Jump to content

Moto Zajednica

Ukraden kadet kocka

Recommended Posts

• SuperStar, 1098 postova
  • Motocikl: MonsteR

da je neka mečka, bmw.............ali kocku (bez uvrede)................posle se meni smeju zašto imam zeder, alarm, prekidače na polu.............otišli smo u q..............

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 366 postova
  • Motocikl: Nema :,-(

Ništa čudno , meni u utorak veče izvukli 40l benzina iz sl.auta , opušteno .

Šta si ti - šeik pa imaš 40l? Tebi treba poslati komisiju za ispitivanje porekla imovine !!

Nama "običnim smrticima" mogu da izvuku samo isparenja od istog :nanana:

Službeni auto , Jutros ponovo da upalim ono ćorak izvukli i poslednju kap :( Veruj mi rođeni sam novosađanin i sve više se razmišljam da prodam stan i odem negde gde su "braća Srbi" manjinsko stanovništvo .

• Podržavam 2

• Lord Sidious Tamni, 4841 postova

Ja sam svojevremeno presao cijelu jugu stopom (uzduz i popreko) i u 99 od 100 slucajeva stajem stoperima (i muskim i zenskim i starim i mladim).

Do sada jedino negativno iskustvo mi je neki svabo klosar koji mi je ukrao auto-upaljac (onaj okrugli) nakon sto sam ga prebacio nekih 500 km i to vjerovatno zato sto je bio izvadjen zbog navigacije. :neznam:

Ali i posle njega sam stajao i sve je bilo ok. Tako da te price tipa stanes pa te siluju i izvade ti oko, mogu da se ostvare, ali su mnogo mracne i moze isto da vam se desi i dok idete pjeske kroz park.

Taj auto je mogao ukrasti i neki slucajni prolaznik i da nije pokupio stopera (a postoji i mogucnost da je mozda tako i bilo).

• Zainteresovan, 725 postova
  • Motocikl: Strom 650

Ništa čudno , meni u utorak veče izvukli 40l benzina iz sl.auta , opušteno .

Šta si ti - šeik pa imaš 40l? Tebi treba poslati komisiju za ispitivanje porekla imovine !!

Nama "običnim smrticima" mogu da izvuku samo isparenja od istog :nanana:

Službeni auto , Jutros ponovo da upalim ono ćorak izvukli i poslednju kap :( Veruj mi rođeni sam novosađanin i sve više se razmišljam da prodam stan i odem negde gde su "braća Srbi" manjinsko stanovništvo .

Skoro je pokrenuta tema na forumu o vađenju goriva iz rezervoara! Prijavi ih sve policiji :-) :-) :-) :-)

• -+-, 1005 postova
  • Motocikl: Yamaha ♥

da je neka mečka, bmw.............ali kocku (bez uvrede)................posle se meni smeju zašto imam zeder, alarm, prekidače na polu.............otišli smo u q..............

Sta je to cudno na kilo je dobio 100e i vise...iseckali i odneli ako imaju foru i ceo se otera...nesto delova na prodaju i eto...

Uzas...

• Drug član, 1177 postova
  • Motocikl: Uly

Srbija danas!

Mada, ja i dalje volim da stanem i povezem stopere ali se ozbiljno trudim da nesto kao procenim u tih par sekundi dok prilazim... Pa kako bude! Licno sam imao i sranja ali mnogo vise lepih stvari je bilo tako da...

• BJB Maxi scooter club, 1663 postova
  • Motocikl: Sanja o NT1100 :)

Kakvo je vreme doslo ... Moj tata je pre 10-tak godina, vracajuci se sa pijace , povezao 2 devojke koje su mu odradile kasicu za pazarom ... Od tada sam rekao, stajem danju i fizicki slabijim od sebe! 1nanana.gif A sto se tice kradja, komsiji su pre 15-tak dana na kuci skinuli bakarne oluke... Ovo postaje strasno, iz oka ukradu! 1neznam.gif

• Šta reći?, 399 postova

Na tu temu:

Tokom ovog meseca bio sam žrtva vrlo pametne prevare dok sam bio u Rijeci!

