Crnojakicm 0 Napisano Mart 21, 2013 U prolazu, 1 post Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima na forumu.Polozio sam za A2 kategoriju pre 2 god./motori cija snaga ne prelazi 35kw/, tada je bila prica da se posle 2 godine nosenja A2 kategorije i napunjenih 20 god. zivota dobija punopravna A kategorija.Medjutim sada se zakon ponovo promenio i A kategoriju ne mogu da dobijem do 24te godine zivota.U pokrajinskom supu za izdavanje dozvola mi kazu da ne moze, auto skole neke kazu da moze a neke da ne moze...Kome sada verovati?Ne znam vise sta da mislim i kako da nadjem resenje...Imam Hondu Vt 500cm koja ima 36Kw a posedujem A2 koja je do 35kw....Pa me zanima sledece...Dali nekako moze da se smanji taj jedan Kw kad budem registrovao motor...blokada ili slicno.Nemam iskustva u tome pa bih vas zamolio za brz odgovor.Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoT 133 Napisano Mart 21, 2013 Svrati ponekad, 218 postova Lokacija: Vrsac, Srbija Motocikl: U najavi Prijavi odgovor kao problematičan I sad je ta priča, koliko sam upućen, da posle 2 godine (od dana izdavanja A2) dobiješ pravo da polažeš za puno A. U Hondinom ovlašćenom servisu verovatno mogu da ti smanje snagu motora blokadom, i da ti za to izdaju papir, koji ćeš dati na tehničkom valjda. Ali bojim se da bi te to ispalo jako skupo. Mada, neki panduri će ti možda i oprostiti ta 1 kw kad te zaustave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 123 Napisano Mart 22, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam hteo nesto slicno da radim ali mi je receno na forumu da je nemoguce, tako da ako ja tebe lazem, onda su i oni mene. Mana stvarno bi mogli da izignorisu 2-3 kw jace motore. A za polaganje, da mozes posle 2 godine ponovo polagati i dobiti punu kategoriju. Neko tebe tamo grdno zeza. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...