kaktus 36 Napisano April 26, 2013 U prolazu, 31 postova Lokacija: novi sad Motocikl: suzuki gsx600f Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima obezbedjen neki parking ispred ulaza u kamp? ili bar neka livada 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano April 27, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan A jem se placa ulaz sa koferom? :jee: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano April 27, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan aj kad se vratite okačite ovde neke fotke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
theSage 92 Napisano April 28, 2013 MK Nameless Riders, 106 postova Motocikl: Kawasaki Z750s '06 Prijavi odgovor kao problematičan Slikano u šetnji sa telefonom http://www.flickr.com/photos/95327370@N06/page1/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GixxerManiac 73 Napisano April 28, 2013 Nino, 81 postova Lokacija: On Road Motocikl: ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Ponovo mnostvo neprijatnosti od strane policije, mene je u centru SD-a cimao pandur na apriliji, pitao ciji je zeleni motor i trazio dokumenta, najnormalnije smo sedeli u kaficu i bukvalno me izvukao da bi proverio nesto, cuo sam sta su pricali preko stanice, i jurili su neki drugi zeleni kawasaki jer taj neki nije imao kacigu...Dokle su oni spremni da idu pa to je cudo, a to sto su primitivni i sto misle da je zeleni kawasaki "retka" boja to nista! I naravno, pri izlasku iz kampa obavezna kontrola! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chris95 28 Napisano April 28, 2013 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Uzdin Motocikl: Hyosung GTR 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zavisi u koliko Sati si prosao kontrolu,recimi The Sage-a i mene nisu dirali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Saler 1571 Napisano April 28, 2013 Bayerische Motoren Werke, 624 postova Lokacija: M.K."Čivija" Šabac Motocikl: BMW R 1250 RT Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam sa par drugova iz kluba. Lepo vreme i dosta ljudi koje nisam dugo video. Za mene skup je uspeo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mlaki 3 Napisano April 28, 2013 U prolazu, 0 postova Lokacija: indjija Motocikl: suzuki k7 750 Prijavi odgovor kao problematičan skup je bio ok bilo policije ali bar nas nisu dirali Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano April 28, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Izgubio sam glas u petak na koncertu Alogije Beše sasvim ok, dobro društvo pre svega. Negativan utisak na mene su ostavili seljoberi kojima je odjednom padalo na pamet da zavrću motore u crveno u 3-4 ujutru. Ebi ga, mlohave ćune, šta će ljudi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...