Jump to content

Moto Zajednica

problem kawasaki zx6r

Recommended Posts

• U prolazu, 19 postova

zdravo drustvo..:zdravo: nov sam na forumu i odmah imam jedno zabrinjavajuce pitanje..vozim kawasaki njinju zx6r 2002god pre 10 tak dana sam ga isterao da se provozam i posle kratke voznje oko 10 km kada sam ga parkirao posle 5 min je napravio neku kondenzaciju na cepu..tj cep je iznutra pobeleo..i na prozorce za ulje je napravio beli kruzic...od tada sam presao jos oko 100km i uvek kada parkiram motor posle voznje to se desi cim prenoci ujutru sve normalno..da nagovestim...ulje sam menjao na kraj sezone i sipao castrol 10 40,a nivo ulje ne dodaje i ne gubi vodu..vec 100 km sam presao i sve stoji..neki mi kazu da je to samo kondenzacija,neki kazu lose ulje,neki da je crkao dihtung,neki da je mozda glava...Ako je neko imao slicnih problema ili vec da zna odgovor na moje pitanje bio bih veoma zahvalan...jer me to iskreno bas brine.. :neznam:

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• U prolazu, 12 postova

to je kondenz ali nesme da se javi kad je napolju 30 stepeni javja se na 10-15 stepeni spoljne temperature u protivnom menjaj ulje i filter kupio si fals ulje okrenuce ti lezaj na radilici budes li je forsirao.nivo vode odnosno antifriza i normalna radna temperatura ti pokazuje da je glava i dihtung uredu

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja