thelord 97 Napisano Decembar 13, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Posto do sada nikada nisam imao problema sa Canon-ima gledao sam malo aparate ove firme. Doduse pre ere digitalaca koristio sam Minoltu. Elem, za oko su mi zapala ova dva aparata zbog toga sto su dosta kompaktni za osobine koje pruzaju, a ovde pre svega mislim na veliki opticki zoom. Cene su im slicne ali mi je nekako dizajnom SX100 lepsi. Od aparata ocekujem da pravi dobre fotografije, bude praktican i pouzdan. Milio bih forumske fotografe da mi malo pomognu u odlucivanju i eventualno daju neki svoj predlog. Voleo bi da cujem i naravno zasto misle tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Decembar 13, 2007 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice prakticnosti, pretpostavljam da mislis na to da aparat bude sto manji, a SX100 jeste manji S3 ima nesto vise spoljnih komandi, dok je SX100 pojednostavljeniji ali noviji godinu i po dana S3 ima stereo video zapis [koliko stereo moze biti od dva mikrofona udaljena 2cm] ali generalno najbolji video na digitalcima [uz noviji S5 IS] ne znam, uzmi ih oba u ruke pa odluci, razliku u kvalitetu fotografija neces videti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Decembar 14, 2007 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan evo malopre sam napravio probu, nadajuci se da je doslo do nekog napretka pri visim ISO vrednostima ali nije - slika govori vise od reci... ono sto jeste osetno bolje u odnosu na S3 je brzina autofokusa... ps. forum radi neki resize pa bolje kliknuti na direktan link http://axelfoto.com/bjbikers/SX100_ISO.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Decembar 14, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ti na trudu! Znaci u principu sa ovim aparatima od nekih posebnih nocnih slika da se oprostim? Neki predlog mozda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Decembar 15, 2007 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan Fuji S6500, ali on bas i ne staje u dzep... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja88 468 Napisano Decembar 15, 2007 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Chicago, IL / Bor, SRB Motocikl: 04 Yamaha R1, 15 Kawasaki ZX-14R 30th Anniversary LE, 01 Ducati Monster S4, 21 Vespa Primavera 150 Sean Wotherspoon, 16 Aprilia Dorsoduro 750, 01 Suzuki Hayabusa, 14 Harley-Davidson Road King FLHR, 94 Suzuki RM250 Prijavi odgovor kao problematičan Fuji S8000.On malo lakse stane u dzep od S5600fd iz 2 razloga: 1) fizicki je manji, 2) kad ga budes kupio,dzep ce ti biti znatno prazniji,tako da ce bez problema stati ;D... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
thelord 97 Napisano Decembar 15, 2007 Stomatolog na motoru, 1522 postova Lokacija: NBGD Motocikl: Transalp XL600V-X Prijavi odgovor kao problematičan kad ga budes kupio,dzep ce ti biti znatno prazniji,tako da ce bez problema stati ;D... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
crnamrlja 22 Napisano Decembar 15, 2007 Zainteresovan, 755 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Multistrada 950S Prijavi odgovor kao problematičan S8000 je dosta losiji aparat od S6500, u svakom pogledu iako ima vecu rezoluciju na papiru, manji senzor i veci raspon objektiva ubijaju S8000 u pojam evo direktnog poredjenja sa S6500 http://www.dpreview.com/reviews/FujifilmS8000fd/page9.asp Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...