Lukabx 46 Napisano Mart 23, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Beograd-Banjica Motocikl: Yamaha Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima! Ja sam Luka, iz Beograda sam, tacnije sa Banjice. U moto svetu sam dosta dugo, od svoje 10-te godine, krenuo sam sa Tomosom automatikom pa nadalje kako ide redom. Oko svojih motora u principu radim sam, ali prepustam strucnijima neke vece zahvate za koje nemam iskustva ili alat. Trenutno vozim Kawasaki Gpz 550 Unitrack. Planiram da ovih dana pazarim Yamahu XT 600 tenere. Nov sam na forumu, pa me opomenite ako sam nesto preskocio u predstavljanju. Zanima me i vase misljenje u vezi XT. Nadam se da cemo se lepo druziti! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NicolaS 665 Napisano Mart 23, 2013 Svrati ponekad, 332 postova Lokacija: Beograd, Banjica Motocikl: BMW R1200GS / Yamaha FZS 1000 / Yamaha TDM900 / Yamaha XTZ 750 SuperTenere Prijavi odgovor kao problematičan dobrodosao brate. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Septembar 28, 2013 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan pa dobro došo Lukašine! izvini što prošlo pola godine Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...