MallaSS 0 Napisano Decembar 12, 2007 U prolazu, 1 post Lokacija: Beograd ,Kraljevo Prijavi odgovor kao problematičan Bas me zanima koje su prednosti i mane ovog motora po vama...koliko mi treba da naucim da vozim tako jacu masinu, s obzirom da sam vozila samo skuter od 125 !!! Pozdrav svima !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Decembar 12, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa to sve zavisi od tvoje umesnosti na motoru,ali zapamti motoras se uci da vozi dok je ziv,zato pamet uglavu i polako za dva tri meseca ces ga sigurno savladati,pa ces ga jednog dana obarati kao profesionalka,,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svrle 2 Napisano Decembar 12, 2007 Svrati ponekad, 229 postova Prijavi odgovor kao problematičan Recimo da ces verovatno poginuti ako sednes sa tog skutera na gsxra. Prvo treba da naucis da vozis motor sa brzinama pa malo jaci pa onda gsxr od 130 konja. ;D +1 aspolutno se slazem sa ovim.Kupi nesto do 125 sa brzinama pa onda na suzuki,ovako mozes opasno da na*ebes. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AArnold 80 Napisano Decembar 12, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Vojvodina-Novi Becej-Germany svuda po malo. Motocikl: Suzuki V-Strom 1050xt 2022 Prijavi odgovor kao problematičan Recimo da ces verovatno poginuti ako sednes sa tog skutera na gsxra. Prvo treba da naucis da vozis motor sa brzinama pa malo jaci pa onda gsxr od 130 konja. ;D To je sigurno da mora da nauci da vozi motor sa brzinama mada sa ovim drugim neslazem da ce da pogine zato sto je se sa skutera i ja sam seo na moj prelaskom sa Apenca na k5 ali jos jedna stvar sa 25godina u dupetu tako da sam dosta brzo usao u fazon obaranje itd nisam divljao naravno na otvorenom putu brzina mi je uvek bila 120-130 ne preko toga dobro ponekad da ali uglavnom sam hladne glave i kontrolisem se koliko mogu vazno je kontrola u glavi.pozdrav jaka je to masina nema sta ja sam posle 2 meseca vozje isao u Hrvatsku na more stim motorom kao pocetnik moras jako jako da pazis opasna igracka veoma dosta jaka masina opet ti kazem kontrola u glavi ako to nemas nemoj ga ni kupovati.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maki 287 Napisano Decembar 12, 2007 Drug član, 2110 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki GSX-R 1000 L1 SBK; MV Agusta F4 1000 S; Ducati 996 S; Aprilia RSV4 RF; Suzuki GSX-S 1000 M0; Suzuki GSF 1200 N Prijavi odgovor kao problematičan Ta masina prosto mami da se zavrne malo, treba imati jaku samokontrolu, za cas poletis do 200, a jos nisi svesna da se sa 200 ne zaustavlja (i skrece) uvek bas jednostavno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SMOKE 0 Napisano Decembar 12, 2007 U prolazu, 45 postova Prijavi odgovor kao problematičan Samo samokontrola , drugar je ucio da vozi na r1 i bogu fala zi je i zdrav !!! Samo lagano i bice ok ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gordanmg Napisano Decembar 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Bas me zanima koje su prednosti i mane ovog motora po vama...koliko mi treba da naucim da vozim tako jacu masinu, s obzirom da sam vozila samo skuter od 125 !!! Pozdrav svima !!! Moj savet ti je da se posavetujes sa Minom oko izbora motora, lep je to motor ali mnogooooooooooo rano za tebe zbog onoga sto si vozila pre. Devojke kazu prelep motor, lepe boje,sare, al kad sednes da ga provozas e to je nesto sasvim drugo ocu reci trece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kiro 153 Napisano Decembar 12, 2007 Drug član, 1334 postova Lokacija: Beograd Motocikl: GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da ne potezem i ja tu pricu o samokontroli, ja ti preporucujem nesto manje (slabije) i jeftinije da malo udjes u fazon sa menjacem, da steknes rutinu i naviknes na brzine i na neuporedivo vecu snagu motora.Ja koji god skuter uzmem da ga malo produvam iz mesta udarim pun gas.To je postala navika, a verujem da je ima jos puno skuterasa...Zamisli sta ce da bude sa Gixxerom kad uradis to?Ne da bi te bacio na ledja nego bu se jos dva puta okrenuo u vazduhu.Znaci nesto PUNO mirnije, da malo skapiras kvacilo, menjac i da dobijes malo osecaj za desnicu, da ne bude posle... A kad izvozas jednu sezonu na nekih 60ak konja onda razmisli da li si sposobna da kontolises tu masinu...Ako jesi, kupuj, vozices BEZ KONKURENCIJE NAJLEPSI ( ;D) motor.Pozdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eks4toN 0 Napisano Januar 1, 2008 U prolazu, 17 postova Lokacija: Veliko Gradište Prijavi odgovor kao problematičan Kupi Ti Prvo RS 50, Pa RS 125 Pa GSXR-a Tako Ti Je Najbolje.... Ja Sam Ucio Na APN 6 ;D Pa Posle Seo (I Sad Vozim) 125-ku, Mada Vozio Sam GSXR-a 600 k7 1 Brzina,2 Brzina On Je Vec Preko 160...Sta Reci...Mislite Da Lazem !? Okacicu Snimak Ghost Rider-ov GSXR 1000 Ide 1. Brzinom 160... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...