Rolle2010 480 Napisano Mart 8, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan @Rolle2010 hihihihihih, ne moras da poneses pletivo a i sto se davanja krvi mozes da je sacuvas za nasu sledecu akciju ali bi ti mozda bilo zanimljivo da pritrcis damama u pomoc, msm ipak sutra daju krv, mozda nekoj bude bila potrebna secer i voda :D .... cisto kao "smetalo" da budes na usluzi :aha: E steta...cak mi je i motor crvene boje...bas bih bio slatka bajkerka od 192cm i sveze neobrijanom bradom. Ovako mislim da cu se sacuvati za sledecu akciju davanja krvi, iako im se oci veselo zacakle kada me vide i odmah kopaju navecu kesu koju imaju, jer ne bih tek tako da provociram preki sud nadredjenog na poslu...iako bih u tako veselom drustvu veoma rado bio smetalo. Zelim Vam srecan 8. Mart i lep provod danas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6024 Napisano Mart 8, 2013 Svakom po zasluzi, 12429 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Srećno devojke, ne zaboravite slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 8, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Bili, krvarili i uzivali u pokloncicima fotke kod Ruze i Urban cruiser-a 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Mart 8, 2013 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Devojke danas dale krv! Svaka čast! Ja na žalost nisam mogla ali me to nije sprečilo da pokupim poklone! Dobile smo kremu "od koje rastu sise", majice, šolje i knjige. Videćete na kraju koju sam ja odabrala Oždrale se puslica malko krvarile i produžile u Marnu na kafu sa ratlukom a neko je omlatio pivo Sve u svemu ispunjen dan,,, Nency i Trinity 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 8, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan sto bilo lepo danas.... evoo slikicaaaa... ja samo jeo sendvice i setao sa idiotskom frizurom oko gomile dobrih riba i policajki.. a da i misica! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Mart 8, 2013 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan sto ne rece da ti vako losa kamera na telefonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Mart 8, 2013 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Sta fali?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Mart 9, 2013 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Da se javim i ja Bili na akciji, dali krv, druzili se , dobili pokloncice...( msm Ruzo za onu kremu videcemo rezultate :lol: ).. i na kraju otisli na kaficu sa ratlukom u Nasoj Marini. Mogu reci da je odziv na akciju bio dosta veliki, prisutne su bile zene u uniformama, sportiskinje, aktuelna Miss Srbije , glumice, pevacice, naravno bajkerke , kao i dosta nasih sugradjanki predstavnice razlicitih profesija koje su se odazvale ovoj akciji !! Nensy i ja smo dale krv, a bodrili su nas Ruza, DorcolAC i Urban Cruiser (drugari hvala na drustvu ) Za one koji nisu stigli, ili nisu mogli da daju krv... sledeca akcija ovog puta u nasoj organizaciji bice u maju, ali za to ce te biti blagovremeno obavesteni :zdravo: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 9, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Свака част даме :zdravo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bandolera 1894 Napisano Mart 9, 2013 Bandolerosi, 816 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Suvozačica na TDM-u Prijavi odgovor kao problematičan Ne uspeh da se pridružim i bodrim vas ovaj put....Svaka čast za sve vas koji ste bili i dali krv i vas koji ste bili podrška! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1948 Napisano Mart 12, 2013 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast, dame! Osvetlele ste nam obraz jos jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ruža-Bandit 397 Napisano Mart 12, 2013 Mangulica, 321 postova Lokacija: BGD Motocikl: SUZUKI BANDIT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Ukradene fotografije sa sajta Institut za transfuziju krvi Srbije š 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DorćolAC 225 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 250 postova Lokacija: У души - Дорћол! (Београд) Motocikl: Peda TEK 250 Pro 2x Prijavi odgovor kao problematičan Drage moje dame (i poštovani ''Urbane''). bilo je zdovoljstvo družiti se ono kratko vreme sa vama.Ima me čak i na poslednjoj sliKici - doduše samo deo ruke, ali i to je nešto. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trinity 746 Napisano Mart 13, 2013 witch, 476 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Drage moje dame (i poštovani ''Urbane''). bilo je zdovoljstvo družiti se ono kratko vreme sa vama.Ima me čak i na poslednjoj sliKici - doduše samo deo ruke, ali i to je nešto. Bilo nam je drago sto si bio deo ekipe "pratilaca" i "podrske" na ovom davanju krvi .Uvek vedar ,nasmejan i spreman na salu . Mada priznaj ipak je prizor bio fantastican..odbojkasice, glumice,miss Srbije...vredelo je biti "podrska" :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...