haugh 66 Napisano Mart 18, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan prodajem kozne kevlar sa protektorima. nove su samo raspakovane i probane pa su mi velike velicina je xxl. 25 evopskih... 060 4 20 44 11 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
frf 364 Napisano Mart 19, 2013 U prolazu, 12 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: bez Prijavi odgovor kao problematičan Da li su to letnje rukavice i da li bi te zanimala zamena za slične letnje,PROBIKER L veličine,dva puta obučene? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Mart 19, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan jeste letnja varijanta rukavica ali mislim da su mi l male treba mi xl. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5073 Napisano Mart 19, 2013 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Rukavice su odlicne. Ja prodajem takve i rasprodaju se dok kazes "keks"! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Mart 19, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan to sto kazes lagane nije vruce u njima ali mi velike jbga.... kad imam malu ruku stacu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Mart 24, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan aktuelno a moze i zamena neka da dodje u obzir Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
haugh 66 Napisano Mart 25, 2013 U prolazu, 39 postova Lokacija: SOMEWHERE IN TIME Prijavi odgovor kao problematičan otisloo moze lock.... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...