dakMr 31 Napisano Mart 6, 2013 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svim forumasima ,ja sam potpuno nov clan . Predstavljam se da bi ispostovao klauzulu iz uslova za registrovanje ,i tako dok se pripremam da otvorim ovu temu i pocnem da pisem osecam se kao da se muvam sa nekom ribom na krstarici dok sam bio klinac ,i ne znam da li da napisem ime i godiste i ti fazoni ,kao koju muziku slusas ...haha ,salim se ,nisam znao kako da pocnem Nista negativno ,nemojte mi zameriti Ovako , nadam se da cu kupiti svoj prvi motor ovih dana ,pa sam dosao da se raspitam o nekim stvarima koje bi trebalo da znam .Eto ,internet je mocna stvar informisanja ,pa tako eto mene ovde .Inace ,drugar mi je rekao za vas pre mnogo godina ,a kasnije sam saznao da od drugog drugara cale je isto vas clan ,i tako ,dosta ljudi vas zna i povezano je sa ovom lokacijom . Nadam se da ce druzenje biti ok ,da cemo se razumeti ,i da cu kupti motor i vama zelim sve najbolje Hvala na uvodnoj reci Pozdrav ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Mart 7, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav i tebi, dobro dosao i sretno sa kupovinom. Inace odakle si ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dakMr 31 Napisano Mart 8, 2013 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Iz Beograda ,Rakovica ,ti ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PAUN 348 Napisano Mart 8, 2013 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Nis Motocikl: SUZUKI BURGMAN 650 EXECUTIV '06 , MV AGUSTA 1000 r312 '09 Prijavi odgovor kao problematičan Nis Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...