Vurin 1 Napisano Mart 5, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav svima . Imam jedno pitanje. Upalio sam motor posle mesec dana i desi mi se da mi motor dradi na tri cilindra (Traktoriše ) .Ustanovim da mi je grana sa prvog cilindra hladna dok su ostale tople .skinem Svećicu i vidim da je od ulja očistim upalim i sve radi ok .Dali je to uobičajeno pošto je motor stajao mesec dana il imam neki problem .Da ne zaboravim palio sam ga nakošenog ako i to nešto znači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 5, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan svecicu skini i baci,stavi novu makar tu jednu....sasvim normalno nista strasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 5, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan svecicu skini i baci,stavi novu makar tu jednu....sasvim normalno nista strasno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6791 Napisano Mart 5, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Hoce Hornet da "pojede" svecicu...to mu nekako normalno. Zna da bude i problema sa slavinom, pa i ako je zatvoris, corba dolazi do karburatora. Ako jos plus neka iglica ne drzi kako treba eto zanimacije. Prilikom paljenja, bilo kog, gledaj da drzis sauh povucen tek toliko da se motor javi i lagano ga vracaj nazad sto pre. Ne pustaj da motor radi mnogo na leru sa povucenim sauhom, a i uoste. Pali da se vozis! Ne pali ga zarad paljenja. Bilo bi dobro da motor kad god se upali stigne do svoje radne temperature. Cesto paljenje, zimsko paljenje i svo to drkanje, samo prave probleme. Stvara se kondenz i umiru svecice...i onda se ljudi zale "jao fals svecica, lose gorivo, gremlini" i sta sve ne...ima toga nazalost, ali sve ovo navedeno nepomaze, veruj mi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vurin 1 Napisano Mart 6, 2013 U prolazu, 12 postova Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...