Jednostavan odlazak po neki alat postao je traumatično iskustvo. Evo o čemu je reč:

Dok vi mirno ukrcavate stvari koje ste kupili, dve mlade devojke u ranim dvadesetima priđu vašem autu i počnu prati stakla. Dok to rade majčice im jedva zadržavaju grudi da ne ispadnu.

Kada vi završite s utovarom i želite im dati napojnicu za njihov trud, one se zahvale ali ne uzmu novac nego vas zamole da ih odbacite do železničke stanice.

Vi naravno pristanete i one uskoče na zadnje sediste. Dok se vozite one se, onako još mokre, počnu ljubiti i maziti a uskoro jedna od njih pređe na prednje sediste i oralno vas zadovolji.

Za to vreme druga vam ukrade novčanik. Meni su ga tako ukrale sedam puta dosad ovaj mesec a verovatno će i ovog vikenda!!!

• Podržavam 30

• Svrati ponekad, 290 postova
  • Motocikl: Honda cb750k -- cbx 125 f -- yamaha xv 1900 star raider

Kakvo je vreme doslo ... Moj tata je pre 10-tak godina, vracajuci se sa pijace , povezao 2 devojke koje su mu odradile kasicu za pazarom ... Od tada sam rekao, stajem danju i fizicki slabijim od sebe! 1nanana.gif A sto se tice kradja, komsiji su pre 15-tak dana na kuci skinuli bakarne oluke... Ovo postaje strasno, iz oka ukradu! 1neznam.gif

Da su bile dve babe tata ih nebi ni primetio a o vožnji da ne pričamo :lol::lol::lol:

• Svrati ponekad, 354 postova
  • Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R

auuu brate cak tamo,pa lepo se on navozao,mozda je procitao ovde da ima plina za 300km pa da iskoristi ;) salim se malo,super sto ste nasli..hajde pa javi sta bi za tocak... :Mina:

• Enduraš, 6388 postova
  • Motocikl: CRF300L

Drago mi je da pronadjen auto. Inace, ja skoro uvek stajem stoperima, nikad nisam imao lose iskustvo. Kad sam isao u skolu stalno sam stopirao i znam kako je to kad cekas autobus, nemas pare za kartu, a niko nece da stane da vas poveze.

• Zainteresovan, 764 postova
  • Motocikl: ER6n

Na tu temu:

Tokom ovog meseca bio sam žrtva vrlo pametne prevare dok sam bio u Rijeci!

Jednostavan odlazak po neki alat postao je traumatično iskustvo. Evo o čemu je reč:

Dok vi mirno ukrcavate stvari koje ste kupili, dve mlade devojke u ranim dvadesetima priđu vašem autu i počnu prati stakla. Dok to rade majčice im jedva zadržavaju grudi da ne ispadnu.

Kada vi završite s utovarom i želite im dati napojnicu za njihov trud, one se zahvale ali ne uzmu novac nego vas zamole da ih odbacite do železničke stanice.

Vi naravno pristanete i one uskoče na zadnje sediste. Dok se vozite one se, onako još mokre, počnu ljubiti i maziti a uskoro jedna od njih pređe na prednje sediste i oralno vas zadovolji.

Za to vreme druga vam ukrade novčanik. Meni su ga tako ukrale sedam puta dosad ovaj mesec a verovatno će i ovog vikenda!!!

hahahha!!! ti si car!

• Podržavam 3

• Drug član, 1710 postova

Ja skoro uvek vozim stopere, ne vozim jedino ako vidim da je neki klosar koji se raspada i kada mi je dete u kolima, jbg znam sta je muka kada nema prevoza... Inace super sto je pronadjen auto ali me bas zanima sta je sa tockom... Posle vlast u Srbiji ne radi nista)))

• Drug član, 1486 postova
  • Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!!

Vratio se Hondin točak, upakovan u kockicu.

Baš lepo.:takoje:

A gde je tu pecat???

• Drug član, 1555 postova
  • Motocikl: ljuta Aprilia Sportcity 200

Divna vest. Kockica je super autić. Stara kuka, ali super motori, ekonomični i elektronike nema skoro nič, tako da je za popravku milina jedna. Sa srećom ! :takoje::zdravo:

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja