanky 1011 Napisano Januar 4, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 1083 postova Lokacija: Beograd - Vinca Motocikl: sprint explorer, Malaguti Madison S250, Suzuki Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ako se ne varam Malaguti su pravili Italijani, s tim sto je fabrika Malaguti zatvorena 2009 godine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban032 49 Napisano Jun 28, 2014 U prolazu, 61 postova Lokacija: Cacak Motocikl: Honda Integra 750 Prijavi odgovor kao problematičan E pa Scarabeo 500 ie. je dobio novog ponosnog vlasnika... A ja se nadam da sam i ovog puta odabrao kako treba... Spidermax 500 RS 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komita-mkd 2 Napisano Decembar 15, 2014 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Od pre neko vreme sam ponosni vlasnik Spidera gt 500.Vozio sam ga oko dva i po mjeseca,i mogu da kazem da je to prava krstarica,izvrstan skuter.Al zelio bih da pitam vlasnici istog,koje ulje se koristi za ovaj motor?Hvala i pozdrav iz Makedonije !!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16267 Napisano Decembar 15, 2014 Integrisan, 9373 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Dobro dosao kolega, u zdravlju te sluzio ljubimac, baci neku fotku ako imas Nisam vlasnik ali evo male pomoci, sto se ulja tice, fabrika kaze: - motor 5W40 sintetika ( 1.7L ), vecina konzumira 10W40 takodje sintetika - reduktor 75W85 ( 250ml ), vecina konzumira 80W90 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeza 20 Napisano Decembar 19, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Tracer 7 Prijavi odgovor kao problematičan Od pre mesec dana sam i ja ponosni vlasnik Spidermaxa gt 500 2007g.Polako pocinjem sa pripremanjem motora za sledecu sezonu i nadam se dosta predjenih kilometara sa njim, po okolnim bratskim drzavama ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1256 Napisano Decembar 19, 2014 BJB Maxi scooter club, 1681 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Aaa..kako je dobar! u zdravlju ga vozili drugari! Suv asfalt i bezbedne kilometre zelim! ( Kolega Kule i ja merkamo ovako nesto,nadamo se da ce biti u skorije vreme!) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zeza 20 Napisano Decembar 20, 2014 U prolazu, 35 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Yamaha Tracer 7 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da predstavim mojeg ljubimca ! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker 3 Napisano Januar 10, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Malaguti spidermax GT500 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican maxi skuter,pazario sam GT 500 pre nekih 3 meseca i sad ga polako sredjujem za predstojecu sezonu.. Jedina mana su mu gume,jer sam sve zivo pretrazio i zvao i nigde ne mogu naci dimenzije prednje i zadnje gume.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Januar 11, 2015 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Пробај на нету преко vianor.rs,motoland.rs,ja sam preko njih nasao uvek. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker 3 Napisano Januar 12, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Malaguti spidermax GT500 Prijavi odgovor kao problematičan U motoland-u sam proverio,oni rade sa michelin i dunlop,a vianor nema.. Trazio sam preko neta duze vremena i te dimenzije prozivode samo pirelli i maxxis,maxxis kod nas nisam nasao a pirelli samo zadnju na internet prodaji guma i ona je 12 500.. Prednja 120/80/16 , a zadnja 150/70/16 Ali hvala u svakom slucaju.. Par slika mog GT-a.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1256 Napisano Januar 12, 2015 BJB Maxi scooter club, 1681 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Jel ti trazis bas odredjenog proizvodjaca? P.S. Zver od skutera! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker 3 Napisano Januar 12, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Malaguti spidermax GT500 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne trazim.. Mislim bio bih zadovoljan i sa Savom ili Shinkom,ali nisam nasao.. Srecan bi bio kada bi nasao bilo koju drugu marku tih dimenzija osim pirelli .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Januar 12, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, 16-ice... Verujem da ce biti bolja ponuda kako se primakne sezona. Mozda da pogledas ponudu u Sloveniji pa da ti neko dobaci... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Januar 12, 2015 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sugradjanine,videćemo sa sipijem može li se šta nabaviti. A ako hoćeš savu,drugar radi kod uvoznika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker 3 Napisano Januar 12, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Malaguti spidermax GT500 Prijavi odgovor kao problematičan Naravno moze i sava ako rade te dimenzije,super bi bilo ako mi mozes odgovoriti dali ima Sava ili mi dati neki kontakt Sipija.. Hvala gradski.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1256 Napisano Januar 12, 2015 BJB Maxi scooter club, 1681 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan uf Sava... ima li neko iskustva sa sava moto gumama? ne ulivaju mi sigurnost. gledao sam davno za mog madisona 150, jako su jeftinije bile od ostalih u istim dimenzijama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker 3 Napisano Januar 12, 2015 U prolazu, 19 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Malaguti spidermax GT500 Prijavi odgovor kao problematičan Nova guma je nova guma! Vec polovnu ne bih preporucio.. Mada sam cuo i da su pirelli sport demon losije za voznju i da proklizavaju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...