jboban 412 Napisano Jun 12, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ja od pozadi na lanac preko lančanika, posebno ako je u brzini i okreće se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jun 12, 2018 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ma kada se zagreje lanac ode to svuda, bitno je ispod rolnica da udje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pasic 1 Napisano Jul 12, 2018 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ako se uljem namaze o ring lanac ulje pojede gumice sto su izmedju.zato treba koristiti sprej 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 13, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan On 12.6.2018. at 13:24, Biker Q je napisao: Ma kada se zagreje lanac ode to svuda, bitno je ispod rolnica da udje. Da bi otislo svuda treba mazati iznutra i spolja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 13, 2018 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja namezem svuda bez obzira sto je lanac jos fabricki podmazan, nije presao 100km i cuje se katastrofa kad guram motor, melje nesto, poludeo sam, cuje se vise nego stari. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17052 Napisano Jul 13, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, Biker Q je napisao: Ja namezem svuda bez obzira sto je lanac jos fabricki podmazan, nije presao 100km i cuje se katastrofa kad guram motor, melje nesto, poludeo sam, cuje se vise nego stari. Moguce da je pretegnut...ili ti se ne gadja korak lanca sa lancanicima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 13, 2018 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam u setu u MRG motoshopu, ne bi trebalo da nije korak dobar, pretegnut nije, ukosen nije, sad sam ga jos pustio da bude labaviji za probu i isto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17052 Napisano Jul 13, 2018 Vozim motor, nisam BAJKER, 2360 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, Biker Q je napisao: Uzeo sam u setu u MRG motoshopu, ne bi trebalo da nije korak dobar, pretegnut nije, ukosen nije, sad sam ga jos pustio da bude labaviji za probu i isto. MRG je ok, uzimao sam dosta stvari od njih, moguce da se desi nenamerno, u brzini jbg...pogledaj kako lanac naleze na lancanike kada se okrece, ne bi tu trebalo da bude bilo kakvih zvukova, pogotovo sto je set nov... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 13, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Gde je neko pisao o silikonskoj/ sintetičkoj pasti koju koristi za podmazivanje i gde ima jeftino da se kupi ? Ne mogu nikako da nađem ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14541 Napisano Jul 13, 2018 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Mozda mislis na sinteticku mast? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jboban 412 Napisano Jul 13, 2018 Zainteresovan, 969 postova Lokacija: Užička Republika Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Ima silikonski sprej, npr. Motul, i odličan je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jul 13, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan A što se tiče paste, koristio sam sad na putu Motul Chain Paste: https://goo.gl/images/oZwzyC Ja sam bio zadovoljan, pre svega, staje mi ispod sedišta i nije zauzimalo mesto u koferu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10523 Napisano Jul 13, 2018 Hronični Motociklopata, 7332 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Koliko kosta ta pasta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1688 Napisano Jul 13, 2018 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Bila je u ponudi u Mass-u oko 1000rsd, pa je nisu imali dugo. Meni je iskočilo da je nabavim iz Nemačke za nekih 6.5-7.5 eur, zaboravio sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Jul 13, 2018 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam dugo koristio Motulov sprej za lanac,na nekih 400 km lanac je vec suv,onda sam presao na ovaj sprej Ipone,i ako pise da se podmazuje na predjenih 800km ,i posle 1.000km je lanac jos uvek podmazan,ladno moze da tera na 1.200km do sledeceg podmazivanja..nisam pristrasan,u motor sipam Motulovo ulje ali ovaj Ipone sprej za lanac je vrhunski,duplo bolji od motulovog spreja..750ml mislim da kosta 1700 din..nije bas jeftin ali je top.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Jul 13, 2018 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slikePoslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2567 Napisano Jul 13, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan I ja ga koristim evo već 4-5 godina unazad i veoma zadovoljan. Baš danas oprao i podmazao lanac. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 13, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Tačno se sećam da je neko iz manjeg mesta pisao da naručuje tu sintetičku mast jer košta smešno u odnosu na sprejeve. Nije ovakvo pakovanje u tubi nego malo veće, liči na kolomast klasičnu, da tako kažem... Ali nisam obeležio tada taj post... Ko prodaje Ipone? Motul je bezobrazno skup kod nas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2567 Napisano Jul 13, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2638 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Motomanija - YBC, Mile - Biker house Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1642 Napisano Jul 13, 2018 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 4 sati, BokyBoy je napisao: MRG je ok, uzimao sam dosta stvari od njih, moguce da se desi nenamerno, u brzini jbg...pogledaj kako lanac naleze na lancanike kada se okrece, ne bi tu trebalo da bude bilo kakvih zvukova, pogotovo sto je set nov... Evo slika pakovanja, (sada su stari lanvacici unutra) ne verujem da se korak ne poklapa, taman posla da toliku gresku naprave. A i to je sve namontirano ne verijem da moze da se reklamira. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14541 Napisano Jul 13, 2018 moto merkat °°, 4899 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 28 minuta, X8 Vračar je napisao: Tačno se sećam da je neko iz manjeg mesta pisao da naručuje tu sintetičku mast jer košta smešno u odnosu na sprejeve. Nije ovakvo pakovanje u tubi nego malo veće, liči na kolomast klasičnu, da tako kažem... Ali nisam obeležio tada taj post... Po opisu rekao bih da je ovo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 13, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, bravo!!! Ima više tema o ovome, možda je čak i bolje da su unakrsno povezane linkovima. Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Avgust 29, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Ima neki Dynamax kod jednog velikog maloprodavca, svašta prodaju pod tim brendom, vidim iz Slovačke je ta firma ... Malopre sam kupio jer sam slučajno video tražeći nešto za auto. Oba spreja, za podmazivanje i čišćenje su 1100 din. Deluje da je sprej manje lepljiv od Motula, što znači da će i lakše da se očisti... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Avgust 29, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Prelazim sa spreja na lancol definitivno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vazlan 292 Napisano Februar 12, 2019 Vazlan(Zlatko), 373 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Aprilia SR50R,Honda Africa twin 1000L Prijavi odgovor kao problematičan Posto nemam veliko iskustvo sa lancima(uglavnom vozao kardan)imam pitanje.Oprao sam lanac koji je bio ulepljen od sprejakKada sam ga oprao (petrolej)primetio samda iz nekih linkova izviruju komadici o-ringova.Prvo sam pomislio da su to dlake od cetke kojom sam citio lanac ali sam ubrzo shvatio da je to ipak guma.Da li je to normalna pojava koja najavljuje skoriju zamenu lanca?Da napomenem da je lanac normalno podesen i dotegnut i ima cak i dosta prostora da se doteze,lancanici u odlicnom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...