Najzli 172 Napisano Decembar 12, 2007 Drug član, 1193 postova Lokacija: Bg Motocikl: Africa CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Svako bi voleo da vozi na zadnjem. Ja "numem". I dalje bi voleo da vozim na zadnjem, ali sam odavno prestao i da mislim da bi mogao. Neki žele, neki umeju, šta je tu je. Svaka čast onima koji točkare. najzli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 12, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa at se i malo teze dize????ma neznam ni ja najbolje al aprilija dosta gresaka oprasta pa se vezbam,,al stara dobra xt je zakon,,,nju mozes tockariti kolko oces, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Svako bi voleo da vozi na zadnjem. Ja "numem". I dalje bi voleo da vozim na zadnjem, ali sam odavno prestao i da mislim da bi mogao. Neki žele, neki umeju, šta je tu je. Svaka čast onima koji točkare. najzli Tako je, ja nedelim ljude na oni koji tockare i ne tockare , ali oni koji to rade ili zele da rade trebaju da uce , ali sto manje na svojim greskama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8652 Napisano Decembar 12, 2007 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan ja cam dizao na zadnji jawu350, bila je krs i kada mi pobegne, nisam nesto zalio, nije imalo sta vise na njoj da se polomi. kada sam uzeo MZa etz 250, njega mi bilo zao, bio kao iz fabrike, tockirao sam ga nekoliko desetina puta za 4-5godina. Ove sezone pazarih GPZ i nijednom ga nisam podigao, nekako mi se cini da je zajebano. Jesam startovao naglo i imao sam osecaj da se prednji tocak odlepio, ali nekih namernih egzibicija i dizanja na svecu jok, valjda sam postao bezmiudic ;D ili je razum prevladao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ja cam dizao na zadnji jawu350, bila je krs i kada mi pobegne, nisam nesto zalio, nije imalo sta vise na njoj da se polomi. kada sam uzeo MZa etz 250, njega mi bilo zao, bio kao iz fabrike, tockirao sam ga nekoliko desetina puta za 4-5godina. Ove sezone pazarih GPZ i nijednom ga nisam podigao, nekako mi se cini da je zajebano. Jesam startovao naglo i imao sam osecaj da se prednji tocak odlepio, ali nekih namernih egzibicija i dizanja na svecu jok, valjda sam postao bezmiudic ;D ili je razum prevladao. Sigurno je razum prevladao ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 12, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan meni je najbolje islo sa yamahom dt125 sa r ventilom,,ustajala je drugom trecom,,imao sam nekako punu kontrolu nad njom,,sa aprilijom imam problem kad je uspravim da kontrolisem zadnju kocnicu nekako mi neodgovara polozaj nogostupa,,,a i kao so rece mrle valjda mi zao da joj nesto polomim a i zena dete........... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 12, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast onima koji umeju do 00, plasim se klinaca da se ne izlome, mene ne interesuje i ne vidim svrhu, mada, moj bike oce da se propne skoro u svakoj, on verovatno voli ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Decembar 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast onima koji umeju do 00, plasim se klinaca da se ne izlome, mene ne interesuje i ne vidim svrhu, mada, moj bike oce da se propne skoro u svakoj, on verovatno voli ;D Full oprema i nema zime.Naravno na bezbednom putu.Samo udri. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Decembar 12, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast onima koji umeju do 00, plasim se klinaca da se ne izlome, mene ne interesuje i ne vidim svrhu, mada, moj bike oce da se propne skoro u svakoj, on verovatno voli ;D Full oprema i nema zime.Naravno na bezbednom putu.Samo udri. Tako je. Podrzavam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Decembar 14, 2007 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako da Vam ne kazzem? :D Jednom davno, kad sam posle Automatika prvi put probao "menjach". Beshe to ganc nova petnestica, dovezao drugar da se pohvali. Sednem ja, probam gde hvata kvachilo i kako reaguje gas u odnosu na matika. Uuu, odushevljen. I aj` da krenem. Pazi sad: Odpustim polako ruchicu kvachila dokle treba, al` mi od matika navika da ga navrnem do kraja. ;D U tom se leva ruka sama otvori skroz i eto petnaje u sveci. :o Poshto je bilo bukvalno u mestu (nisam krenuo ni metar), docheka se ja na noge, pa trk za motorom . :D Bezzi on na tochku, trchim ja i ne mogu da