Jump to content

Moto Zajednica

Nov zakon o polaganju

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 173 postova
  • Motocikl: Suzuki gs 500

Pozdrav,izvinjavam se pre svega jer nisam znao gde da napravim temu pa ajde ovde,

JEr zna neko kad ce ovi nasi silibajzeri iz vlade da naprave te testove za polaganje ? Upisao sam se kad je poceo novi zakon za A kategoriju i reko onaj ce me zove kad bude,koliko vec cekam i nista,bitno da su oni stavili da mora po novom pa sad cekaj ! Jer zna neko kad ce da bude uradjeno to ? Prosle cele godine sam gledao motor ne smem da vozim nemam polozeno,uvatili me pajkani bez dozvole i sva sreca proso sam sa opomenom i sad nema zezanja vise,ne kapiram sta toliko prave koj djavo,nasi kakvi su ima na leto da naprave i ima da uvedu nesto polaganje 3-6 meseci pa cu ga vozim na zimu ! Jer zna neko nesto o ovome ?

NAjlepse hvala !

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Zainteresovan, 527 postova
  • Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125

Druze proveri ti to malo sa svojom auto skolom....Testovi su spremni odavno i polaganja uveliko traju..

Evo ti link za vezbanje testova koji su dati od strane Mup-a Republike Srbije jos pre 2 meseca...

http://www.autoskolaonline.com/

Trebali su oni to jos odavno da ti jave...

Kod mene u auto skoli,a i po svim drugim skolama u Srbiji,krenula su polaganja pre oko mesec i po dana,ja sam vec izbacio par kandidata za A kategoriju...tako da proveri to tamo sa skolom....

Pozdrav,Auto skola NAJS Smederevo !

Pa da,ali vidis da njemu jos nisu ni dali da vezba i polaze testove.....

Nov kandidat odmah dobije uputstva za vezbanje testova,kad to provezba prijavi se za polaganje testova i nakon polozenih testova krece sa obukom koja traje odredjen broj casova u zavisnosti da li kandidat vec ima neku od kategorija.

Nakon zavrsene prakticne obuke izlazi na polaganje prakticnog dela i to je to...e sad u zavisnosti od broja godina koje ima dobija jednu od podkategorija....I da tako je,prvu pomoc zavrsavaju samo kandidati koji nemaju ni jednu od kategorija...tj koji polazu prvi put...

Jer se podrazumeva da oni koji imaju neku kategoriju,da su kroz svoje testove odradili vec prvu pomoc..

MAxsimus1

Nista mi nisu javili,videcu ja to sa autoskolom,onaj instruktor kaze zvacu te kad bude i nista,kazi mi samo koliko traje polaganje ? kad naucim testove prijavim se da polozim test pa onda idem na voznju ? Koliko traju casovi voznje ? za koje vreme moze da se polozi ? ja imam Psp,i jer se sa psp gube neki testovi,tj. pitanja ? posto znam po starom kad je bilo 1 lis valjda je bio manje ako imas psp i jer onda moram da polazem prvu pomoc ? Koliko ona traje ? I koja je cena za polaganje ? Hvala puno

Kad naucis testove prijavis ze da polazes testove,pa kad polozis testove onda se obucavas pa tek onda polazes prakticno....

Ne gubis nista ali polazes testove za tu kategoriju koji su vec sami po sebi takvi kakvi jesu...

Obuka ti traje u zavisnosti za koju pod kategoriju polazes,tj koliko imas godina....Moras prvo da mi kazes koliko imas godina da bih ti rekao koliko vozis...

Prva pomoc ti ne treba...

Imam 16 godina polazem za A1 kategoriju do 125cc imam polozeno za psp ali i njega treba da obnovim jer imam stari psp kazu da ne vazi moram novi da izvadim.

Koliko bi vozio za A1 ? I koja je cena ?

Da,da moras novi da izvadis..

Za A1 kategoriju imas da vozis 7 casova.Cena po casu je 735 din,tako da ti je to ukupno 5145 dinara,+ izlazak na polaganje testova + izlazak na polaganje voznje i to je to...Poz,nadams e da sam ti pomogao

Nema na cemu :takoje:

Samo da znas ove cena sto sam ti rekao su minimalne propisane od strane MUP-a,kod mene su u auto skoli te cene,e sad mozda je tvoja auto skola stavila malo vecu cenu,da znas da je moguce...ali ne moze biti nesto mnogo vise...Pozdrav!

I moraces prvu pomoc da polazes,samo za psp to ne vazi.....6000 je obuka prve pomoci i 2000 polaganje...Poz

Dali znate mozda gde se prebacuje stari psp ? Posto moram stari psp da prebacim u Am kategoriju gde se to prebacuje ? U opstinu ili ? I jer znate mozda koja je cena za prebacivanje ? da bih znao koliko para da ponesem ?

Dali znate mozda gde se prebacuje stari psp ? Posto moram stari psp da prebacim u Am kategoriju gde se to prebacuje ? U opstinu ili ? I jer znate mozda koja je cena za prebacivanje ? da bih znao koliko para da ponesem ?

Prebacivanje se vrsi u SUP-u a sto se tice cene ne znam....Pozdrav!

@Maximus1 Koliko izadje polaganje za A2 ( Imam B i Am)? 1zdravo.gif

Posto imas B i AM trebas samo da odvozis 14 casova to ti je 735 din po casu znaci 10 290 din..

To je cena kod mene u auto skoli i ujedno najniza cena propisana od strane Mup-a bez PDV-a....e sad zavisi gde upises,mozda ti negde bude malo veca cena,ali ne nesto mnogo da znas..

Racunaj i jos 3000 za polaganje testova i 3000 din za polaganje voznje . Pozdrav!

• Podržavam 1

Maximus1 reci mi sta mi treba od podataka za prenosenje starog psp na novi Am jer mi treba lekarski da bi prebacio tu dozvolu ? I reci mi ovaj iz auto skole mi reko da je polaganje oko 45000din a po tvojim cenama sto si napisao to ne ispada toliko,mozes da mi kazes to za Am iso bi sutra u sup i sta mi treba od dokumenta ? Jer treba lekasrki ?

Nez nam da ti kazem to za prebacivanje stvarno....mislim da ti ne treba lekarsko...

Pa znaci da kod vas u Negotinu deruuuuuu:)

Kod nas je polaganje 2500 :)

10290 je obuka od 14 casova..

Jbg,dodji kod mene:)

Shalu na stranu...skoci do SUP-a recice ti sta ti sve treba za prebacivanje...

Ma nisu normalni,jedni mi traze manje jedni vise strasno,ocekuj me ti u smederevo kod tebe :D platim 2000za bus ali nema veze bolje to nego 20000 :D

Ne.

10290 dinara je obuka od 14 casova za A1 kategoriju,jer on vec ima AM pa ne mora da vozi svih 40 casova.

Inace cena za A kategoriju je 29000 dinara. + 3000 polaganje testova + 3000 polaganje voznje.

Pozdrav!

• ..., 2427 postova
  • Motocikl: Honda VFR 800 Vtec

Поздрам, имам а1, и занима ме за полагање а2 категорије? Да ли се полажу и тестови и вожња?

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja