Koki 9 Napisano Februar 28, 2013 U prolazu, 48 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: ZX6R, CB1000F Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima imam dilemu, BRIDGESTONE BT 023 vs. PIRELLI Angel ST. Cenovno: tu su negde Sport Touring: obe Zanimaju me Vaša iskustva (ako ste ih imali sa ovim gumama). Ili ako ste čuli nešto dobro/loše. Svaka sugestija je dobrodošla Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
orlovi 594 Napisano Februar 28, 2013 Stara Garda, 274 postova Motocikl: VARADERO 1000 PGM-FI Prijavi odgovor kao problematičan Posle dugogodisnje saradnje,tj. voznje sa Dunlopom presao sam na Andjel..Savrsenstvo..Inace na motoru sam preko trideset godina,drzim moto-servis a i puno putujem..Pre dve godine Ukrajina.ove godine Sicilija..Vozim autobus...CBR 1000 F...Pirelli andjel,po meni,savrsenstvo.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10503 Napisano Februar 28, 2013 Hronični Motociklopata, 7327 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan nazad imam BRIDGESTONE BT 023 uzeo sam je polovnu, bila je stara 2 godine, u jako dobrom stanju (ko nova), napravio sam nekih 6000km s njom i sara je jedva primetno potrosena i mogu reci sve najbolje o gumi, lepo drzi, mozda samo malo opreznije treba sa gasom po kisi, mada to za sve vazi, sve u svemu zadovoljan sam, i planiram i napred da uzmem istu, posto mi je sad napred stari BT 020 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Februar 28, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan uf ja imam neku bridgestonku koja ispod 10C nije ni za gurati shtapom a kamoli voziti, za leto je super al hladno vreme samo klizhe. i shto kazhe bikerboy ne troshi se guma to chu da menjam pod hitno.. a angela sam vozio i mogu ti rechi da je guma savrshenstvo, leto/zima nebitno, guma drzhi odlichno. sad sam reshio da probam 2CT (mnogo je hvale) a posle toga pilot road 3 - takodje ishvaljena touring guma, pogotovo za hladno i mokro. valjda sam ti pomogao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10503 Napisano Februar 28, 2013 Hronični Motociklopata, 7327 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan jbg carli, ti si jedan u 100 koji vozi zimi 90% ljudi ne vozi kad je temperatura ispod 10 stepeni a na toj hladnoci svaka guma lose drzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koki 9 Napisano Mart 1, 2013 U prolazu, 48 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: ZX6R, CB1000F Prijavi odgovor kao problematičan Nov podatak BRIDGESTONE su napravljene sredinom 2011 PIRELLI su napravljnene od sredina 2012 i novije Nešto mi bzv da kupim nove gume koje su stare skoro 2 godine! Ili grešim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
soony 217 Napisano Mart 1, 2013 Svrati ponekad, 493 postova Lokacija: Beli grad Motocikl: strom 650 vs aprilia 650 Prijavi odgovor kao problematičan uf prava tema za mene, imam skoro istu dilemu vezano za pirelli a kako sam do sad vozio stroma nemam pojma sta da gledam kod guma za Touring motore. Jel Angel izdrzljiva kao putna guma pošto bi samo tu i obitavala, znači ništa staza samo asfalt pa ne bi da dajem 260€ za gume koje e pojedu posle 6000km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssnupi 261 Napisano Mart 1, 2013 Zainteresovan, 569 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Streetfighter Prijavi odgovor kao problematičan Imam BRIGSTONE 023, prezadovoljan sam. Pireli nisam probao. Ako hoces najnoviju gumu onda http://www.youtube.com/watch?v=BxI2CazdgWs Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Mart 1, 2013 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan uf prava tema za mene, imam skoro istu dilemu vezano za pirelli a kako sam do sad vozio stroma nemam pojma sta da gledam kod guma za Touring motore. Jel Angel izdrzljiva kao putna guma pošto bi samo tu i obitavala, znači ništa staza samo asfalt pa ne bi da dajem 260€ za gume koje e pojedu posle 6000km uzeo sam angel polovnu sa 4mm share 2010, posle 14k km ima josh oko 1,5-2mm share i sad je menjam... evo danas vozio, ma drzhi ko blesava nechesh pogreshiti sa angelom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Mart 1, 2013 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Pirelli odlican izbor. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koki 9 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 48 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: ZX6R, CB1000F Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na pomoći! Danas sam kupio Pirelli Angel ST. Na žalost, imali su samo zadnju a prednju dobijaju za nekih 20 dama. U neku ruku mi to i odgovara; dođe mu kao na rate xaxaxaxaxa Da li imate savet gde da zamenim gumu? Uslov: da je pažljiv sa felnom i da me ne "odere" sa cenom Vaša iskustva su..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth 175 Napisano Mart 2, 2013 Svrati ponekad, 417 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Ducati Prijavi odgovor kao problematičan A Metzeler Z8? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koki 9 Napisano Mart 2, 2013 U prolazu, 48 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: ZX6R, CB1000F Prijavi odgovor kao problematičan A Metzeler Z8? Drugar, hvala na preporuci ali sad je kasno. Kupio sam Pirelli Ipak, hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladabajker 75 Napisano Mart 2, 2013 Svrati ponekad, 262 postova Lokacija: NS Prijavi odgovor kao problematičan metzeler z8 , pilot-road3 i pireli angel su trenutno najbolje sport-touring gume... bt-23 cujem da treba uskoro da dobije naslednika(ako vec nije). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokibd 1342 Napisano Mart 8, 2013 Zainteresovan, 461 postova Lokacija: Crna Gora Motocikl: BMW GSA 1250 Prijavi odgovor kao problematičan Vozio sam na angel st- dobra guma, vozio sam na continentalu roadatt-dobra guma, vozio sam na dunlopu-katastrofa,vozio sam na michelin pilot road 3 odlicna guma, sada vozim michelin pilot road 2- najbolja guma do sada, po meni cak bolja i od pilot road 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...