andrejp 24 Napisano Mart 21, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Evo sada sam kompletirao opremu. Uzeo sam SUOMY rukavice, kozne, S (!) velicina.. ostalo od prosle godine. Dobio sam ih za 45Evra. Nemam sliku, ali rukavice su dosta "duboke", imaju protektor po zgobovima i po prstima, i koza je lepo ojacana dvostrukim slojem na svim potrebnim mestima. Sto kaze Djura, odlicne letnje rukavice (siroko shvaceno "letnje"). Fora je samo u tome sto sam uzeo totalno knap rukavice, volim da su mi potpuno uz ruku i da nema ni milimetra lufta. Taman dok ih budem nosio koju nedelju, pa ce koza da se malo "razglavi" i oblikuje prema saci, bas koliko i treba. Sve u svemu, zadovoljan sam. PS ovi u centru S su upravo nakrcali radnju u Trise Kaclerovica sa novim motorima (Honda, naravno, ne moz` se udje u radnju koliko ih je... ) a nova oprema im dolazi od ponedeljka, bice svega.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
YOman 109 Napisano Mart 21, 2006 Motorradfahrer, 1733 postova Lokacija: BGD Motocikl: Race Bike in a Tuxedo Prijavi odgovor kao problematičan SJuper Informacija Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 954 Napisano Mart 21, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Pa dobro je sto si uzeo knap rukavice, posle par dana bice kao salivene kad se oblikuju prema saci:) Ne valja da landara. Cestitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...