mistermoi94 0 Napisano Mart 16, 2013 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan treba da kupim Aprilia RS 125 ovih dana pa me zanima neko vase miljenje o tom motoru,za 600e ga kupujem,i sto se tice zvuka,volio bih da promenim,jer mi je previse kao tomos kad sam slusao kako radi,ima onaj jeftini zvuk starog motora ) veliki pozz! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmey 0 Napisano Mart 16, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: NovI Sad Prijavi odgovor kao problematičan To je zvuk 2t motora to se ne moze promeniti . A i pazi se za 600e jedva se nadje i RS 50 koji je u poluispravnom stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mistermoi94 0 Napisano Mart 16, 2013 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan e jbg :S necu onda da ga uzmem,original tomos,jeste da postize 170 ali prdi brate..koji mi preporucujes do 1200e? polovan naravno da se moze naci? ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10675 Napisano Mart 16, 2013 Hronični Motociklopata, 7402 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan skupi jos par stotina evrica pa da trgujemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5066 Napisano Mart 16, 2013 Drug član, 1895 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Aprilia RS125 u kineskoj imperiji?! A ja sam mislio da posle Sachs Xroada da me tolika količina neznanja ne može iznenaditi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mistermoi94 0 Napisano Mart 16, 2013 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan skupi jos par stotina evrica pa da trgujemo koji model i koliko stotina tacno? ja sam iz Crne Gore,Podgorica tacnije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Mart 16, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan Prvi motor? Ako jeste onda mislim da je to ipak malo prejako, bolje nesto 4t, i lepo zvuci a i nije previse zivahno, tacnije mnogo vise oprasta greske u voznji Posto vidim da volis sportske motore, onda mozda CBR125r. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmey 0 Napisano Mart 16, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: NovI Sad Prijavi odgovor kao problematičan Mozes uzeti Kymca Quannon 4t (mozda ga uspes naci za te pare). Malo trosi i recimo da je sportskog izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vuk996 34 Napisano Mart 17, 2013 U prolazu, 48 postova Lokacija: Novi Beograd, Blok 45 Motocikl: Yamaha xt125x Prijavi odgovor kao problematičan Za te pare sigurno mozes naci quannon-a, a mozda i cbr 125 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Mart 17, 2013 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Brate kad bi ti seo na nju pa je razvukao od 6000 do 12000 obrtaja onda bi cuo pravi zvuk i ne bi silazio sa nje... treba da kupim Aprilia RS 125 ovih dana pa me zanima neko vase miljenje o tom motoru,za 600e ga kupujem,i sto se tice zvuka,volio bih da promenim,jer mi je previse kao tomos kad sam slusao kako radi,ima onaj jeftini zvuk starog motora ) veliki pozz! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mistermoi94 0 Napisano Mart 17, 2013 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Brate kad bi ti seo na nju pa je razvukao od 6000 do 12000 obrtaja onda bi cuo pravi zvuk i ne bi silazio sa nje... treba da kupim Aprilia RS 125 ovih dana pa me zanima neko vase miljenje o tom motoru,za 600e ga kupujem,i sto se tice zvuka,volio bih da promenim,jer mi je previse kao tomos kad sam slusao kako radi,ima onaj jeftini zvuk starog motora ) veliki pozz! da,al kad se upali,kao tomos :S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 291 Napisano Mart 17, 2013 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kupi neku litru tipa r1 to se cuje brutalno... Ko nije vozio Apriliu moze samo da lupeta tako kao ti, Apriliji ne moze da prismrdi niti jedan 125cc kao ni vecina 4t do 500cc. A to da li prdi ili ne nije bitno , bitno je sta taj motor pruza a pruza mnogo. U toj klasi nema boljeg. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Mart 17, 2013 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan pa ti onda nemoj kupiti rs/a,prosto jednostavno! Brate kad bi ti seo na nju pa je razvukao od 6000 do 12000 obrtaja onda bi cuo pravi zvuk i ne bi silazio sa nje... treba da kupim Aprilia RS 125 ovih dana pa me zanima neko vase miljenje o tom motoru,za 600e ga kupujem,i sto se tice zvuka,volio bih da promenim,jer mi je previse kao tomos kad sam slusao kako radi,ima onaj jeftini zvuk starog motora ) veliki pozz! da,al kad se upali,kao tomos :S Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10675 Napisano Mart 17, 2013 Hronični Motociklopata, 7402 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Kupi neku litru tipa r1 to se cuje brutalno... Ko nije vozio Apriliu moze samo da lupeta tako kao ti, Apriliji ne moze da prismrdi niti jedan 125cc kao ni vecina 4t do 500cc. e jesi ga lupio sad, bilo koji cetvorocilindras od 250 ili 400ccm CBR,FZR,GSXR,RF,ZXR...ce masakrirati RS125 vozio sam dobar RS 125, stvarno ide motor blesavo za tu kubikazu, ali nemoze da se poredi s ovim momcima gore navedenim, nikako tako da je obrnuto, vecina masina do 500ccm, su brzi i startniji od RS 125, samo oni stariji dvocilinrasi 80 i neko godiste su sporiji...(izuzetak GPZ 500s) i recimo onaj novi CBR 250R sa jednim cilindrom..njesra 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki991 291 Napisano Mart 18, 2013 U prolazu, 74 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Dobro , preterao sam malo jer mi smeta stalno pljuvanje rs koje u velikoj vecini dolazi od ljudi koji nisu nikad seli na taj motor. Da sam mogao nikad ga ne bi prodao i voleo bi da imam mogucnosti jednog dana da pored nekog drugog motora imam i jednog rs-a. PS. Ubo sam te u slabu tacku ? Rs bolji od Rf nikako (ovo je sala naravno) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
u2020bullet 122 Napisano Mart 18, 2013 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: otisao... Prijavi odgovor kao problematičan @boki991: Covece niko nije popljuvao RS-a, svi znaju da je to brz motor, zato i preporucujemo decku 4t jer mislimo da je rs mozda malo previse zivahan za prvi motor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mistermoi94 0 Napisano Mart 18, 2013 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan a sta mislite za Suzuki - RG 125 f? ili Honda - NSR za 800e i dal se njima menja zvuk,nasao sam suzuki rg125f za 900eura a Honda - NSR za 800e ,idem da ga pogledam tomorow.. mogu i Yamaha - FZR 1000 za 1200e,sta od ovoga je po vama najbolje? ) sad mi se javio ovaj koji prodaje hondu nsr-evo slike pa samo presudite,bomba stvarno,kaze da mu je prepravljao zvuk samo da dodam blatobran i extra motor za te pare,neke slike evo--http://img254.imageshack.us/img254/2293/235145123.png Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5066 Napisano Mart 18, 2013 Drug član, 1895 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Matori, ti ne možeš da dobiješ to šta tražiš os dvotaktnog motora od 125 kubika. A samo uzmi taj Fzr za 1200, prvo ćeš da pola leta popravljaš "mašinu" ima svim majstorima da postaneš najbolji drugar, a ostatak imaš ogromne šanse da se unesrećiš 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mistermoi94 0 Napisano Mart 18, 2013 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan Matori, ti ne možeš da dobiješ to šta tražiš os dvotaktnog motora od 125 kubika. A samo uzmi taj Fzr za 1200, prvo ćeš da pola leta popravljaš "mašinu" ima svim majstorima da postaneš najbolji drugar, a ostatak imaš ogromne šanse da se unesrećiš zar su toliko los izbor :O Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10675 Napisano Mart 18, 2013 Hronični Motociklopata, 7402 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan napravio si skok sa 125ccm na 1000ccm, to je malo previse zar ne? uzmi bilo koji brzinac dvotaktni 125ccm , manje vise sve je to isto, aprilia i Cagiva su bolje za nijansu, al samo za nijansu. A sto se tice zvuka , to zaboravi, tu nema leka. jedino sto dobijas sa 4Taktnom masinom naspram 2Taktne je skoro duplo manja potrosnja, i dugotrajnost, al ide ko prebijen qrac... u svakom slucaju nemoj ici preko 125ccm bilo to 2T ili 4T Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mistermoi94 0 Napisano Mart 18, 2013 U prolazu, 11 postova Prijavi odgovor kao problematičan napravio si skok sa 125ccm na 1000ccm, to je malo previse zar ne? uzmi bilo koji brzinac dvotaktni 125ccm , manje vise sve je to isto, aprilia i Cagiva su bolje za nijansu, al samo za nijansu. A sto se tice zvuka , to zaboravi, tu nema leka. jedino sto dobijas sa 4Taktnom masinom naspram 2Taktne je skoro duplo manja potrosnja, i dugotrajnost, al ide ko prebijen qrac... u svakom slucaju nemoj ici preko 125ccm bilo to 2T ili 4T pa sta mislis za hondu nsr? ona je 125ccm? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmey 0 Napisano Mart 18, 2013 U prolazu, 6 postova Lokacija: NovI Sad Prijavi odgovor kao problematičan Eventualno pogledaj Hyosung gt250 naked ili r sve jedno ja msm da za 1500 se mogu naci ima zvuk 4t motora i ide kao rs otprilike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1041 Napisano Mart 18, 2013 Drug član, 3005 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko od Vas tog CometA? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andreja 1330 Napisano Mart 18, 2013 ENDURO, 1344 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Honda XR600R Prijavi odgovor kao problematičan Moj savet ti je, sačekaj još godinu-dve sa kupovinom motora, imaš preča posla a to je da sazriš malo Ne shvataj ovo kao prozivku, pre svega nemoj kupovati motor da bi te videli (ČULI) na njemu ili slično. A sudeći po postovima, rekao bih da ti ne najbitnije da uzmeš nešto što izgleda brzo (samo što te hebe zvuk "k'o na Tomosu" jebi ga). Drugo, ako misliš da uzmeš dobrog četvorocilindraša za 1000e, hm, moguće je ali ćeš morati da mu menjaš sav potrošni materijal Što se tiče zvuka cvaja, to je nešto što mora da se voli Probao sam pre neki dan RS250 (2t V2), oduševio me motor kako ide 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SLRS 98 Napisano Mart 18, 2013 Gazda Slavko, 208 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Aprilia RS 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se izvinjavan na offu ali brate sta kaazes za rs 250??? jel ide ko na takmicenju? daj pricaj posalji mi u pp Moj savet ti je, sačekaj još godinu-dve sa kupovinom motora, imaš preča posla a to je da sazriš malo Ne shvataj ovo kao prozivku, pre svega nemoj kupovati motor da bi te videli (ČULI) na njemu ili slično. A sudeći po postovima, rekao bih da ti ne najbitnije da uzmeš nešto što izgleda brzo (samo što te hebe zvuk "k'o na Tomosu" jebi ga). Drugo, ako misliš da uzmeš dobrog četvorocilindraša za 1000e, hm, moguće je ali ćeš morati da mu menjaš sav potrošni materijal Što se tiče zvuka cvaja, to je nešto što mora da se voli Probao sam pre neki dan RS250 (2t V2), oduševio me motor kako ide Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...