Marko011 2457 Napisano Mart 4, 2013 SuperStar, 1098 postova Lokacija: Ćićevac Motocikl: MonsteR Prijavi odgovor kao problematičan da je neka mečka, bmw.............ali kocku (bez uvrede)................posle se meni smeju zašto imam zeder, alarm, prekidače na polu.............otišli smo u q.............. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
komaNS 338 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 366 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: Nema :,-( Prijavi odgovor kao problematičan Ništa čudno , meni u utorak veče izvukli 40l benzina iz sl.auta , opušteno . Šta si ti - šeik pa imaš 40l? Tebi treba poslati komisiju za ispitivanje porekla imovine !! Nama "običnim smrticima" mogu da izvuku samo isparenja od istog Službeni auto , Jutros ponovo da upalim ono ćorak izvukli i poslednju kap Veruj mi rođeni sam novosađanin i sve više se razmišljam da prodam stan i odem negde gde su "braća Srbi" manjinsko stanovništvo . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GhostMile 4614 Napisano Mart 4, 2013 Lord Sidious Tamni, 4841 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam svojevremeno presao cijelu jugu stopom (uzduz i popreko) i u 99 od 100 slucajeva stajem stoperima (i muskim i zenskim i starim i mladim). Do sada jedino negativno iskustvo mi je neki svabo klosar koji mi je ukrao auto-upaljac (onaj okrugli) nakon sto sam ga prebacio nekih 500 km i to vjerovatno zato sto je bio izvadjen zbog navigacije. Ali i posle njega sam stajao i sve je bilo ok. Tako da te price tipa stanes pa te siluju i izvade ti oko, mogu da se ostvare, ali su mnogo mracne i moze isto da vam se desi i dok idete pjeske kroz park. Taj auto je mogao ukrasti i neki slucajni prolaznik i da nije pokupio stopera (a postoji i mogucnost da je mozda tako i bilo). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niksloter 382 Napisano Mart 4, 2013 Zainteresovan, 725 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa čudno , meni u utorak veče izvukli 40l benzina iz sl.auta , opušteno . Šta si ti - šeik pa imaš 40l? Tebi treba poslati komisiju za ispitivanje porekla imovine !! Nama "običnim smrticima" mogu da izvuku samo isparenja od istog Službeni auto , Jutros ponovo da upalim ono ćorak izvukli i poslednju kap Veruj mi rođeni sam novosađanin i sve više se razmišljam da prodam stan i odem negde gde su "braća Srbi" manjinsko stanovništvo . Skoro je pokrenuta tema na forumu o vađenju goriva iz rezervoara! Prijavi ih sve policiji :-) :-) :-) :-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Mart 4, 2013 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan da je neka mečka, bmw.............ali kocku (bez uvrede)................posle se meni smeju zašto imam zeder, alarm, prekidače na polu.............otišli smo u q.............. Sta je to cudno na kilo je dobio 100e i vise...iseckali i odneli ako imaju foru i ceo se otera...nesto delova na prodaju i eto... Uzas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3089 Napisano Mart 4, 2013 Drug član, 1177 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Srbija danas! Mada, ja i dalje volim da stanem i povezem stopere ali se ozbiljno trudim da nesto kao procenim u tih par sekundi dok prilazim... Pa kako bude! Licno sam imao i sranja ali mnogo vise lepih stvari je bilo tako da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1881 Napisano Mart 4, 2013 Drug član, 2867 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pojedini delovi za te stare aute ko da su od zlata nema ih na otpadima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Mart 4, 2013 BJB Maxi scooter club, 1663 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je vreme doslo ... Moj tata je pre 10-tak godina, vracajuci se sa pijace , povezao 2 devojke koje su mu odradile kasicu za pazarom ... Od tada sam rekao, stajem danju i fizicki slabijim od sebe! A sto se tice kradja, komsiji su pre 15-tak dana na kuci skinuli bakarne oluke... Ovo postaje strasno, iz oka ukradu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nele11 2452 Napisano Mart 4, 2013 Šta reći?, 399 postova Lokacija: Branicevski okrug Prijavi odgovor kao problematičan Na tu temu: Tokom ovog meseca bio sam žrtva vrlo pametne prevare dok sam bio u Rijeci! Jednostavan odlazak po neki alat postao je traumatično iskustvo. Evo o čemu je reč: Dok vi mirno ukrcavate stvari koje ste kupili, dve mlade devojke u ranim dvadesetima priđu vašem autu i počnu prati stakla. Dok to rade majčice im jedva zadržavaju grudi da ne ispadnu. Kada vi završite s utovarom i želite im dati napojnicu za njihov trud, one se zahvale ali ne uzmu novac nego vas zamole da ih odbacite do železničke stanice. Vi naravno pristanete i one uskoče na zadnje sediste. Dok se vozite one se, onako još mokre, počnu ljubiti i maziti a uskoro jedna od njih pređe na prednje sediste i oralno vas zadovolji. Za to vreme druga vam ukrade novčanik. Meni su ga tako ukrale sedam puta dosad ovaj mesec a verovatno će i ovog vikenda!!! 30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kwiss 264 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 290 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo je vreme doslo ... Moj tata je pre 10-tak godina, vracajuci se sa pijace , povezao 2 devojke koje su mu odradile kasicu za pazarom ... Od tada sam rekao, stajem danju i fizicki slabijim od sebe! A sto se tice kradja, komsiji su pre 15-tak dana na kuci skinuli bakarne oluke... Ovo postaje strasno, iz oka ukradu! Da su bile dve babe tata ih nebi ni primetio a o vožnji da ne pričamo :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Policija pronasla auto veceras na izlasku iz Smedereva prema Kovinu. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
