Jump to content

Moto Zajednica

Smanjenje Kw na Hondi Vt 500

Recommended Posts

• U prolazu, 1 post

Pozdrav svima na forumu.Polozio sam za A2 kategoriju pre 2 god./motori cija snaga ne prelazi 35kw/, tada je bila prica da se posle 2 godine nosenja A2 kategorije i napunjenih 20 god. zivota dobija punopravna A kategorija.Medjutim sada se zakon ponovo promenio i A kategoriju ne mogu da dobijem do 24te godine zivota.U pokrajinskom supu za izdavanje dozvola mi kazu da ne moze, auto skole neke kazu da moze a neke da ne moze...Kome sada verovati?Ne znam vise sta da mislim i kako da nadjem resenje...Imam Hondu Vt 500cm koja ima 36Kw a posedujem A2 koja je do 35kw....Pa me zanima sledece...Dali nekako moze da se smanji taj jedan Kw kad budem registrovao motor...blokada ili slicno.Nemam iskustva u tome pa bih vas zamolio za brz odgovor.Hvala.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 218 postova
  • Motocikl: U najavi

I sad je ta priča, koliko sam upućen, da posle 2 godine (od dana izdavanja A2) dobiješ pravo da polažeš za puno A.

U Hondinom ovlašćenom servisu verovatno mogu da ti smanje snagu motora blokadom, i da ti za to izdaju papir, koji ćeš dati na tehničkom valjda.

Ali bojim se da bi te to ispalo jako skupo. 1neznam.gif

Mada, neki panduri će ti možda i oprostiti ta 1 kw kad te zaustave.

• Svrati ponekad, 450 postova
  • Motocikl: otisao...

I ja sam hteo nesto slicno da radim ali mi je receno na forumu da je nemoguce, tako da ako ja tebe lazem, onda su i oni mene.

Mana stvarno bi mogli da izignorisu 2-3 kw jace motore.

A za polaganje, da mozes posle 2 godine ponovo polagati i dobiti punu kategoriju. Neko tebe tamo grdno zeza.

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja