Alekre 13025 Napisano Octobar 4, 2020 Ne silazi, 7439 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Bitnije je redovno pranje nego kvalitet spreja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17308 Napisano Octobar 6, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2402 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan On 4.10.2020. at 22:27, Alekre je napisao: Bitnije je redovno pranje nego kvalitet spreja. Mislim da su bitna oba, takodje ne valja ni previse cesto pranje tj tretiranje kojekakvim odmascivacima, pre ce popustiti gumica i isprati se fabricka mast. Probajte Mol Dinamic sprej sa njihovih pumpi, 600 i nesto kinti a necete se razocarati garant Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4872 Napisano Octobar 6, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan On 10/4/2020 at 10:27 PM, Alekre said: Bitnije je redovno pranje nego kvalitet spreja. ja motor vozim samo po suvom, izbegavam i bre i prasinu (bukvalno). kod mene je situacija takva da ja lanac operem jednom u 2000km, a podmazem ga jenom u 500km. i da, ja sam jedan od onih koji bas bas malo podmaze lanac, ne volim da prska, ne volim da bude masan, a i mazali ne mazali, ne mozes puno produziti vek trajanja. @BokyBoy na mom lancu je upravo to cesto pranje presudilo o-ringovima, tako da se slazem sa tobom, ne treba cesto prati, pogotove ne agresivnim sredstvima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 6, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ta cena je od pre 15 godina kad je mol otvorio pumpe ,onda je motul bio 850 i zato mol ni nije prodavan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 6, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan jt z3 gold silver superbike series, i jt lančanici 105 evra za bandita za Markone88 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4872 Napisano Octobar 6, 2020 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, sasa ns 1 said: jt z3 gold silver superbike series, i jt lančanici 105 evra za bandita za Markone88 hvala drug! vec sam narucio komplet DID vx3/RK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17308 Napisano Octobar 6, 2020 Vozim motor, nisam BAJKER, 2402 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, sasa ns 1 je napisao: ta cena je od pre 15 godina kad je mol otvorio pumpe ,onda je motul bio 850 i zato mol ni nije prodavan Sale, ja ga kupio pre 15-tak dana jbt, sad cu bas da vidim kolko je, mozda sam ja nesto permutovao.Svakako nije preko 700 kinti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Octobar 6, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan pa jeste to je ta cena ali je bio 10 evra nekad kad je motul bio 12 a umedjuvremenu nije poskupeo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Octobar 6, 2020 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Operem lanac na sredini i kraju sezone . A sada ga mazem sa Motul pastom . Kada krene da mast spada tj da se počne polako sijati lanac namazem opet . Prosek je oko 500/600 km . Svako pranje lanca osim ako nije prljav u pm je bacanje para i vremena kao i prodiranje sredstava za odmascivanje do samih gumica. Iako sredstva štite gumice , sto je više puta gumica suva i naprskana to će krenuti pre da bude porozna . Dakle lanac da se sija sa spoljne i unutrasnje strane estetski sve drugo po potrebi . A kako većina nas vozi po asfaltu ovo gore vam je preporuka . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrmiki 431 Napisano Februar 8, 2021 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Ko voli da se igra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 17308 Napisano Jun 10, 2021 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2402 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Nema vise...moze katanac na temu... Buy REGINA HPE - CHAIN 525 High-Performance Endurance | Louis motorcycle clothing and technology WWW.LOUIS.EU Buy REGINA HPE - CHAIN 525 High-Performance Endurance at Louis Moto for a great price. Top brands ✓ Great selection ✓ No risk ✓ Free returns ✓ Promenio Jun 10, 2021 član BokyBoy 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Jul 19, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Desava mi se da mi spoljni deo lanca korodira posle stajanja na kisi ,da li je potrebno i taj deo lanca dobro podmazati da bi se to sprecilo ? I kako je najbolje da resim tu rdju ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2358 Napisano Jul 19, 2021 (promenjeno) Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @halfman kolko ti je presao lanac? Promenio Jul 19, 2021 član lestra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Jul 19, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ma nov motor,2000 kmSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jul 19, 2021 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ako ga držiš na kiši mora biti stalno dobro podmazan sa svih stranaa i to baš ne vredi mnogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Jul 19, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan E jbg... Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4872 Napisano Jul 19, 2021 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, halfman said: Ma nov motor,2000 km Sent from my iPhone using Tapatalk Čekaj bre, kupio si nov BMW F850GS i držiš ga napolju na kiši... ako je tako, evo plakaću :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16209 Napisano Jul 19, 2021 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne nego da ga turi u krevet u spavaćoj sobi a on da spava na kauču u dnevnoj. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4872 Napisano Jul 19, 2021 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 58 minutes ago, drs said: Ma ne nego da ga turi u krevet u spavaćoj sobi a on da spava na kauču u dnevnoj. pa ja sam mislio na garazu, ali ako ti tako volis, samo napred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16209 Napisano Jul 19, 2021 Misbehave Responsibly, 1643 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ma naraFski, razumemo se; on sigurno ima garažu nego ga drži van nje na kiši iz kaprica. Kada sam bio mlađi i imao više vremena znao sam da peruckam motor po 3 sata, perući utore i pregibe četkicom za zube. Stvari treba održavati ali im ne robovati. Nije lako pronaći odgovarajuću garažu za motor. U Beogradu sigurno ne, a verovatno je slično/isto i u NS. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
halfman 114 Napisano Jul 19, 2021 Svrati ponekad, 124 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Bmw f850 gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Leti stoji napolju a zimi kad se mnogo manje vozi u garazi. Garazu imam u drugom delu grada pa mi nije prakticno da ga teram tamo. Pod ciradom je svakako i mini nadstresnicom Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4872 Napisano Jul 19, 2021 Drug član, 1552 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 31 minutes ago, drs said: Ma naraFski, razumemo se; on sigurno ima garažu nego ga drži van nje na kiši iz kaprica. Kada sam bio mlađi i imao više vremena znao sam da peruckam motor po 3 sata, perući utore i pregibe četkicom za zube. Stvari treba održavati ali im ne robovati. Nije lako pronaći odgovarajuću garažu za motor. U Beogradu sigurno ne, a verovatno je slično/isto i u NS. ma znam bre zezam se ja znam da ja pogresno radim, umesto da vozim i uzivam, ja se bakcem sa pranjem i lickanjem bice bolje sigurno, kazu menjaju se prioriteti vremenom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2358 Napisano Jul 24, 2021 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ko zna kad je ciscen zadnji put Stanje pre i posle! 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Jul 24, 2021 (promenjeno) Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan ovo ne bi smelo nikako na versysu,skidanje poklopca lančanika traje oko 30 sekundi sve sa parkiranjem motora.Ovo je glavni razlog zašto ne bi kupio nijednog suzukija i mnoge druge motore kojima može da se priđe rastavljanjem celog polužja menjača i to onda niko ne radi osim kad odu kod majstora. Ili skoro niko Promenio Jul 24, 2021 član sasa ns 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2358 Napisano Jul 24, 2021 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan @sasa ns 1 malo vise od 30 sekundi. Donjem srafu poklopca ne mogu da pridjem zbog rolbara, tako da sam morao prvo njega da raskacim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...