X3M 26 Napisano Mart 11, 2013 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Axo enduro jakna,kao sto naslov kaze,sa svim protektorima(ledja,ramena,laktovi),Xl velicina,za osobe tezine oko 80 kg i visine oko 185 cm(manekenu na slici je malko veca,tezina 75kg,visina oko 183 cm ) Jakna je u dobrom stanju sem 2 ogrebotine koje se mogu videti na slikama,ali mislim da nije veliki problem srediti ih,unutrasnja postava je ocuvana,nigde nije pocepana,rukavi se mogu skidati,moze se nositi kao prsluk,ima steznike oko struka,na rukavima,sto se moze videti i na slici,uz jaknu dajem i axo nalozeni windstopper(suskavac) koji je kao nov... S'obzirom na to da jakna ima gorepomenute ogrebotine,mislim da je korektna cena 35e Mozete se javiti preko pp ili na: 064 35 75 868,Djordje Jakna se nalazi u Valjevu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dača 43 Napisano Mart 12, 2013 Svrati ponekad, 157 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je vise nego korektna,ne odgovara mi velicina. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 12, 2013 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Jakna je stvarno u dobrom stanju sem te 2 ogrebotine koje se vide na slikama,meni nije potrebna jer ne vozim taj tip motora a imam za sebe sportsku jaknu... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1657 Napisano Mart 12, 2013 Drug član, 1715 postova Prijavi odgovor kao problematičan Da smo blize da je probam verovatno bi se dogovorili. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X3M 26 Napisano Mart 12, 2013 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Honda CBR 900RR Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi mogao da napravim nesto da se jakna pogleda u Bgu,ako nekome odgovara,da je posaljem po drugarima koji jos uvek studiraju... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...