johann 850 Napisano Mart 4, 2013 Cuore Sportivo, 1338 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: KTM LC4 620, KTM 790 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan A točak ? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Lepa vest, nadamo se da nisu nesto napravili sa njim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nesa-St 243 Napisano Mart 4, 2013 Zainteresovan, 501 postova Motocikl: R 1250 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Covece gde je taj otisao sa tvojom kockicom. Dobro je da ga je iskoristio samo za prevoz i da je auto brzo pronadjen Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Najverovatnije u sredu idemo po auto. Nadam se da je tocak na broju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Mart 4, 2013 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan auuu brate cak tamo,pa lepo se on navozao,mozda je procitao ovde da ima plina za 300km pa da iskoristi salim se malo,super sto ste nasli..hajde pa javi sta bi za tocak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Mart 4, 2013 Enduraš, 6388 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Drago mi je da pronadjen auto. Inace, ja skoro uvek stajem stoperima, nikad nisam imao lose iskustvo. Kad sam isao u skolu stalno sam stopirao i znam kako je to kad cekas autobus, nemas pare za kartu, a niko nece da stane da vas poveze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AIeksandar 396 Napisano Mart 4, 2013 Zainteresovan, 764 postova Lokacija: BEG Motocikl: ER6n Prijavi odgovor kao problematičan Na tu temu: Tokom ovog meseca bio sam žrtva vrlo pametne prevare dok sam bio u Rijeci! Jednostavan odlazak po neki alat postao je traumatično iskustvo. Evo o čemu je reč: Dok vi mirno ukrcavate stvari koje ste kupili, dve mlade devojke u ranim dvadesetima priđu vašem autu i počnu prati stakla. Dok to rade majčice im jedva zadržavaju grudi da ne ispadnu. Kada vi završite s utovarom i želite im dati napojnicu za njihov trud, one se zahvale ali ne uzmu novac nego vas zamole da ih odbacite do železničke stanice. Vi naravno pristanete i one uskoče na zadnje sediste. Dok se vozite one se, onako još mokre, počnu ljubiti i maziti a uskoro jedna od njih pređe na prednje sediste i oralno vas zadovolji. Za to vreme druga vam ukrade novčanik. Meni su ga tako ukrale sedam puta dosad ovaj mesec a verovatno će i ovog vikenda!!! hahahha!!! ti si car! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Q 1644 Napisano Mart 5, 2013 Drug član, 1710 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ja skoro uvek vozim stopere, ne vozim jedino ako vidim da je neki klosar koji se raspada i kada mi je dete u kolima, jbg znam sta je muka kada nema prevoza... Inace super sto je pronadjen auto ali me bas zanima sta je sa tockom... Posle vlast u Srbiji ne radi nista))) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cicko_ru 237 Napisano Mart 6, 2013 Svrati ponekad, 201 postova Lokacija: opste teme Motocikl: sve o nozevima Prijavi odgovor kao problematičan Posle danasnih peripetija u MUP-u Smederevo, vratila se kocka sve sa tockom Hondinim 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NIKI 255 Napisano Mart 6, 2013 Svrati ponekad, 211 postova Lokacija: pored ZR Motocikl: cbr 500 f Prijavi odgovor kao problematičan Ulepsa i nama dan, svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6732 Napisano Mart 6, 2013 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan Vratio se Hondin točak, upakovan u kockicu. Baš lepo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Mart 6, 2013 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Vratio se Hondin točak, upakovan u kockicu. Baš lepo. A gde je tu pecat??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nntom 1540 Napisano Mart 6, 2013 Drug član, 1555 postova Lokacija: BGD Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200 Prijavi odgovor kao problematičan Divna vest. Kockica je super autić. Stara kuka, ali super motori, ekonomični i elektronike nema skoro nič, tako da je za popravku milina jedna. Sa srećom ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
priest77 26 Napisano Mart 6, 2013 Svrati ponekad, 113 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Piaggio Beverly 250ie Prijavi odgovor kao problematičan I meni je drago sto se sve dobro zavrsilo! Izgleda da je tvoj stoper hteo malo duzu voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...