odpustim gas. Borba je trajala nekih 20 metara dok nisam onom nadprirodnom snagom ( kad ti samo visha sila pomogne ) uspeo da ga sustignem dovoljno da za trenutak odpustim zgrchenu desnu shaku. Za mene najbitnije - nije pao. Bili smo VIII razred O.S. i oshtecenje novog motorica bi prouzrokovalo veliki minus u ochima nashih roditelja. Nazzalost, tu na samom pochetku se zavrshila moja zzaelja za tochkarenjem. Pri svakoj pomisli se setim ove situacije. Ko zna zashto je to dobro?! Divim se ljudima koji to majstorski rade i svakako je lepo za videti. Pogotovo mi se svidja kada ga majstor lepo spusti, kao da slece avionom. E takve stvarno pozdravljam. Jedino negativno u vezi tochkarenja mi je kad neko to radi po gradu na rizichnim mestima i nishta drugo, da se ne lazzemo. Pozdrav svim majstorima od "tochka". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Decembar 14, 2007 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovih dana vozim od jednog drugara kros CR250.Nemam bas iskustva sa takvim tipom motora,pa kad bi neko mogao da mi objasni kako se vozi na dva tocka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 14, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ja ovih dana vozim od jednog drugara kros CR250.Nemam bas iskustva sa takvim tipom motora,pa kad bi neko mogao da mi objasni kako se vozi na dva tocka prvom polako ma mu zavrni gas do kraja ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Decembar 14, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jamahu dt125 dizao kao od sale na zadnji a i pre toga one emzejce i cezetke ali TDM 850 mi se cine tezak za tu vrstu egzibicije mada s vremena na vreme probam al mi nesto ne ide ( da li je to uopste moguce sa tdm 850) . TDM 900 ide na jedan kao od sale . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2087 Napisano Decembar 14, 2007 Skuteras, 3705 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan prvom polako ma mu zavrni gas do kraja ;D ;D ;D ;D ;D najgore sto ga stavim u trcu ili cetvrtu polako pa mu odvrnem gas,a on opet na zadnji.Za petu mora malo da mu se pomogne kvacilom. Salu na stranu,ko hoce da vezba treba da uzme nesto ovako samo u super moto varijanti. Lakse ga voziti po asfaltu.Inace nema sta da mu se polomi,mala kilaza...Ja se na mom skuteru namucih oko dizanja,sve mi na standardu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Decembar 15, 2007 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo dugo se bavim motorima i normalno bilo je i pokusaja te vrste, voznje na zadnjem tocku. I kao sto vecina vas pise da zna kako se vozi zadnjak tako sam i ja mislio da sve znam. To je trajalo do onog trenutka kada sam prvi put video mog najmladjeg brata Zorana Polica kako to radi da sam se toliko postideo i jednostavno rekao " Ako nemogu kao on necu nikako ". Hocu reci da vecina ljudi samo misli da vozi zadnji tocak, a u stvarnosti to je daleko od neceg sto bi se moglo reci da je lepo i zanimljivo za gledanje. Imam cast da poznajem ljude koji su amateri ali kada ih posmatras na zadnjem tocku to deluje kao najlepsa pesma. Vecina vas je videla kako to radi Stronser, Urke vec pomenuti Zoki ili mladi Dusan iz Mokrina i posle njihovih voznji dali je bilo situacije da se neko nije odusevio, a opet sigurno se desilo da kada neko drugi krene da skace jednostavno okrenes glavu, koliko to deluje opasno i strasno. Cesto voznju na zadnjem tocku uporedjujem sa muzikom: Da mi daju violinu i da moram da vezbam svaki dan mozda bih i naucio da sviram ali nikada nebih bio kao Paganini !!! Ako nemas dara za takav vid akrobacije ni vezbanje po ceo dan nece ti pomoci da tvoj zadnjak deluje lepo ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
igor-gs 162 Napisano Decembar 19, 2007 BMW GS is waiting for You...what are You waiting for????, 822 postova Lokacija: YU jos uvjek u 36-oj... Motocikl: Wee 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jamahu dt125 dizao kao od sale na zadnji a i pre toga one emzejce i cezetke ali TDM 850 mi se cine tezak za tu vrstu egzibicije mada s vremena na vreme probam al mi nesto ne ide ( da li je to uopste moguce sa tdm 850) . TDM 900 ide na jedan kao od sale . Jeste i ja sam APN6 dizao na zadnji kao od sale a ovi tezi motori ipak traze vjezbu....... i novac Kao sto rece neko ,kod mene je razum preovladao, pa ga ne dizem nesto ..... ;D ali znam da TDM hoce u prvoj da se dize i sam kada ostrije