Velko 13 Napisano Februar 27, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Zanima me vase misljenje o ovom skuteru? Vidim da ih ima vrlo malo po oglasima a meni se bas svidja onako na oko Ako neko ima neke informacije o njemu neka kaze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6795 Napisano Februar 27, 2013 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Pa ima ih malo jer su svi uglavnom (u Italiji odakle i dolaze) zavrsili pod presom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Februar 27, 2013 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Пробао сам модел са 150 кубика, хтео сам да га купим. Иде као блесав, недостатак су мали точкови и не баш сјајан квалитет израде. Идеалан је за град и вожњу без сапутника. Одржавање не би требало да буде проблем. Толико. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Februar 27, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan Imao jedan od 125 2T iso ko mecava al' je i trosio toliko, imas kod mene na slici kako sam ga doterao i vozikao se 3god sa njim, jeste, mali tockovi su problem, udobnost sasvim ok za u klasi slicnih modela. Ako ti treba neki savet pitaj, ako mogu da pomognem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velko 13 Napisano Mart 12, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Imao jedan od 125 2T iso ko mecava al' je i trosio toliko, imas kod mene na slici kako sam ga doterao i vozikao se 3god sa njim, jeste, mali tockovi su problem, udobnost sasvim ok za u klasi slicnih modela. Ako ti treba neki savet pitaj, ako mogu da pomognem Druze hvala na ponudjenoj pomoci. Odustao sam od tog skutera. Fokusiracu se na njegovog rodjaka Libertija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dachman88 20 Napisano Mart 13, 2013 Svrati ponekad, 154 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco xciting R300i Prijavi odgovor kao problematičan hahahahha pa onda i nisam bas mnogo pomogao srecno u kupovini pa se pohvali kako je protekla pkupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
njyam njyam 46 Napisano Novembar 27, 2013 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Yamaha xc300 Versity Prijavi odgovor kao problematičan Prava reklama SIPAJ I VOZI... Mozda kasnim MALO (CELU SEZONU) ali cu ipak reci da je Piaggio SKIPPER ubedljivo NAJBOLJI skuter za grad. Ali u verziji 150ccm. presao sam sa njim ravno 40000 km i zamenio samo bobinu na 37000 a radio samo redovne servise. Steta sto se vise ne prave. Jeftin je za odrzavanje, vazdusno hladjenje odlicno funkcionise, isao sam sa njim na ture od po 200km bez problema ... Za svaku preporuku ako u gradu provodis 90% vremena Pozzz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Velko 13 Napisano Novembar 29, 2013 U prolazu, 41 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Druze hvala na odgovoru. Uzeo sam u aprilu Piaggio Liberty i prezadovoljan sa sa njim. Imao sam zelju da uzmem skipera ali ovo je naletelo da je sada tu Liberty. Mada i sada kad negde naletim na Skipera ja se i dalje bas odusevim njegovim izgledom a o pouzdanosti sam cuo sve najbolje. U svakom slucaju tebi puno hvala na odgovoru pa ko zna mozda se negde i sretnemo na putu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...