kreces.... Skoro sam malo ostrije startovao (zbog nepropisnog prestrojavanja) i Tdm je digao kljun ko od shale! Ja imam oko 110 kg i izgleda da mu to nije prepreka. Nisam ljubitelj voznje na zadnjem.....al ko zna ....zavisi kakve motore budem vozio u buducnosti......sjeo sam na Z1 i vidjeo da taj motor jednostavno moli da se cepa i dize....a da je steta ...jeste steta....i zao mi je motora i lanca i sve to strasno kosta....i motor nije hrpa gvozdja...i tesko ga je zaraditi...i treba da se pazi i cuva! Jeste da su neki motori napravljeni za dizanje ali je i istina da svako dizanje smanjuje vijek dijelova(lanca,lancanika.zupcanika .....) Svako od nas je bar kao klinac pozelio da digne motor ali ako je vjerovati razumu onda je stvarno steta izvoditi ovu vrstu egzibicija....kosta i para i zdravlja ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 19, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jamahu dt125 dizao kao od sale na zadnji a i pre toga one emzejce i cezetke ali TDM 850 mi se cine tezak za tu vrstu egzibicije mada s vremena na vreme probam al mi nesto ne ide ( da li je to uopste moguce sa tdm 850) . TDM 900 ide na jedan kao od sale . Jeste i ja sam APN6 dizao na zadnji kao od sale a ovi tezi motori ipak traze vjezbu....... i novac Kao sto rece neko ,kod mene je razum preovladao, pa ga ne dizem nesto ..... ;D ali znam da TDM hoce u prvoj da se dize i sam kada ostrije kreces.... Skoro sam malo ostrije startovao (zbog nepropisnog prestrojavanja) i Tdm je digao kljun ko od shale! Ja imam oko 110 kg i izgleda da mu to nije prepreka. Nisam ljubitelj voznje na zadnjem.....al ko zna ....zavisi kakve motore budem vozio u buducnosti......sjeo sam na Z1 i vidjeo da taj motor jednostavno moli da se cepa i dize....a da je steta ...jeste steta....i zao mi je motora i lanca i sve to strasno kosta....i motor nije hrpa gvozdja...i tesko ga je zaraditi...i treba da se pazi i cuva! Jeste da su neki motori napravljeni za dizanje ali je i istina da svako dizanje smanjuje vijek dijelova(lanca,lancanika.zupcanika .....) Svako od nas je bar kao klinac pozelio da digne motor ali ako je vjerovati razumu onda je stvarno steta izvoditi ovu vrstu egzibicija....kosta i para i zdravlja ! ma strada i prednja viljuska i zadnji amortizer,,,,,,,,,ali kod profi vozaca slabije strada,,,, Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejang 1 Napisano Decembar 19, 2007 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Juce nabasah na ovaj klip - Rossi tockira na malom skuteru: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 19, 2007 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan [quote author= dejang link=topic=13397.msg179002#msg179002 date=1198087163] Juce nabasah na ovaj klip - Rossi tockira na malom skuteru: e svaka mu cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 354 Napisano Decembar 24, 2007 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan .. mada, moj bike oce da se propne skoro u svakoj, on verovatno voli ;D Woli Beemer wishe nego leba da jede ;D ... A o Tetki da ne prichamo ;D ;D A owaj Shesti da se ne jawlja .. Tebe matori skoro nikad nisam wideo na oba tochka ;D ;D ;D ... Respect! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 24, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Maltretiras moje milice !!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 354 Napisano Decembar 24, 2007 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Maltretiras moje milice !!! ;D ;D ;D Kad ne znash ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Decembar 24, 2007 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan Maltretiras moje milice !!! ;D ;D ;D Kad ne znash ;D ;D ;D Aaaaaaa pa ti ne znas kako taj tvoj frizider ide na tocak !!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 354 Napisano Decembar 24, 2007 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Maltretiras moje milice !!! ;D ;D ;D Kad ne znash ;D ;D ;D Aaaaaaa pa ti ne znas kako taj tvoj frizider ide na tocak !!! ;D Ne ide ;D to je ozbiljan bajk ;D ;D ... a pitaj Daneta da ti objasni kako se tochkira hahhahhahahhahhahhahhahahhahhaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rboban 1039 Napisano Decembar 24, 2007 Drug član, 3001 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: FleXeR Prijavi odgovor kao problematičan husky + ktm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...